Origami 2008
عضو تحریریه
کیفیت سکسی The Wicked و A Real Pain اومد.
تقریبا تو تاریخ 100ساله بالیوود هرچی فیلم کمدی موزیکال ساخته شده تو ژانر ابر قهرمانی قرار میگیرهدر حالی که ژانر ابرقهرمانی در هالیوود روزهای خوبی رو سپری نمی کرد
اما در هندوستان هنوز با قدرت به کار خود ادامه میداد...
View attachment 362063
همانا جامعه بدلکاران 24/7 حضور گرم دارند... ایشون و تام کروز وا بدن بدلکار بیاد تا 100 تا فیلم جان ویک و ماموریت غیرممکن میسازن اساتید...!!!!کیانو ریوز توان ساخت John Wick 5 را ندارد.
🗣 کیانو ریوز: «هرگز نباید بگویید هرگز، اما زانوهایم در حال حاضر میگویند: «نمیتوانی یک جان ویک دیگر بازی کنی.» دلم میخواهد، اما نمیدانم زانوهایم توانش را دارند یا نه.»
این John Wick دوست نداره! سنشم بالاست واقعا ، قبلا گفته بود John Wick جمع کنید بره.همانا جامعه بدلکاران 24/7 حضور گرم دارند... ایشون و تام کروز وا بدن بدلکار بیاد تا 100 تا فیلم جان ویک و ماموریت غیرممکن میسازن اساتید...!!!!
اگه خیلی به خودت سختی دادی برای تحمل نصف اول فیلم ، تبریک میگم نصف دوم قشنگ اذیت میشیدیشب نصف Substance رو تونستم تحمل کنم ببینم، نصف دیگه اش رو امشب قراره ببینم
من خیلی وقت پیش اره 5 رو دیدم اونم با کیفیت پرده ای تا چند روز دچار بحران روحی روانی شدماگه خیلی به خودت سختی دادی برای تحمل نصف اول فیلم ، تبریک میگم نصف دوم قشنگ اذیت میشی
چرا اخه کیفیت پرده ای؟من خیلی وقت پیش اره 5 رو دیدم اونم با کیفیت پرده ای تا چند روز دچار بحران روحی روانی شدم
الان باز بهتر شدم راحت تر این فیلم ها رو میبینم ولی بازم گاهی اوقات قابل تحمل نیستن.
کلا با فیلم های Body Horror میانه خوبی ندارم اصلا جزو ژانر وحشت حسابشون نمی کنم (ژانر چندشه تا وحشت )
کلا با فیلم های Body Horror میانه خوبی ندارم اصلا جزو ژانر وحشت حسابشون نمی کنم (ژانر چندشه تا وحشت )
اگر بیشتر شبیه فیلم هایی مثل Alien و حتی جنگیر و تو سبک های Cosmic Horror باشه برام قابل تحمل هست ولی وقتی خیلی نزدیک به واقعیت مثل همین Substance یا SAW باشه که شکل شکنجه به خودش بگیره، دیگه میره تو فاز چندش".Certainly the deepest horror, as far as I'm concerned, is what happens to your body at your own hands and others"
Wes Craven (1939-2015)-
14 سال پیش دیدم اونم زمانی که دی وی دی و سی دی رایج بود الان که نه .چرا اخه کیفیت پرده ای؟
بله درسته منتهی مثل کیفیت Web-dl موآنا ۲ شده اینممیگن کیفیت سکسی موفاسا هم اومده؛ راست یا دروغش رو نمیدونم!