Movie Center

🎬 کیانو ریوز توان ساخت John Wick 5 را ندارد.

🗣 کیانو ریوز: «هرگز نباید بگویید هرگز، اما زانوهایم در حال حاضر می‌گویند: «نمی‌توانی یک جان ویک دیگر بازی کنی.» دلم می‌خواهد، اما نمی‌دانم زانوهایم توانش را دارند یا نه.»

در حالی که ژانر ابرقهرمانی در هالیوود روزهای خوبی رو سپری نمی کرد
اما در هندوستان هنوز با قدرت به کار خود ادامه می‌داد...

View attachment 362063
تقریبا تو تاریخ 100ساله بالیوود هرچی فیلم کمدی موزیکال ساخته شده تو ژانر ابر قهرمانی قرار میگیره

آخرین ویرایش:
🎬 کیانو ریوز توان ساخت John Wick 5 را ندارد.

🗣 کیانو ریوز: «هرگز نباید بگویید هرگز، اما زانوهایم در حال حاضر می‌گویند: «نمی‌توانی یک جان ویک دیگر بازی کنی.» دلم می‌خواهد، اما نمی‌دانم زانوهایم توانش را دارند یا نه.»
همانا جامعه بدلکاران 24/7 حضور گرم دارند... ایشون و تام کروز وا بدن بدلکار بیاد تا 100 تا فیلم جان ویک و ماموریت غیرممکن میسازن اساتید...!!!! :D

همانا جامعه بدلکاران 24/7 حضور گرم دارند... ایشون و تام کروز وا بدن بدلکار بیاد تا 100 تا فیلم جان ویک و ماموریت غیرممکن میسازن اساتید...!!!! :D
این John Wick دوست نداره! سنشم بالاست واقعا ، قبلا گفته بود John Wick جمع کنید بره.
کیانو الان یه چیزی مثل 2 Constantine دوست داره.

اگه خیلی به خودت سختی دادی برای تحمل نصف اول فیلم ، تبریک میگم نصف دوم قشنگ اذیت میشی :D
من خیلی وقت پیش اره 5 رو دیدم اونم با کیفیت پرده ای تا چند روز دچار بحران روحی روانی شدم :D
الان باز بهتر شدم راحت تر این فیلم ها رو میبینم ولی بازم گاهی اوقات قابل تحمل نیستن.
کلا با فیلم های Body Horror میانه خوبی ندارم اصلا جزو ژانر وحشت حسابشون نمی کنم (ژانر چندشه تا وحشت :D)

من خیلی وقت پیش اره 5 رو دیدم اونم با کیفیت پرده ای تا چند روز دچار بحران روحی روانی شدم :D
الان باز بهتر شدم راحت تر این فیلم ها رو میبینم ولی بازم گاهی اوقات قابل تحمل نیستن.
کلا با فیلم های Body Horror میانه خوبی ندارم اصلا جزو ژانر وحشت حسابشون نمی کنم (ژانر چندشه تا وحشت :D)
چرا اخه کیفیت پرده ای؟
پس این فیلمو یه جاهایی رو بزن جلو چون اذیت میشی، جدا میگم
من اوکی بودم ولی دوستم که خیلی حساس ازم پرسید فیلم خوبیه ؟ ببینم یا نه؟
من فقط گفتم نه، برای تو نیست

• Like
Reactions: Augustus
".Certainly the deepest horror, as far as I'm concerned, is what happens to your body at your own hands and others"

Wes Craven (1939-2015)-
اگر بیشتر شبیه فیلم هایی مثل Alien و حتی جنگیر و تو سبک های Cosmic Horror باشه برام قابل تحمل هست ولی وقتی خیلی نزدیک به واقعیت مثل همین Substance یا SAW باشه که شکل شکنجه به خودش بگیره، دیگه میره تو فاز چندش :D
چرا اخه کیفیت پرده ای؟
14 سال پیش دیدم اونم زمانی که دی وی دی و سی دی رایج بود الان که نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or