Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

آقا من ff رو شروع کردم و ۴ ساعت هم از بازی رلم ریبورن گذشته همش شد فچ کوییست.

یعنی باید تا ۴۰ ساعت همینجوری رفت جلو !؟ یا نه یک داستانی چیزی داره خلاصه!؟؟

احساس می کنم وقتم داره حروم میشه !

ادمی هم نیستم و البته وقتم ندارم که فقط با این فچ کوییست ها ۱۲۰ ساعت تحمل کنم تا برسم به Shadowbringers... واقعا تا آخرش همین آش و همین کاسه اینو بده به اون هست !؟؟؟

ادمی هم نیستم و البته وقتم ندارم که فقط با این فچ کوییست ها ۱۲۰ ساعت تحمل کنم تا برسم به Shadowbringers... واقعا تا آخرش همین آش و همین کاسه اینو بده به اون هست !؟؟؟
نه اینطور نیست.
المانهای داستانی خوبی داره ، سینماتیکهای جذابی داره ولی به نظرم کمی پیوستگی و پیسینگ خوبی نداره.
اتفاقا با کلی شخصیت آشنا میشی ، پیچش داستانی داره و...
در کل هم ARR یه بازی متوسط رو به خوبه.
فقط پشت به پشت همین MSQ ها رو برو.

اصلا تمام جذابیتی که تو Shadowbringers قراره که تجربه کنی پایه و اساسش داستان ، اتفاقها و شخصیتهایی هستن که اینجا باهاشون آشنا میشی و کم کم تو اکسپنشنهای بعد تغییراتی درشون اتفاق میفته.

فکر کن ARR فصل اول یک سریاله که داره مقدمه چینی میکنه ، بودجه کمی داشته و یه جاهایی رو نتونستن خوب پرداخت کنن ولی تو فصلهای بعدی خیلی بهتر شدن.
اگه میخوای فصلهای خوبش رو تجربه کنی خب باید فصل اول رو هم ببینی.

حتما بازی کن، پشیمونت نمیکنه.

شما با هر کس دیگری هم صحبت کنید و نظر بگیرید که hater نباشه همون صحبت های من و ماکان رو خواهید شنید.

همون طور که بارها و بارها به شما گفتم Shadowbringers و Endwalker بصورت کامل روی بازی های اول سوار شدند و مشخصا هم خدمت شما عرض کردم که مثل یک برج پر عظمت هستند اما فونداسیون اون ها همین Realm Reborn هست.

در کل هم طرز فکر شما غلط هست که فکر میکنید نقطه ی خوب بازی فقط Shadowbringers هستش، Heavensward بازی هست که بسیار جایزه گرفته و Stormblood هم داستان خوبی داره، اما فکر میکنم صحبت های اون دوستمون که 3 بازی اول رو زباله و آشغال معرفی کرد رو ارجحیت دادید.
من هم مثل ماکان مثال سریال رو برای شما زدم و من هم گفتم که تجربه ی کمی داشتند در هنگام شروع و گفته بودم که ریتم کند هست و گفته بودم که Realm Reborn یک بازی متوسط هست رو به بالاست، اما خب در نهایت ببینید که خودتون چطور صلاح میدونید.

البته فرشاد که اون نظر رو داده خب چندباری از اول بازی کرده و نمیشه گفت که هیتره.
اگه الان این نظر رو دار ولی لااقل همه رو بازی کرده و این مقایسه ها رو انجام داده.

دیگه باقیش سلیقه و سطح انتظار و تحمل ماست که بالا و پایین داره.

نظر خودم اینطوره که قطعا ARR از باقی محتواها ضعیف تره ولی اونطور که میگن هم نیست.
این موضوع رو خودم هم تجربه کردم و وقتی تمومش کردم برام سوال بود که ملت به این میگفتن مزخرف، ضعیف و آشغال؟

طوری که تو بحثهای اینترنتی یکسری پیشنهاد میدادن که اسکیپ بخر و فلان...
خوشحالم که به حرفشون گوش ندادم.
البته اگه واقعا آشغال هم میبود من بازی میکردم چون عمرا اهل اسکیپ و... نیستم.
باید کلیت ااون محتوا رو از اول تجربه کنم.

• Like
Reactions: tirdad666
البته فرشاد که اون نظر رو داده خب چندباری از اول بازی کرده و نمیشه گفت که هیتره.
اگه الان این نظر رو دار ولی لااقل همه رو بازی کرده و این مقایسه ها رو انجام داده.

دیگه باقیش سلیقه و سطح انتظار و تحمل ماست که بالا و پایین داره.

نظر خودم اینطوره که قطعا ARR از باقی محتواها ضعیف تره ولی اونطور که میگن هم نیست.
این موضوع رو خودم هم تجربه کردم و وقتی تمومش کردم برام سوال بود که ملت به این میگفتن مزخرف، ضعیف و آشغال؟

طوری که تو بحثهای اینترنتی یکسری پیشنهاد میدادن که اسکیپ بخر و فلان...
خوشحالم که به حرفشون گوش ندادم.
البته اگه واقعا آشغال هم میبود من بازی میکردم چون عمرا اهل اسکیپ و... نیستم.
باید کلیت ااون محتوا رو از اول تجربه کنم.

من اصلا منظورم نبود که اون دوستمون که نظر منفی روی 3 بازی اول داشت، هیتر هست.
هیتر باشه که نمیاد بگه بهترین villian ی که دیده در این بازی بوده.
همون طور که روی کامنت خودشون نظرم رو گفتم به نظرم کمی نامنصفانه نظر داده بود و به نظرم جزییات داستانی رو فراموش کرده ایشون.

من خودم هم ARR رو 3 بار رفتم تا الان و آرزو دارم وقت پیدا کنم که با گرافیک الان بتونم بقیه بازی رو هم دوباره تجربه کنم اما به نظرم ARR اصلا بازی ضعیفی نیست و صرفا داستانش معمولی و کلیشه ای هست تا حدی.

البته در کل این تیم باید یک فکر جدی به حال پلیرهای جدید بکنه چون نمیشه انتظار داشت که پلیر جدید بیاد 200 ساعت وقت بذاره که برسه به جریان فعلی بازی و با دوستانش تازه شروع کنه بازی کردن.
بهتر بود که واقعا Dwantrail رو یک ریست در نظر بگیرن و اجازه بدن که پلیرهای جدید هم از همینجا شروع کنن و یا از پچ های Endwalker ... البته نمیدونم چون از طرفی هم دقیقا هم نقطه، نقطه ی افت داستان بازی محسوب میشه.
شاید بهتر باشه که اکسپنشن بعدی رو نقطه ی ریست در نظر بگیرن و امیدوارم که داستان رو از این وضع دربیارن.

من هنوز Dwantrail رو بازی نکردم.
یعنی اینقدر داستان ضعیفه و سوراخ داره؟
چون نمیخوام اسپویل بشه هیچی ازش ندیدم و نمیدونم.

امیدوارم که اکسپنش های بعدی رو اگه بدن به یکی که در حد ایشیکاوا بتونه بنویسه عالی میشه .
وقتی خبرش اومد که از این به بعد بیشتر نقش ناظر و سرپرست رو ایفا میکنه من واقعا نگران شدم ، پس بیراه نبوده.
امیدوارم تو اکسپنشهای بعدی بیشتر دخیل بشه.

البته همین ایشیکاوا هم کارهای ضعیف داشته و به مرور به اینجایی که الان هست رسیده که شدوبرینگرز و اندواکر رو طراحی کرده یا نوشته.
یه خوبی که تیم یوشیدا داره اینه که هر سری استعدادهای جدیدی رو به مرور میارن بالا.
همین نویسنده ها شاید اکسپنشن بعدی رو خیلی بهتر بتونن در بیارن و چندسال بعد دوباره یک بنگر ازشون ببینیم.

از طرفی حقیقتش اینه که اگه تو MMOها فرودی نباشه هیچوقت اون فرازها هم دیده نمیشن.
همین بالا و پایین شدن کیفی اکسپنشنهاست که بعضی رو افسانه ای میکنه.
مثل اکسپنشنهای خفن WOW یا همین XIV.

میخوام بگم نمیدونم داستان dawntrail در چه حدی بده ولی اگه مثل سری قبل یه برنامه 10 ساله داشته باشن خب طبیعیه که همه اکسپنشها نمیتونن از لحاظ کیفی مثل شدوبرینگرز باشن.
دیگه هممون کتاب خوندیم یا سریال و فیلم دیدیم که بعضی وقتها برای شروع یه داستان مجبوری کلی شخصیت و المان داستانی و... رو بریزی روی میز که اواسط کتاب یا فیلم بتونی به اونها شاخ و برگ بدی و در پایان بندی میوه اونها رو بچینی و ضربه آخر رو بزنی.

برای منی که از دور نشستم دارم بحث جالب شما رو میخونم استنباطم یه همچین چیزیه.
خیلی دوست دارم برای عید دوباره شارژ کنم و برگردم.
من هنوز اندواکر رو هم بازی نکردم:(

• Like
Reactions: tirdad666

امیدوارم که اکسپنش های بعدی رو اگه بدن به یکی که در حد ایشیکاوا بتونه بنویسه عالی میشه .
وقتی خبرش اومد که از این به بعد بیشتر نقش ناظر و سرپرست رو ایفا میکنه من واقعا نگران شدم ، پس بیراه نبوده.

البته همین ایشیکاوا هم کارهای ضعیف داشته و به مرور به اینجایی که الان هست رسیده که شدوبرینگرز و اندواکر رو طراحی کرده یا نوشته.
یه خوبی که تیم یوشیدا داره اینه که هر سری استعدادهای جدیدی رو به مرور میارن بالا.
همین نویسنده ها شاید اکسپنشن بعدی رو خیلی بهتر بتونن در بیارن و چندسال بعد دوباره یک بنگر ازشون ببینیم.

از طرفی حقیقتش اینه که اگه تو MMOها فرودی نباشه هیچوقت اون فرازها هم دیده نمیشن.

میخوام بگم نمیدونم داستان dawntrail در چه حدی بده ولی اگه مثل سری قبل یه برنامه 10 ساله داشته باشن خب طبیعیه که همه اکسپنشها نمیتونن از لحاظ کیفی مثل شدوبرینگرز باشن.
دیگه هممون کتاب خوندیم یا سریال و فیلم دیدیم که بعضی وقتها برای شروع یه داستان مجبوری کلی شخصیت و المان داستانی و... رو بریزی روی میز که اواسط کتاب یا فیلم بتونی به اونها شاخ و برگ بدی و در پایان بندی میوه اونها رو بچینی و ضربه آخر رو بزنی.

ماکان جان .......................... من واقعا متاسفم که شما Endwalker رو نرفتی هنوز ...... واقعا نمیدونم چی بگم ........ کاش بازی آفلاین و دیسکی بود و من دیسک داشتم به شما میدادم میرفتی بازی میکردی مثل دوران قدیم. 😕☹️🙁

بله داستان Dawntrail از ARR ضعیف تر هست، ضعیف که چه عرض کنم، واقعا بده! این بار هم مثل Stormblood ظاهرا داستان 2 شاخه هستش و به 2 موضوع میپردازه که یکی به غایت ضعیف و خنده دار و دومی هم تکراری هستش تقریبا.
من الان بصورت کامل کلیت داستان رو میدونم و در این حد بد هست که نیمی از موارد میتونی Cutscene ها رو رد کنی و هیچ اختلالی رو در تجربه ی داستان حس نکنی ! باورت میشه شما در 14 چنینی چیزی رو؟!

من هم این احتمال رو میدم که Dawntrail هم مثل ARR پایان بندی خیلی خوبی داشته باشه اما خب باید اعتراف کنم که این احتمال رو هم در مورد پچ های Endwalker میدادم که در نهایت سیلی محکمی بهم خورد.

درسته که خانم ایشیکاوا کارهای ضعیف داشته اما بعید میدونم که ایشون اگر نویسنده بود همین طور ضعیف جلو میرفت، قطعا این طور نمیشد ( شما مثلا ببین که نوجیما در کارهاش افت شدیدی نداشته ) چون ایشون درک عمیق تری از شخصیت ها داره که تونسته داستان های Endwalker و Shadowbrigners رو بنویسه.
توی پچ های Shadowbingers یک جاییش بود که تمام اتفاقات گذشته رو میدیدیم و با همه باس ها میجنگیدیم، نمیدونم خاطرت هست یا نه ؟ جایی که آخرش ییشتولا میاد کمک ما ... این نشون میده که خانم ایشیکاوا نه تنها نسبت به گروه اصلی شخصیت ها، بلکه نسبت به تمام شخصیت ها درک خیلی خوبی داره.

من هم وقتی که گفته شد ایشون ناظر هست حس خوبی نداشتم و مورد دومی که حس خوبی نداشتم وقتی بود که یوشیدا در طی مصاحبه ها در مقابل سوالی که " بعد از Dawntrail منتظر چی باید باشیم ؟ " این طور جواب داده بود که به فیدبک پلیر ها بستگی داره.
معنیش این هست که خودشون هم وقتی Dwantrail رو شروع کرده بودند دقیقا نمیدونستن که به کدوم سمت خواهند رفت.
البته گفته بود چندین سناریو توی ذهنش هست اما اینکه کدومش رو انتخاب میکنن به فیدبک پلیرها بستگی داره.

در مورد WoW هم :))
من این مدت داشتم بازی میکردم و واقعا بازی خوبی نیست !
من خب از سال 2005 اون بازی رو شروع کردم و مدام پاش بودم تا اینکه رفتم سراغ ARR و الان که چندین ماه دوباره برگشتم دارم میبینم که چقدر 14 بازی درست تری هست.
شاید منصفانه نباشه بگم که WoW خوب نیست اما در قیاس با 14 برای منی که واقعا وقت و زندگیم تنها بهم اجازه میده که کژوال گیمر باشم، 14 واقعا بازی درست تری هست.

۱۲۰ ساعت تا شدوبرینگرز؟ به همین خیال باش :D خیلی بیشتره

1000032829.jpg

من از اول بازی یه بار هم ماموریت داستانی اسکیپ نکردم و قبل تجربه DT فکر میکردم ملت الکی دارن میکوبن بازی رو و انتظارات خودم هم در حد ۰ بود چون میدونستم داستانی زودیارک و بر و بچ تموم شده اینا باید یه استارت جدید بزنن برا همین انتظارات در حد ARR داشتم ولی وقتی بازی کردم فهمیدم ملت تازه کم بازی رو کوبیدن و کسایی که این اکسپنشن رو اسکیپ کردن کاملا حق دارن

راستی آقا تو بازی دختر گیمر دیدین عاشق نشید تو گیلد ما ۲ نفر هستن شدید هم حرفه این من جلوشون کم میارم بعد فهمیدم هر جفتشون گی.ن و جالبه باهم هم نیستن با ۲ نفر دیگه تو بازی هستن رسما ۴ تا دختر میشناسم توش همشون تو کار همن :D

آخرین ویرایش:
استورم بلاد و خیلی دوست داشتم و بعدش شدو برینگر که واقعا بهتر شد-اند واکر تازه اوایلشم و این دو شاخه شدن یکم حوصله سر بر بود تا کی دوباره مجانی شه یا گیفت کارت بخرم تمومش کنم-و دان تریل نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or