mm_corleone
کاربر سایت
آنورا خیلی خوبه اما واقعا بهترین بودن خیلی براش زیادیه.یکی از بچه ها اون رو با الماس های تراش نخورده مقایسه کرده بود ، اما برای من حس اینو میده که یه نسخه فیک از الماس های تراش نخوردس با کیفیت مثال زدنی.به طور معمول با افزایش سن، انسان خرفت و احمق میشه!
نمونه؟
اسکاتی که رسماً کارنامهی کاریش رو در این چند سال اخیر به گه کشونده!
گلادیاتور ۲ رو از نیمه بیشتر نتونستم ببینم.
موندم چطور یه نفر مثل نولان میاد وسط میگه این بهترین فیلم امسال بوده!
در سالی که فیلمی مثل آنورا داره میشه بهترین فیلم سال از نگاه منتقدین؛ دیگه حرفی نمیمونه.
هشتصدبار در این تاپیک گفتم؛ سینما سالهاست مُرده. اگر همچنان فیلم میبینم به این دلیله که یک امید واهی در من هنوز هست که با خودش میگه
شاید شاید جونی دوباره به این سینما دمیده بشه....
حالا به جز داستان حیوونا؛گلادیاتور هم که کاملا مشخص بود نیازمند همون کات 4 ساعته هست! فیلم یه جاهایی یه کات های مسخره و بی موردی میخورد که اصلا داستان رو داغون کرده بود! پدرو پاسکال از جنگ بر میگرده میگه خستم برم جای زنم ولی دوتا برادر بهش میگن باید برای ما هند و ایران رو بگیری اینم کله ش داغون... شب میره جای زنش به هم سلام میدن فیلم کات میخوره، فردا صبح زندان گلادیاتور ها رو نشون میده، فیلم کات میخوره دوباره شبه و پاسکال داره با زنش راجع به دیکتاتور بودن امپراطور ها و اینکه میخواد عزلشون کنه با ارتشش صحبت میکنه!! یا سکانس تیر خوردن زنه که یه نگاه میکنه لوسیوس و کات میخوره سکانس بعدی دنبال اسب میگرده :/ اون سکانس های میمون و کوسه و خوک هم که ماشالا معلوم نبود این پرسی جکسونه یا گلادیاتور! بعد منتقدا به آدامس خوردن و روزنامه خوندن گیر داده بودن.
فضا فضای نوشابه باز کنی و هدونه زیر بغل دادن همدیگهست تو هالیوود!نکته :
کریستوفر نولان گفته گلادیاتور 2 جزو 10 فیلم مورد علاقش توی 10 سال اخیره
چخبره؟!