Movie Center

بحث فیلم ایرانی شد اگه شطرنج باد رو ندیدین ببینین حتما، چند سال پیش نسخه 35 میلی متریش رو پیدا میکنن، موسسه فیلم مارتی اسکورسیزی بازسازیش میکنه
یه نکته مهم فیلم اینه که کل فیلم با نور طبیعی و شمع فیلمبرداری شده و از همون لنز فیلم بری لیندون کوبریک استفاده کردن
chess-of-the-wind.jpg

به طور معمول با افزایش سن، انسان خرفت و احمق میشه!
نمونه؟
اسکاتی که رسماً کارنامه‌ی کاریش رو در این چند سال اخیر به گه کشونده!
گلادیاتور ۲ رو از نیمه بیشتر نتونستم ببینم.
موندم چطور یه نفر مثل نولان میاد وسط میگه این بهترین فیلم امسال بوده!
در سالی که فیلمی مثل آنورا داره میشه بهترین فیلم سال از نگاه منتقدین؛ دیگه حرفی نمی‌مونه.
هشتصدبار در این تاپیک گفتم؛ سینما سالهاست مُرده. اگر همچنان فیلم می‌بینم به این دلیله که یک امید واهی در من هنوز هست که با خودش میگه
شاید شاید جونی دوباره به این سینما دمیده بشه....

به طور معمول با افزایش سن، انسان خرفت و احمق میشه!
نمونه؟
اسکاتی که رسماً کارنامه‌ی کاریش رو در این چند سال اخیر به گه کشونده!
گلادیاتور ۲ رو از نیمه بیشتر نتونستم ببینم.
موندم چطور یه نفر مثل نولان میاد وسط میگه این بهترین فیلم امسال بوده!
در سالی که فیلمی مثل آنورا داره میشه بهترین فیلم سال از نگاه منتقدین؛ دیگه حرفی نمی‌مونه.
هشتصدبار در این تاپیک گفتم؛ سینما سالهاست مُرده. اگر همچنان فیلم می‌بینم به این دلیله که یک امید واهی در من هنوز هست که با خودش میگه
شاید شاید جونی دوباره به این سینما دمیده بشه....
آنورا خیلی خوبه اما واقعا بهترین بودن خیلی براش زیادیه.یکی از بچه ها اون رو با الماس های تراش نخورده مقایسه کرده بود ، اما برای من حس اینو میده که یه نسخه فیک از الماس های تراش نخوردس با کیفیت مثال زدنی.
حالا فیلم های خیلی خوبی مثل The Brutalist و Vermiglio و Nickel Boys و The Fire Inside و Babygirl و Nosferatu و ... رو ندیدیم و جای زیادی برای بهترین بودن هست.

این گلادیاتور 2 چه فاجعه ای بود آخه؟ 😲
یه مشت اتفاق رو تند تند چیدن پشت هم بدون هیچ منطقی...تو کل فیلم نه شکوهی نه عظمبی.طرف به همه چی شبیه جز گلادیاتور.تدوین فیلم هم که کلا تو دیوار

طرف دست میزنه به خاک بعد به همین دلیل میگه اِ این پسر منه یا همینطوری میگه من فلانیم و همه هم میگن باشه دروغ که نداره بگه پس حتما شاهزاده روم هست😐

به نظر من نه Anora نه گلادیاتور 2 هیچکدوم در حد تعاریف ظاهر نشدن.

آنورا مشکلش این بود که منه مخاطب همش دوست داشتم (طبیعی تر هم میشد) شخصیت اصلی به خودش بیاد و بفهمه که گول خورده اما تا لحظه آخر تلاش کرد به پسره وفادار بمونه و بگه ازدواج ما واقعی بوده در حالی که فقط جذب ثروت خانوادگی شون شده بود و خودش هم اینو میدونست. آدمی که برای یک هفته نقش دوست دختر بازی کردن 15 هزارتا گرفته بود برای طلاق توافقی به 10 هزارتا راضی شد؟!

گلادیاتور هم که کاملا مشخص بود نیازمند همون کات 4 ساعته هست! فیلم یه جاهایی یه کات های مسخره و بی موردی میخورد که اصلا داستان رو داغون کرده بود! پدرو پاسکال از جنگ بر میگرده میگه خستم برم جای زنم ولی دوتا برادر بهش میگن باید برای ما هند و ایران رو بگیری اینم کله ش داغون... شب میره جای زنش به هم سلام میدن فیلم کات میخوره، فردا صبح زندان گلادیاتور ها رو نشون میده، فیلم کات میخوره دوباره شبه و پاسکال داره با زنش راجع به دیکتاتور بودن امپراطور ها و اینکه میخواد عزلشون کنه با ارتشش صحبت میکنه!! یا سکانس تیر خوردن زنه که یه نگاه میکنه لوسیوس و کات میخوره سکانس بعدی دنبال اسب میگرده :/ اون سکانس های میمون و کوسه و خوک هم که ماشالا معلوم نبود این پرسی جکسونه یا گلادیاتور! بعد منتقدا به آدامس خوردن و روزنامه خوندن گیر داده بودن.

گلادیاتور هم که کاملا مشخص بود نیازمند همون کات 4 ساعته هست! فیلم یه جاهایی یه کات های مسخره و بی موردی میخورد که اصلا داستان رو داغون کرده بود! پدرو پاسکال از جنگ بر میگرده میگه خستم برم جای زنم ولی دوتا برادر بهش میگن باید برای ما هند و ایران رو بگیری اینم کله ش داغون... شب میره جای زنش به هم سلام میدن فیلم کات میخوره، فردا صبح زندان گلادیاتور ها رو نشون میده، فیلم کات میخوره دوباره شبه و پاسکال داره با زنش راجع به دیکتاتور بودن امپراطور ها و اینکه میخواد عزلشون کنه با ارتشش صحبت میکنه!! یا سکانس تیر خوردن زنه که یه نگاه میکنه لوسیوس و کات میخوره سکانس بعدی دنبال اسب میگرده :/ اون سکانس های میمون و کوسه و خوک هم که ماشالا معلوم نبود این پرسی جکسونه یا گلادیاتور! بعد منتقدا به آدامس خوردن و روزنامه خوندن گیر داده بودن.
حالا به جز داستان حیوونا؛
اون روزنامه خوندن کاری کرد که هر لحظه منتظر بودم یکی از کاراکترها آیپدش رو در بیاره!
یا مثلاً به جای اسب؛ سوار تسلا بشن!
.
.
.
چند سال پیش که بحث ساخت گلادیاتور۲ پیش افتاده بود؛
ریدلی اسکات از نیک کیو(nick cave) خواسته بود فیلمنامه‌ای بنویسه.
گویا این فیلمنامه هم نوشته شده اما هیچ وقت پذیرفته شد.
در واقع اگه نیک کیو رو بشناسید؛
اون هم در فیلمنامه‌هاش و هم در آثار موسیقیاییش به شدت پایبند به فضاهای شاعرانه و دارکه.
از چت Gpt نقل قول می‌کنم:
در این فیلمنامه، ماکسیموس در برزخی پُر از خدایان رومی بیدار می‌شد و خدایان از او می‌خواستند در ازای بازگشت به خانواده‌اش، در نقشه‌ای برای انتقام از یک خدا همکاری کند. داستان به طور عجیب و غریبی در زمان و ابعاد مختلف ادامه می‌یافت، حتی صحنه‌هایی از مبارزات ماکسیموس در جنگ‌های صلیبی، جنگ‌های جهانی و ویتنام در نظر گرفته شده بود. با این حال، راسل کرو، بازیگر نقش ماکسیموس، این طرح را نپذیرفت و گفت: «دوستش ندارم، رفیق.»

speedy3m

در مورد کولوسئوم می‌تونید این قسمت از بی‌پلاس رو ببینید.
داستان بزرگ‌ترین تماشاخانه و قتلگاه تاریخ

آخرین ویرایش:
ریدلی اسکات در کنار فتیشی که برای تحریف تاریخ همیشه داشته و داره، یه سیس خود خفن پنداری هم پیدا کرده و معلوم نیست کی قراره ترمزش کشیده بشه.
خیلی حرفه حتی نسخه طولانی ناپلئونت هم مزخرف باشه و تر بزنی به یکی از نوابغ نظامی تاریخ بشر و بعد بیای دنباله‌ای بسازی که معلوم نیست هدفش چیه و اصلا چرا باید ساخته بشه.
دنباله‌ای که هیچ حرفی برای گفتن نداره و احتمالا باز باید بشینیم منتظر نسخه طولانی‌ترش که از مزخرف تبدیل بشه به قابل تحمل! جالبه فیلم اول حتی تو بحث جلوه های ویژه هم همچنان سرتره حالا کاری به قدرت هنرنمایی بازیگراش و فیلم نامه تاپش ندارم.
فکر کنم بدترین هنرنمایی دنزل واشینگتن هم دیدم. چه کاراکتر مسخره و نقش آفرینی آبکی و خنده داری داشت مخصوصا سکانسی که خیر سرش
علیه یکی از اون ۲قلوها خیانت کرد
شاید تنها نکته مثبت اونم تا حدودی، نقش آفرینی پدرو پاسکال بود که تو همچین کالکشن افتضاحی از همه چی، یکم تونست سکانسارو قابل تحمل کنه.

فضاسازی فیلم گلادیاتور حقیقتا بی نظیره، موسیقی شگفت انگیزه، نورپردازی خارق االعاده ست. طراحی صحنه، نماهای دوربین، انتخاب بازیگران، اکت بازیگران چقدر درست است. چه اسطوره سازیی در فیلم در جریان است، چه عدای دینی به ماکسیموس می شود. پل مسکال چه اکتی دارد این همه سال کجا بود. چه دیالوگ هایی رد و بدل می شود و چقدر به صحنه می آیند. فیلم از بعضی جریانات به سرعت گذر می کند مشکل تدوین فیلم است که اینگونه است این به ارتباط لطمه می زند اما مانع ارتباط نیست. بهترین فیلمی است که امسال دیده ام {نه به کیفیت فیلم اول} در بالاترین حد ممکن از آن مسرور شدم و اشتیاقی در من در ایجاد تا روحم به پرواز در آید.
کسی را نکوهش نمی کنم که آن را دوست نداشته است. اما دوست نداشتنش کار بس سختیست.

چه یبوستی بود این گلادیاتور ۲
این همه بودجه اضافه کردن و سرتاسر فیلم رو اکشن کردن ، دقیقا هم جلوه های ویژه فاجعه ای داره و هم اکشن نابود.بازی ها افتضاح دوربین افتضاح ...عملا با این همه متریال یه B movie تحویل داده اسکات

الف) یه چند روزی نبودم؛ گذاشتم باز آنورا فحش بخوره! 🦢 :D

ب) گلادیاتور یک هم فیلم خوبی نیست؛ اسکار اون سال کور بود و دو تا فیلم سودربرگ رو ندید. :D 🦢

ج) بروتالیست، پنجم سپتامبر و درد واقعی؛ همین سه‌تا شاید تکلیف من را مشخص می‌کنند که پای MOTY بودن انورا ببینم یا نه. (بقیه هم برم به جهنم)🦢:D

د) سر آنورا که گفته شد فیکِ آنکات جمز هست؛ خودِ آنکات جمزِ می‌تونه فیکِ Good Time و After Hours اسکورسیزی باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FERYGAMER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or