کلا نیمه دوم، فیلم خیلی افت میکنه.پایان بندی Heretic چقدر بی خود و چرت بود ، واقعا تعجب می کنم از این همه تعریف بیننده ها
نیمه اول انگار یه فیلم دیگه هست.
کلا نیمه دوم، فیلم خیلی افت میکنه.پایان بندی Heretic چقدر بی خود و چرت بود ، واقعا تعجب می کنم از این همه تعریف بیننده ها
دقیقا ، اوایل فیلم بقدری جذاب و فلسفی میره جلو آدم میره تو آسمونا و سطح انتظارش کلی میره بالا برای یه نتیجه گیری درست درمون که اون مدلی تموم میشه و آدم با مغز میخوره زمینکلا نیمه دوم، فیلم خیلی افت میکنه.
نیمه اول انگار یه فیلم دیگه هست.
سلامدوستان سلام
سری X-Men رو خیلی وقت پیش و در هم بر هم و با کیفیت داغون دیدم و اونم نه همه شون رو
الان میخوام با کیفیت 4K HDR ببینم
اسامی اینا هستن
یه چند تا هم اضافی هستن که گیجم کردن
X-Men: First Class
X-Men: Days of Future Past
X-Men Origins: Wolverine
X-Men: Apocalypse
X-Men: Dark Phoenix
X-Men
X2: X-Men United
X-Men: The Last Stand
The Wolverine
Deadpool
The New Mutants
Deadpool 2
Logan
Deadpool & Wolverine
ترتیب ریلیزشون رو تو IMDB یابیدم
منتها این DeadPool ها که 3 تا هستن میخوام ببینم ارزش دیدن دارن یا نه ؟
واقعیت اینه که درسته من Sci-Fi فن هستم از نوع شدیدش ولی نمیتونم مثلا Star Wars رو تحمل کنم چه گیم و چه فیلم هاش رو
میخوام ببینم این دد پول ها هم حالت کمدی و بچه گانه دارن ؟
راستش هر کدوم 60 گیگ میشن نمیخوام وقت و پولم رو تلف کنم
ممنونم بابت وقتتون
تقریبا تو تاریخ 100ساله بالیوود هرچی فیلم کمدی موزیکال ساخته شده تو ژانر ابر قهرمانی قرار میگیرهدر حالی که ژانر ابرقهرمانی در هالیوود روزهای خوبی رو سپری نمی کرد
اما در هندوستان هنوز با قدرت به کار خود ادامه میداد...
View attachment 362063
همانا جامعه بدلکاران 24/7 حضور گرم دارند... ایشون و تام کروز وا بدن بدلکار بیاد تا 100 تا فیلم جان ویک و ماموریت غیرممکن میسازن اساتید...!!!!کیانو ریوز توان ساخت John Wick 5 را ندارد.
🗣 کیانو ریوز: «هرگز نباید بگویید هرگز، اما زانوهایم در حال حاضر میگویند: «نمیتوانی یک جان ویک دیگر بازی کنی.» دلم میخواهد، اما نمیدانم زانوهایم توانش را دارند یا نه.»