رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
c98pi5asptkd1.jpeg
درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2025 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2025 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2025 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine ،gears و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2025:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2025 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2025 اعلام میشه.

ممنون از احداث یکی از تاپیک‌های محبوبم توی بازیسنتر. :دی و با تشکر از علیرضا @FUTURE بابت تاپیک‌های قبلی.

1. Death Stranding 2: On the Beach
نسخه اول جزو بهترین‌های عمرم بود و بعد از ۱۲۰ ساعت تجربه، جوری توش ذوب شدم که حتی وسط پیاده‌روی هم ذهنم می‌رفت سمت این بازی و مثلاً وقتی می‌دیدم یه گوساله‌ای (با عرض معذرت از گوساله‌ها) موتورش رو جایی پارک کرده که نمی‌شه از پیاده‌رو رد شد، ناخودآگاه می‌خواستم برم جلو و یه دکمه بزنم که موتور ناپدید بشه! :دی طبیعیه که برای تجربه نسخه دوم روزشماری کنم و از اونجایی که کوجیما معمولاً کلی تغییر و تحولات بین نسخه‌های مختلف بازی‌هاش ایجاد می‌کنه، احتمالاً می‌تونیم با اثری همراه بشیم که هم حال و هوای نسخه اول رو داره و هم تفاوت‌هایی در زمینه‌های مختلف.

2. Grand Theft Auto VI
واقعاً نیازی به توضیح نداره! :دی همون RDR2 هنوز از ۹۹٪ بازی‌های این سال‌ها جلوتره و دیگه معلوم نیست GTA VI چی می‌شه!

3. Doom: The Dark Ages
به عنوان کسی که از بچگی با Doom بزرگ شدم و Doom 2 اولین بازی‌ای بود که روی کامپیوترِ خودم تجربه کردم، این سری همیشه جایگاه ویژه‌ای برام داشته. نسخه ۲۰۱۶ و Doom Eternal عالی بودن و این دفعه به نظر می‌رسه همون کیفیت بالا رو با یه سری تغییرات جالب می‌بینیم و وارد یه فضای قرون وسطی مانندی می‌شیم که ترکیبش با المان‌های علمی‌تخیلی/فانتزی Doom می‌تونه یه معجون درجه یک بسازه.

4. Ghost of Yotei
Ghost of Tsushima یکی از بهترین IPهای جدید این سال‌ها بود و طبیعیه که منتظر نسخه دوم باشیم. تریلرش که فوق‌العاده بود و آهنگ نیمه دومش همچنان توی ذهنم پخش می‌شه! بیشترین حواشی در مورد کاراکتر جدید هست که باید دید چطوری از آب درمیاد و ایشالا خوب و حتی بهتر از جین ساکای باشه.

5. Fable
استودیو Playground با سری Forza Horizon طوفان به پا کرد و کار به جایی رسید که الآن خیلی‌ها (مخصوصاً نسل جدید) سری Forza رو بیشتر با این مجموعه می‌شناسن تا Forza Motorsport. حرکت از سمت ریسینگ به اکشن نقش‌آفرینی خیلی سخته، ولی امید زیادی به این استودیو دارم و حال و هوای بازی هم توی تریلرها خیلی خوب از آب در اومده.

6. Ninja Gaiden: Ragebound
معرفی این بازی، یکی از سورپرایزهای چند وقت اخیر بود و گذشته از تریلر جذابش، استودیوی سازنده یعنی The Game Kitchen (بازی Blasphemous) و ناشرش یعنی Dotemu (که با Streets of Rage 4 و TMNT: Shredder's Revenge محبوب قلوب شد) هم یه بازی خوش‌ساخت رو نوید می‌دن.

7. South of Midnight
از اولین تریلر بازی یه حس خوبی نسبت بهش پیدا کردم و بعد هم ویدیوی گیم‌پلی منتشر شد و بیشتر ازش لذت بردم. شاید بازی خیلی بی‌نقصی نباشه و در حد AAAهای عظیم عمل نکنه، ولی فکر می‌کنم اثر دلچسبی باشه و با اتمسفر جالب و موسیقی‌های قشنگ و طراحی‌های جذابش بتونه طرفدارهای خاص خودش رو به دست بیاره.

8. Assassin's Creed Shadows
من بعد از AC2 (بهترین بازی مجموعه از دید بنده) دیگه کار زیادی با AC نداشتم، تا AC Origins که به شدت ازش لذت بردم و بعدش Odyssey حتی از اون هم بهتر بود. Valhalla هم با اینکه در حد اون دو تا نبود، بیشتر از ۱۰۰ ساعت براش وقت گذاشتم و لذت زیادی بردم. کلاً این سری رو توی فرم جدیدش دوست دارم و Shadows هم با اینکه جزو فحش‌خورترین بازی‌های چند وقت اخیره، ولی احتمالاً بتونه مثل سه تای قبلی بهم حال بده.

9. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
حقیقتش امید خیلی زیادی به این بازسازی ندارم، ولی خب امیدی به بازسازی Silent Hill 2 هم نداشتم و غافلگیرم کرد! البته این خیلی کار سخت‌تری در پیش داره، چون مثل SH2 نیست که کلاً از اول یه چیز جدیدی ساختن، بلکه به نظر میاد تو مایه‌های آثار Bluepoint باشه. با این تفاوت که بازسازی‌های Bluepoint براساس بازی‌هایی هست که حس و حال خاصی دارن و گیم‌پلی‌شون با وجود قدیمی شدن، قابل قبوله ولی MGS3 با اینکه زمان خودش گیم‌پلی خوبی داشته، الآن با استانداردهای امروزی خیلی هم عالی نیست و شاید این قضیه بهش آسیب بزنه. ولی باز تجربه دوباره بازی فراموش‌نشدنی کوجیما با عطر و طعم جدید رو نمی‌شه از لیست بیرون گذاشت.

10. Crimson Desert
نمایش‌های بازی واقعاً رویایی بودن و چیز عجیب و غریبی به نظر می‌رسه! استودیوی تازه‌کاری هم نیست و قبلاً MMO داشته، ولی باز اطمینان کاملی به محصول نهایی ندارم و برای همین رتبه دهم رو بهش دادم. :دی اگه بتونن اون چیزی رو که نشون دادن با کیفیت بالا به دستمون برسونن که واقعاً باید تبریک گفت بهشون!
-------------
این هم لیست جاماندگان:

Avowed
من متأسفانه رابطه خاصی با Obsidian ندارم و کل بازی‌هاشون رو در مجموع شاید ۲ ساعت هم تجربه نکرده باشم. :دی ولی Avowed به نظر می‌رسه بیشتر با سلیقه‌م جور باشه و فقط یه ذره شُل و ولی توی گیم‌پلی می‌بینم که البته کم و بیش توی The Elder Scrolls هم بود، در حالی که عاشق اون بازی‌ها هستم و شاید این قضیه برای Avowed هم تکرار بشه.

Little Nightmares 3
دو نسخه اول واقعاً چیزهای عجیبی بودن و کمتر اثری اتمسفر مشابه اون‌ها رو داره. این یکی هم با اینکه توسط Supermassive ساخته می‌شه ولی به خاطر تجربیات قبلی استودیو در زمینه بازی‌های ترسناک و همین‌طور کار روی نسخه بهبودیافته Little Nightmares 2، احتمالاً چیز خوبی از آب دربیاد. از اون طرف هم که Reanimal رو از Tarsier داریم که اون هم یه جورایی دنباله معنوی همین Little Nightmares هست و می‌شه گفت در آینده قراره دو نسخه از این سری رو تجربه کنیم.

Marvel 1943: Rise of Hydra
بانو امی هنیگ قراره بعد از سال‌ها با این بازی نشون بده که دود از کنده بلند می‌شه و خیلی دوست دارم به موفقیت برسه و بعد از آثار بزرگی مثل Soul Reaver و Uncharted، دوباره غوغا کنه. ولی متأسفانه اندکی ترس و نگرانی هم در مورد بازی دارم و علتش رو نمی‌دونم!

33Immortals
چیز جالب و متفاوتیه و یه حس خر تو خر باحالی داره! اگه بتونن به خوبی از پتانسیلش استفاده کنن، به محبوبیت بالایی می‌رسه.

Lost in Random: The Eternal Die
نسخه اول Lost in Random رو دوست داشتم و به نظرم جزو آندرریتدهای این سال‌ها بود. این نسخه کلاً زده توی یه فاز دیگه و یه جورایی شبیه Hades شده که خب وقتی Hades 2 رو داریم، دوست داشتم این یکی توی همون سبک قبلی می‌موند. ولی باز منتظرم ببینم چطوری از آب درمیاد و شاید چیز خوبی باشه.

Hell Is Us
تریلرش خیلی جالب بود و کنجکاوم که ببینم چطوریه. کارگردان هنری نسخه‌های اخیر Deus Ex روش کار کرده و از چیزهایی مثل فیلم Annihilation هم الهام گرفته. اگه استودیوی سازنده معروف‌تر بود، توی لیست می‌ذاشتم ولی الآن شک و تردید دارم.

Mafia: The Old Country
فکر کنم جزو معدود گیمرهای ایرانی باشم که حس خاصی به سری مافیا ندارن. :دی نسخه اول رو زمان خودش بازی نکردم (یا در حد چند دقیقه بازی کردم؟ یادم نیست) و نسخه‌های دوم و سوم هم هیچی. البته بازسازی نسخه اول رو چند سال پیش تجربه کردم و خیلی خوشم اومد، ولی اون حس نوستالژی رو نسبت به این سری ندارم. با این حال تریلرش قشنگ بود و امیدوارم بتونه این سری رو به روزهای خوبش برگردونه.

Hades 2
اگه تاریخ قطعی می‌دادن، حتماً جزو Top 5 می‌ذاشتم ولی فعلاً تاریخ نداره دیگه. :دی

Super Mario Folan
احتمال عرضه یه سوپر ماریوی جدید برای کنسول بعدی نینتندو اصلاً کم نیست و بی‌صبرانه منتظرم ببینم این دفعه چه شاهکاری خلق می‌کنن.

جایزه بیلاخ طلایی ۲۰۲۵ هم تقدیم می‌شه به:
Hollow Knight: Silksong
از سال ۲۰۱۹ (برای بازی‌های ۲۰۲۰) توی لیست من حضور داره، یعنی ۵ سال قبل! دفعه اول رتبه ۳ رو داشت، بعد ۴ و بعدش هم ۵ و... در نهایت پارسال به عنوان اعتراض بهش رتبه ۱۰ رو دادم، که خب باز منتشر نشد! یعنی دیگه از حالت طنز خارج شده و آدم بهش این حس دست می‌ده که انگار دارن مسخره‌مون می‌کنن!
:|

می‌دونم که تیم خیلی کوچیکی داره و دنبال عشق و حال خودشون هستن و نمی‌خوان سختی بکشن، ولی دیگه برای اثری مثل Hollow Knight که اصل و اساسش توی نسخه اول طراحی شده و الآن باید روی همون ساختار یه چیز جدید ارائه بدن، اگه روزی نیم‌ساعت هم کار می‌کردن، در عرض ۶ سال می‌شد به یه نتیجه‌ای رسید ولی همچنان خبری ازش نیست.
این رو هم ملت برای امثال من ساختن که هر دفعه فکر می‌کنیم یه خبری می‌شه، ولی باز سیلی می‌خوریم و می‌ریم برای امیدهای پوچ توی رویدادهای بعدی (عکس برای چند ماه پیشه و الآن باید آپدیت بشه!):

ff3d24_24sdsaxc.jpg

یه نگاهی هم به لیست ۲۰۲۴ خودم انداختم و این مدلی بود:
1. Star Wars Outlaws
تو زرد از آب در اومد. :دی البته گویا بعد از آپدیت اخیر بهتر شده و به زودی می‌رم سراغش.

2. Black Myth: Wukong
این یکی به رستگاری رسید و البته هنوز منتظر آپدیت برای بهبود اوضاع فنی بازی هستم که برم سراغش.

3. Final Fantasy VII Rebirth
یکی از بهترین بازی‌های این سال‌ها بود و به شدت ازش لذت بردم.

4. World of Goo 2
بازی خوبی بود، ولی اون حس تازگی نسخه اول رو نداشت و یه جورایی ناامیدم کرد که بعد از این همه سال، تغییر زیادی نداشته. یعنی بیشتر شبیه یه DLC برای نسخه اول بود تا اثری که با ۱۶ سال فاصله نسبت به بازی اصلی منتشر می‌شه (واقعاً ۱۶ سال گذشت؟! :|)

5. Rise of the Ronin
هنوز سراغش نرفتم و حسش نیست! :دی

6. Senua's Saga: Hellblade 2
بازی پُر حرف و حدیثی بود، ولی من خیلی ازش خوشم اومد.

7. Like a Dragon: Infinite Wealth
هنوز فرصتش نشده.

8. Avowed
نیومد.

9. The Wolf Among Us 2
نیومد.

10. Hollow Knight: Silksong
بالا توضیح دادم. :دی

من يه تغيير ريزى بدم و دو مورد اضافه كنم:

1-mgs 3 remake
2-mafia old country
3-gta vi
4-doom dark ages
5-ghost of yotei
6-first berserker khazan
7-judas
8-borderlands 4
9- Hades II
10-crimson desert
2. Black Myth: Wukong
این یکی به رستگاری رسید و البته هنوز منتظر آپدیت برای بهبود اوضاع فنی بازی هستم که برم سراغش

من تضمين ميكنم كه وضعيت فنى خوبه خودتو معطل نكن :D

5. Rise of the Ronin
هنوز سراغش نرفتم و حسش نیست! :دی

به نظرم با شناختى كه ازت دارم باهاش حال ميكنى ولى نخر اگه تونستى اجاره كن.

1- GTA VI
2- Metal Gear
3- Mafia
واسه GTA اونقدر هایپم که چند ماهه یکمی پس انداز می کنم بازی اومد همون روزهای اول بتونم بخرمش. (به نظرتون از همون اول رو دیسک عرضه می شه؟ قیمت اش فکر کنم اوایل خیلی فضایی باشه!)

خود یوبیسافت هیچ امیدی به این بازی نداره بعد یک عده زدن مورد انتظار ترین بازیشان ، AC هست!
اون عده دلشون خواسته و نوشتن! فکر نمیکنم نیازی باشه به کسی جواب پس بدن یا اصلا به کسی ربطی داشته باشه که چرا منتظر شدوز هستن. :D
بماند که اگه یوبیسافت امیدی بهش نداشت، تاخیر نمی‌زد و هرچی بودو ریلیز میکرد. تعیین تکلیف نکنی سنگینتری.

• Like
Reactions: .Amirone
اون عده دلشون خواسته و نوشتن! فکر نمیکنم نیازی باشه به کسی جواب پس بدن یا اصلا به کسی ربطی داشته باشه که چرا منتظر شدوز هستن. :D
بماند که اگه یوبیسافت امیدی بهش نداشت، تاخیر نمی‌زد و هرچی بودو ریلیز میکرد. تعیین تکلیف نکنی سنگینتری.
منظورش خود بازی و سطحشه. برای همین داره نقدش می کنه نه اینکه به شخص کار داشته باشه.
بگذریم که همین خریدن ملت باعث شده شرکت پول پرستی مثل یوبی زیاد براش پیشرفت این عنوان مهم نباشه.
تو این سالهای پربازی و گیم خوب اگه گیمرا دندون رو جیگر میذاشتن و اینو برخلاف prince تحویل نمی گرفتن خیلی بهتر می شد.

منظورش خود بازی و سطحشه. برای همین داره نقدش می کنه نه اینکه به شخص کار داشته باشه.
بگذریم که همین خریدن ملت باعث شده شرکت پول پرستی مثل یوبی زیاد براش پیشرفت این عنوان مهم نباشه.
تو این سالهای پربازی و گیم خوب اگه گیمرا دندون رو جیگر میذاشتن و اینو برخلاف prince تحویل نمی گرفتن خیلی بهتر می شد.
معلوم نیست اینقدری که قضاوت میشه بد باشه. وقتی میراژ و والهالا به عنوان ۲ نسخه اخیر این فرنچایز خوب بودن، چرا شدوز نباشه؟!صرفا بخاطر حضور یه سیاه پوست؟!
بعدشم تعارف نداریم :D خود همین گیمرایی که ۲۴ی غر میزنن به وضعیت شدوز، باعث وضعیت این فرنچایز شدن. سر یونیتی صرفا بخاطر یسری باگ که قابل حل بود و همین یوبیسافت شیطان رجیم اومد برا عذرخواهی DLC بازیو رایگان کرد، چقدر همه اسمونو زمین آوردن؟ چقدر همه شاکی بودن؟ نسخه ای که می‌تونست الگوی دنباله های بعدی باشه به حدی خوار و خفیف شد که یوبیسافت مسیرو عوض کرد.
نمایشای یکماه اخیر بازیم همه خوب بودن و از مبارزات گرفته تا گرافیک پیشرفت داشته (گیم پلی نائویی هم که کلا براساس مخفی کاری و ویژگی اصلی نسخه های اولیه اس). بازیم کسی انجام نداده که بدونیم بده یا خوب. ایشونم کلا کارنامه پستاش مشخصه که فاز خودخفن پنداری داره و همیشه از بالا به بقیه نگاه کرده. ناراحته بازیو نخره و انجام نده. حق نداره بنویسه چرا یه عده نوشتن شدوز مورد انتظارشونه.
کلا ایراد گرفتن از یوبیسافت تبدیل شده به نماد خفن بودن. وگرنه اینا همینایین که موتورفست رو به عنوان یکی از بهترین ریسینگای آرکید یه دهه اخیر ریلیز کردن و متاشو دیدیم سر هیچی چقدر پایین شد. همین پرنس رو عرضه کرد چرا دائم الشاکی ها ساپورت نکردن و نخریدنش که بیاد از وضعیت فروش ناراضی باشه؟!

معلوم نیست اینقدری که قضاوت میشه بد باشه. وقتی میراژ و والهالا به عنوان ۲ نسخه اخیر این فرنچایز خوب بودن، چرا شدوز نباشه؟!صرفا بخاطر حضور یه سیاه پوست؟!
بعدشم تعارف نداریم :D خود همین گیمرایی که ۲۴ی غر میزنن به وضعیت شدوز، باعث وضعیت این فرنچایز شدن. سر یونیتی صرفا بخاطر یسری باگ که قابل حل بود و همین یوبیسافت شیطان رجیم اومد برا عذرخواهی DLC بازیو رایگان کرد، چقدر همه اسمونو زمین آوردن؟ چقدر همه شاکی بودن؟ نسخه ای که می‌تونست الگوی دنباله های بعدی باشه به حدی خوار و خفیف شد که یویسافت مسیرو عوض کرد.
نمایشای یکماه اخیر بازیم همه خوب بودن و از مبارزات گرفته تا گرافیک پیشرفت داشته. بازیم کسی انجام نداده که بدونیم بده یا خوب. ایشونم کلا کارنامه پستاش مشخصه که فاز خودخفن پنداری داره و همیشه از بالا به بقیه نگاه کرده. ناراحته بازیو نخره و انجام نده. حق نداره بنویسه چرا یه عده نوشتن شدوز مورد انتظارشونه.
رضایت به "خوب" بودن AC بنظرم باعث شده راهشو گم کنه. وقتی AC2 و brotherhood و بلک فلگ رو داشتیم حیفه که به میراژ و والهالا راضی شیم.
منکه بخاطر سیاه پوست و این داستانا نگفتم چون به قبلیها هم اعتراض داشتم. حالا امیدواریم این عنوان اندک تغییر و تحولی هم که شده بده و صرفا یه عنوان تایم پرکن نباشه.
عذرخواهی بابت آف تاپیک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or