رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
c98pi5asptkd1.jpeg
درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2025 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2025 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2025 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine ،gears و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2025:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2025 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2025 اعلام میشه.

ببینیم 2025 چه در چنته برای ما دارد

قبل از هر چیز، طبیعتا با اختلاف نسبت به هر چیزی، کنسول بعدی نینتندو و لانچ تایتل بزرگ عرضه اش مورد انتظارترین بازی ساله. ایمان من به نینتندو بالاست و از 2017 به بعد واقعا ناامید نکرده ما رو
فقط نمیدونیم خود کنسول دقیقا کی میاد و لانچ تایتل اصلی اش چیه. لذا با همین بازی های معرفی شده میریم جلو

===============

1- GTA VI - ما بدمون نمیاد خلاف جمع شنا کنیم و بگیم "نه آقا راکستار خیلی اورریتده و اینا" شایدم واقعا بتونم سر بازی ای مثل RDR همچین کاری کنم. ولی GTA واقعا فرنچایزیه که همه باهاش خاطره داریم. ما با GTA SA و IV زندگی کردیم. با این که V به اون میزان با ما نچسبید ولی بازم شاهکار بود از هر نظر برای خودش. تریلر GTA VI هم که خدا بود. بعیده بتونم موقع لانچ بازیش کنم ولی شدید دوست دارم کار خفنی شه و سر فرصت برم سراغش. البته من هنوزم معتقدم بازی میره برای 2026 و هممون تو این تاپیک خیار میشیم :D

2- Monster Hunter: Wilds -
این میشه چهارمین مانستر هانترم (بعد جنریشن و رایز و ورلد) و میتونم با قاطعیت بگم این فرنچایز با اختلاف بهترین فرنچایز کپکامه (معذرت میخوام رزیدنت اویل و Ace Attorney) نمایش ها تا این جا خارق العاده بوده. بازخورد دمو واقعا مثبت بوده و بازخوردهای منفی شم سریع برطرف شده. به نظرم از همین الان یکی از کاندیداهای گوتی مشخصه

3- Fate Extra Records - تو رو خداااااا خوب باش! تو رو خدا. ریمیکی که Type-Moon داره از Fate Extra میسازه تا الان نمایش هاش خیلی خوب بوده. و منم عاشق این سری و شخصیت هاشم. گرافیک این نسخه واقعا عالیه و آرت استایل بانو وادا آرکو رو به بهترین شکل ممکن تو قالب سه بعدی پیاده کرده. فقط امیدوارم دیگه تاخیر نخوره و 2025 بیاد و بهبودهای گیم پلی اش هم زیاد باشه (چون گیم پلی Fate Extra تو در و دیوار بود) شدید علاقه دارم یه بازی از این سری موفق شه. Fate Samurai Remnant علی رغم همه مشکلاتش، به شدت بازی Musou ـی خوبی بود. اینم میخوام JRPG خوبی باشه

4- Doom Dark Ages - خیلی دلیلی نداره دووم تو لیست نباشه. اینا فرمول موفق دارن و به نظر هم نمیاد مشکلی تو خلق بازی با این فرمول داشته باشن. منم عاشق Run'n Gun هام

5- Xenoblade Chronicles X - همین جوری هم بخوایم نگاه کنیم سری زنوبلید یکی از خاص ترین فرنچایزهای کل ژانر JRPG ـه. بعد فکر کن خود Xenoblade Chronicles X خاص ترین بازی این سری ـه. البته داستانش با اختلاف ضعیف ترینه تو کل سری، ولی از حیث سایدکوئست ها و مپ و دنیا و موسیقی و اینا یه چیز عجیب غریبیه این بازی واقعا. امیدوارم اپیلوگ جدید بازی هم بتونه مشکلات پایان بازی اصلی رو برطرف کنه

6- Metroid Prime 4 - یخورده من دلم شور میزنه واسه این بازی. کلا پروسه ساخت عجیبی داشت این یه متروید و خیلی از کسایی که قدیم رو سه گانه اصلی کار کردن دیگه تو رترو نیستن. از اون طرف ولی Metroid Dread هم همین پروسه ساخت طولانی و نبود سازنده ها اصلی رو داشت و بازی وحشتناک خوبی شد. ریمستر متروید پرایم 1 هم واقعا عالی بود در نوع خودش. تریلر اول با این خیلی چنگی به دل نمی زد ولی در کل متروید اساسا بازی ای نیست که بشه با تریلرش بازی رو فروخت. باید تو خود بازی باشی و حس کنی همه چیزش رو تا بیاد دستت

7- Civilization VII -
یه سری نمایش ها خیلی خوبه از این بازی، ولی از اون طرف یه سری چیزهایی که نشون دادن خیلی منو نگران می کنه. سیستم جدید تلفیق تمدن ها و رهبرها و این سیستم جدید عصرها که گذاشتن نمیدونم چقدر جواب میده. خود رفتار دولوپرها هم خیلی یه جوریه. انگار خودشون رو از مخاطباشون جدا کردن. ولی بازم Civ ـه. بازی تو ژانر 4x رو دستش نداریم و دیدن یه نسخه جدید ازش همیشه هیجان انگیزه

8- Metal Gear Solid Delta - اساسا یه ریمیک از کونامی نباید تو این لیست حضور معناداری می داشت... ولی خب اینا با Silent Hill 2 واقعا موفق شدن بالای سطح انتظارات ما ظاهر شن :دی متال گیر سالید 3 بازی به شدت عزیزیه برای من. بهترین بازی سری واسمه و کلی باهاش خاطره دارم. شدید دوست دارم ریمیکش موفق شه و آدمای بیشتری این بازی رو تجربه کنند. خیلی مهمه این ریمیک ها و ریمسترها که فرصت به مخاطب جدید میدن. خود من بازی رو تو کالکشن XB360 ـی که عرضه شد تجربه کردم و دوران PS2 نتونستم برمش. واسه همین حس می کنم ریمیک به شدت واجبیه اگه بتونه آدمای بیشتری رو الان، مثل من اون موقع، به دنیای این سری معرفی کنه

9- Deltarune -
چپتر اول بازی رو همون موقع که اومد رفتم و خیلی حال داد. ولی بعد به این نتیجه رسیدم که باید صبر کرد تا همه چپترها بیاد بعد کلش رو از اول برم. از اون موقع منتظرم کل چپترهای بازی با هم بیاد و در همین حین تقریبا همه پلات پوینت های چپتر اول هم یادم رفته. توبی فاکس رو کن ببینیم چی تو چنته داری. (ملت خییییلی از چپتر 2 تعریف می کردن ولی)

10- Kingdom Come Deliverance II - یه مسئله ای که در مورد این بازی هست اینه که خیلی این بازی و وضعیت اش شبیه Dragon's Dogma است. یه بازی RPG که ساختارش تماما خلاف کلیشه های رایج و جواب پس داده صنعته و جفت شون هم تو نسخه اول علی رغم تمام مشکلات جزئی و کم و کاستی ها به خاطر همین چسبیدن به ایده خاص شون موفق شدن بازی کالت کلاسیکی شن. حالا مسئله این جاست Dragon's Dogma 2 نتونست بازی ای باشه که لیاقت دنباله بازی اول رو داشته باشه و این برای من این ترس رو به وجود میاره که عین همین اتفاق برای همین بازی هم بیفته و نتونه اون خاص بودن نسخه اول رو پالیش کنه و به یه محصول بهتر تو نسخه دوم تبدیل کنه.

از اون تاپیک های مورد علاقه من :D
1) gta 6 مگه میشه تو سالی که قراره این بازی ریلیز بشه ادم برای بازی دیگه ای بیشتر هایپ بشه اصلا نیاز به توضیح نداره هرچند به نظرم احتمال اینکه بازی 2025 ریلیز بشه ده درصدم نیست
2)hades 2 بازی امسال ارلی اکسس بوده قطعا 2025 عرضه میشه من کلا خیلی روگ لایک دوست ندارم یعنی اگه مترویدوینیا برام 10 باشه روگ لایک 2 هم نیست ولی برای این لعنتی تن و بدنم میلرزه
3) ghost of yotei انحصاری سینگل پلیر از سونی اونم روی ps5 pro جونم چه شود
4) assassin creed shadows همیشه این سری رو دوست داشتم الانم به شدت منتظرشم
5)ender mognolia blood in mist یه مترویدوینیا درجه یک که همین ژانویه هم عرضه میشه احتمالا اولین بازی جدیدی باشه که 2025 بازی کنم
6)first berserker khazan اینم خیلی منتظرشم مخصوصا که موقع خوبی هم ریلیز میشه احتمالا عید را با این میگزرونم
7)mgs 3 snake eater چقدر با نسخه اصلی این بازی خاطره داشتم یادمه وقتی میخواست ریلیز بشه همه تو توپخونه جمع شده بودیم بازی مسافری از مالزی برسه وقتی گرفتمش تا صبح بیدار بودم یکضرب تمومش کردم 6 صبح بود تموم شد

8) mafia old country
9)indiana jones ps5 ver کلا من از ایکس باکس و استدیوهاش و سبک بازیهاش خوشم نمیاد ولی این از معدود بازی های ایکس باکس بود که دوست داشتم تجربه کنم که خدارو شکر روی ps5 هم عرضه میشه

10) judas بازی جدید سازندگان بایوشاک مگه میشه منتظرش نبود

به ترتیب:
  1. GTA VI
  2. Fable
  3. Avowed
  4. Mafia: The Old Country
  5. Doom: The Dark Ages
  6. The Outer Worlds 2 (البته احتمال زیاد بره واسه 2026)
  7. Assetto Corsa EVO
  8. METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
  9. Judas
  10. Little Nightmares III
Hades 2 رو حیف ارلی اکسس تموم کردم وگرنه اول لیستم میبود گرچه هنوز مشخص نیست از ارلی اکسس در بیاد 2025 یا نه اما بدونید که وقتی دربیاد بدون شک جز Goty ها خواهد بود :>

تازه هنوز خیلیای دیگه هستن مثل:
Splitfiction
Borderlands 4
Crimson desert
Ghost of yotei
Kingdom Come: Deliverance II
Dying Light: The Beast
The Last of Us Part II Remastered (هایپم یه دور دیگه رو PC تمومش کنم)
South of Midnight
Reanimal

2025 اگه واقعا همینقد پربار باشه و تاخیر خاصی نبینیم از 2023 هم میزنه بالاتر، ینی فقط همینا برا من کافیه تا اواسط یا حتی اواخر 2026 :-"

بماند که ممکنه یه سری سرپرایز ریلیزای دیگه هم داشته باشیم اواخر 2025، مثلا Forza Horizon 5 وسطای 2021 معرفی شد و اواخر سال ریلیز شد، الانم تا اون موقع 4 سال از آخرین ورژنش میگذره احتمال داره Forza horizon 6 رو ببینیم.

آخرین ویرایش:
1- Grand Theft Auto VI
2- Mafia: The Old Country
3- Kingdom Come: Deliverance II
4- Ninja Gaiden: Ragebound
5- Death Stranding 2: On the Beach
6- Doom: The Dark Ages
7- Fable
8- Crimson Desert
9- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
10- The Outer Worlds 2

Delta Force: The Black Hawk Down Campaign
Greedfall 2: The Dying World
Pathologic 3
Shadow Labyrinth
The Talos Principle: Reawakened
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Frostpunk 2
Indiana Jones and the Great Circle

1. Danganronpa: Hourglass
برای منی که ایده دانگانرونپا رو دوست دارم ولی سطح نویسندگیش رو خیلی بالا نمیدونم، این که این بازی در حال ساخت توسط فنهای سریه و هیچ ربطی به سازنده‌های اصلیش نداره، اهمیت چندانی نداره؛ چه بسا که حتی شجاعانه‌تر باشه و از خیلی از کلیشه‌های سری پیروی نکنه.

2.Citizen Sleeper 2: Starward Vector
نسخه اولش رو دوست داشتم و این رو هم قطعا بازیش میکنم. چیش کمه؟ رمان بصری-نقش‌آفرینی راحت‌الحلقوم با نویسندگی قوی و پلی‌تایم کم.

3.Scarlet Hollow
البته بازی تا 2026 کامل نمیشه ولی خب اپیزود 5 توی 2025 منتشر میشه و در نتیجه حسابه. به عنوان یکی از برترین نویسندگی‌ها توی بازی‌های ویدیویی معروفه و خب هر کس Slay The Princess رو بازی کرده باشه، به این حرف شک نمیکنه.

4.Gothic Remake
ریمیک یکی از کالت کلاسیک‌های عزیز دل نقش‌آفرینی بازهاست و نویسنده اندرال هم توی تیم نویسندگیشه.

5.Split Fiction
واقعا نمایشش رو دوست داشتم.

6.South of Midnight
فقط به خاطر استایل گرافیکیش هم شده بازیش میکنم.

7.Eriksholm: The Stolen Dream
چیش کمه؟ داستان محور، استایل گرافیکی خوب، گیم‌پلی مخفی‌کاری ایزومتریک.

8.Pathologic 3
پاتولوژیک 2 جز بهترین بازیهاییه که تجربه کردم ولی تجربه پاتولوژیک یه تجربه منحصریه‌فردیه و با این که این هم احتمالا بازی خیلی خوبی بشه ولی به نظرم خیلی نامحتمله که اون تجربه فوق‌العاده تکرار بشه.

9.Kingdom Come: Deliverance II
این بازی هم نسخه قبلیش یه تجربه منحصربه‌فرد بود و باز هم برام خیلی نامحتمله که هرچه‌قدر هم این بازی خوب باشه، اون تجربه دوباره تکرار باشه.

10.Avowed
نمایش‌هاش تابه‌حال همه میانمایه بودن؛ ولی خب چه کنیم من جهانی رو که پیلارزها ساختن رو دوست دارم.

اگه میشه از بازی‌های که تاریخ انتشار ندارن نام برد، علاوه بر بازیهایی مثل Judas و Clockwork Revolution و ... دوست دارم به The Life and Suffering of Prince Jerian اشاره کنم، نسخه قبلیش یعنی The Life and Suffering of Sir Brante جز بهترین تجربه‌های گیمینگ من بوده.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or