رای‌گیری مورد انتظارترین بازی سال 2025 از نگاه کاربران بازیسنتر

Natural Killer

ناظم انجمن
c98pi5asptkd1.jpeg
درود.
طبق سنت هر ساله‌ی انجمن بازیسنتر دوباره با رای‌گیری موردانتظارترین بازیهای سال آینده خدمتتون هستیم.
بریم سر اصل مطلب و مهمترین نکته که هر سال تکرار میکنم: این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا عنوانی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

قوانین و راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2025 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2025 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. رای کاربرانی که کمتر از یک ماه سابقه فعالیت در انجمن را دارند، به دلیل جلوگیری از سواستفاده شمارش نمیشود.
9. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2025 تایید نشده‌اند مثل: Wolverine ،gears و غیره.
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن.
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2025:
(لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)

2025 in video games - Wikipedia

(ویکیپدیا هم حتی ممکنه چندتا بازی رو به اشتباه تو لیست نذاشته باشه! پس منابع دیگه هم چک کنید!)
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (به تاپیک سالهای گذشته سر بزنید ببنید واسه چه بازیهایی هیجان‌زده بودید و چه بازیهایی توی لیست امسالتون هم دوباره حضور دارن :D)

رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌ گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2019 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2020 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2021 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2022 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2024 از نگاه کاربران بازیسنتر

اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2025 اعلام میشه.

1- GTA VI
2- Fable
3- Avowed
4- MGS Delta
5- Civilization VII
البته متال گیر به شرطی برام مورد انتظاره که بازی خوبی از اب دربیاد
بازیهای دیگه هم هستن که میخوام تو ۲۰۲۵ بازیشون کنم مثل Doom ،Mafia و GoY اما در حدی برام مورد انتظار نیستن که تو لیستم بزارم

و همینطور بازی های خیلی مورد انتظاری هم هستن که چندان کمتر از GTA VI نیستن مثل Judas ،Wolverine ،Gears E-Day اما این بازیها هم خیلی بعیده ۲۰۲۵ بیان

1.Kingdom Come: Deliverance II
2.Doom The Dark Ages
3.Civilization VII
4.Ghost of Yotei
5.Metal Gear Solid Delta Snake Eater
6.Borderland 4
7.Crimson Desert
8.Mafia the old country
9.Avowed
10.The Outer Worlds 2

اگه Judas قطعی 2025 بود شماره 1 ام بود.
GTA هم یک لیگ دیگست نیاز به لیست نداره.

1- Grand Theft Auto VI

مورد انتظار ترین بازی سال که چه عرض کنم، دهه و حتی تاریخ هم هست این بازی... اینقدری که صبر کردیم و صبر کردیم برای دستپخت راکستار، خدا میدونه اگه 2025 عرضه نشه واقعا افسردگیم هر چی هست ضربدر 10 میشه.

2- Ghost of Yōtei

گوست آو سوشیما در دوره ای که اساسین کرید ها داغون شده بودن و خبری از ادامه Middle-earth: Shadow of Mordor نبود. گیم پلی بی نظیر و داستان منسجم و گرافیک هنری بی نقصی رو ارائه کرد که آدم همزمان دوست نداشت کنترلر رو زمین بزاره و بازیو جلو ببره! صبر برای ادامه بازی سخت بود ولی الان خوشحالم که 2025 دوباره بر میگردم به همون دنیا و همون ستینگ و امیدوارم گیم پلی و سبک مبارزات به لطف سلاح های جدید تنوع بیشتری داشته باشه.

3- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

برای من متال گیر عنوانی هست که خوابش رو دیدم، درباره ش توی کتاب راهنمای بازیخانه خوندم، اینکه چقدر گیم پلی بازی هاش عمیقه و تنوع داشته برای اون سال ها اما خوب یا بد، بازی های متال گیر همیشه در انحصار کنسول ها بوده و تجربه دوباره عناوین قدیمی با همون گرافیک و شبیه ساز برای هر بازیباز و هر گیمی امکان پذیر نیست! از دنیای متال گیر من همون نسخه Phantom Pain رو فقط بازی کردم که اون هم سر اختلافات کونامی و کوجیما آخرش مراحل تکراری شد! ناگفته نماند که به لطف انجین Fox واقعا بازی گرافیک فوق العاده و گیم پلی هم آزادی عمل زیادی داشت. دوست دارم حالا نسخه ریمیک رو تجربه کنم که مشخصه از نظر داستانی و گیم پلی بهتر از نسخه پنجم هست و امیدوارم کونامی مثل SH2 با این بازی هم مارو شگفت زده کنه.

4- Mafia: The Old Country

مافیا هم دوباره از همون عناوینی هست که نوستالوژی خاص خودشو داره و خیلی زیاد درباره ش شنیدم اما همیشه برای من زیر سایه GTA رفته با اینکه خودش شبیه کلونی فرعی از سرقت بزرگ اتومبیل در دنیای دهه 30 هست. نسخه جدید با گرافیک نسل 9 و گیم پلی و ستینگی که داستان و دنیاش هم مشخصه خاص و هیجان انگیزه، واقعا دوست دارم تجربه ش کنم و منو برای اولین بار هل بده داخل دنیای این سری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or