Marvel Universe

یه شایعه اومده که ممکنه سیدی سینک (Stranger Things) برای نقش جین گری توی MCU انتخاب بشه.
بچه خوبیه و بهش هم میاد این نقش، ولی دوست داشتم کاراکترهای X-Men بزرگسال باشن. :| البته این بنده خدا هم خیلی کوچیک نیست و ۲۲ سالشه، ولی من ترجیحم یه چیزی توی محدوده ۳۰،۳۵ سال بود. :دی

d3de20_24sad34444.jpg

یه شایعه اومده که ممکنه سیدی سینک (Stranger Things) برای نقش جین گری توی MCU انتخاب بشه.
بچه خوبیه و بهش هم میاد این نقش، ولی دوست داشتم کاراکترهای X-Men بزرگسال باشن. :| البته این بنده خدا هم خیلی کوچیک نیست و ۲۲ سالشه، ولی من ترجیحم یه چیزی توی محدوده ۳۰،۳۵ سال بود. :دی

d3de20_24sad34444.jpg
از اون قبلیه بهتره.:دی

از اون قبلیه بهتره.:دی
کاملاً موافقم! :دی اون سوفی ترنر کلاً برای من یه حالت نچسبی داره و با اینکه بازیگر بدی نیست، ولی به دلم نمی‌شینه. :دی
البته بنده خدا بدشانس هم بود و زمانی وارد سری X-Men شد که فیلم‌ها به فنا رفته بودن و اکثر شخصیت‌های معروف مثبت و منفی توی اون فیلم‌های آخر فاکس داغون بودن.

کاملاً موافقم! :دی اون سوفی ترنر کلاً برای من یه حالت نچسبی داره و با اینکه بازیگر بدی نیست، ولی به دلم نمی‌شینه. :دی
البته بنده خدا بدشانس هم بود و زمانی وارد سری X-Men شد که فیلم‌ها به فنا رفته بودن و اکثر شخصیت‌های معروف مثبت و منفی توی اون فیلم‌های آخر فاکس داغون بودن.
بازیگرای GoT کلا نفرین شدن تو دنیای مارول!
سوفی ترنر که اینطوری شد، میسی ویلیامز تو New Mutants بود که اونم مالی نبوه ظاهراً. کیت هرینگتون و ریچارد مدن تو اترنالز خدابیامرز بودن. امیلیا کلارک تو سریال فوق العاده Secret Invasions بود و ایوان رئون (رمزی) هم تو Inhumans بود. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or