طرفداران ژانر JRPG

@Dante _Sparda
این گیم ساب دیگه رای گیری برای زیرنویس کردن بازیها نمیذاره؟

تو فکرش بودم که ای کاش بشه به نحوی مجابشون کنیم Metaphor ReFantazio رو زیرنویس کنن. هم روی PC اومده هم مولتی پلتفرمه روی PS4 هم حتی هست (میتونن زیرنویسشو روی اونم بفروشن) هم برخلاف بازیهای چند سال اخیر اتلوس برای PC کرک شده هم الان اینا کارهای با دیالوگ زیاد هم بیرون دادن و فکر نکنم براشون سخت باشه.
و زیرنویس شدنش میتونه راه فارسی سازی پرسونا۶ در آینده رو هموار کنه...
مساله فقط اینه اینا رو بکشونیم سمت بازیهای اتلوس که واقعا اهمیتشون از فاینال فنتزی برای ماها بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

@Dante _Sparda
این گیم ساب دیگه رای گیری برای زیرنویس کردن بازیها نمیذاره؟

تو فکرش بودم که ای کاش بشه به نحوی مجابشون کنیم Metaphor ReFantazio رو زیرنویس کنن. هم روی PC اومده هم مولتی پلتفرمه روی PS4 هم حتی هست (میتونن زیرنویسشو روی اونم بفروشن) هم برخلاف بازیهای چند سال اخیر اتلوس برای PC کرک شده هم الان اینا کارهای با دیالوگ زیاد هم بیرون دادن و فکر نکنم براشون سخت باشه.
و زیرنویس شدنش میتونه راه فارسی سازی پرسونا۶ در آینده رو هموار کنه...
مساله فقط اینه اینا رو بکشونیم سمت بازیهای اتلوس که واقعا اهمیتشون از فاینال فنتزی برای ماها بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
اگه زیرنویس بکنه که خیلی خوبه کلا کمی روی زیرنویس بازیهای ژاپونی کار بکنن خیلی خوب میشه .این متافور کرکش مشکلی نداره؟ چون از روی نسخه دمو کرک کرده بودن میگم .اگه مشکلی نداره فعلا کرکی بازی کنم تا هر وقت تخفیف خوبی خورد بخرمش الان زیادی گرونه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith and bezad
اگه زیرنویس بکنه که خیلی خوبه کلا کمی روی زیرنویس بازیهای ژاپونی کار بکنن خیلی خوب میشه .این متافور کرکش مشکلی نداره؟ چون از روی نسخه دمو کرک کرده بودن میگم .اگه مشکلی نداره فعلا کرکی بازی کنم تا هر وقت تخفیف خوبی خورد بخرمش الان زیادی گرونه
نمیدونم والا کرکش اوکیه یا نه
باید خودمم تستش کنم

بعد من البته کلا یکم شک دارم این زیرنویس شه. چون که پرسونا۵ هیچ وقت زیرنویس عربی نشد
که عجیب هست چون پرسونا۴ اونم نسخه PS2! زیرنویس عربی (البته غیررسمی) داشت
خدا کنه در وهله اول به لحاظ فنی امکان پذیر باشه
و بشه و حمایت کنیم
راه برای پرسوناها و شین مگامی تنسی های آینده باز شه که فارسی سازی بشن

به هر حال تا دیدید رای گیری گذاشته اینجا و گروههای تلگرامی که برای انیمه و ویژوال ناول اینا هست اطلاع رسانی کنید لشکرکشی کنیم برای رای دادن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
View attachment 360788

امروز ۱۵ مین سالگرد انتشار فاینال ۱۳ بود 🥰🥳.. بازی که احتمالا الان منتشر میشد با خاک یکسان میشد ...
اما انصافا بعد اینکه چشممون به جمال 16 مزین شد ، به نظرم 13 شانس خیلی خوبی هم داشت که امروزه دیده بشه. (باقی رو مثال نزنم که دعوا نشه :D )
این بنده خدا زمانی منتشر شد که فن بیس فف آمادگی برای این نوع گیم پلی رو نداشت.
یه بدبختی هم داشت این بود که قبلش 12 با اون وسعت و مکانیکها اومد وگرنه 10 هم خودش چیز عجیب و متفاوتی از 13 نبود.

میشه گفت که این نوع گیم پلی کم و بیش یا گاها کاملا خطی و با زرق و برق زیاد عملا داره استاندارد و قابل پذیرش میشه.
روی این حساب شاید بشه گفت که بازی رو 15 سال زود ساختن.

منم خیلی این سه گانه رو دوستش دارم.

من چند سالی بیشتر نیست که jrpg باز شدم و اولین پروژه ام هم سری ff بود. از شماره شش شروع به بازی کردم و تا شماره ۱۳ اومدم. به نظرم مشکل اصلی این نبود که گیم پلی خیلی خطی شده بود، هر چند همونم اذیت میکرد، مشکل شخصیت پردازی بد کاراکترهای بازی بود. البته فاینال هیچوقت از نظر شخصیت پردازی تاپ نبوده ولی حداقل یه چند تا شخصیت کاریزما دار مثل بالتیئر داشت. ولی سیزده حتی توی همون شخصیت پردازی جنریک سری هم پسرفت داشت، و من نتونستم بیشتر از چند تا چپتر تحملش کنم.

فن بیس فف آمادگی برای این نوع گیم پلی رو نداشت.
واقعا من به شخصه الانم آمادگی یه بازی آر پی جی با گیم پلی مثل ریل شوتر هایی مثل ویرچوا کاپ رو ندارم :D کلا به نظرم افت فاینال فانتزی ها و انگولک کردنای الکیش از همون شماره 10 شروع شد منتها همه داغ بودن دیر متوجه شدن فرنچایز داره میره سمت دره.
من خودم طرفدار شدید کوچیک شدن بازیام و یه گیم پلی سندباکس ولی با جزییات و تعامل پذیری بالا رو ترجیح میدم به یه اپن ورلد آبکی ولی دیگه انصافا خطی بودنم حدی داره آر پی جی هستی خیر سرت :D حالا شماره سومشو دیگه بازی نکردم راستش ولی شماره دومش وضعش خراب تر از یک بود حتی. آنالوگو میدادی جلو تا ته بازی میرفتی.

واقعا من به شخصه الانم آمادگی یه بازی آر پی جی با گیم پلی مثل ریل شوتر هایی مثل ویرچوا کاپ رو ندارم :D کلا به نظرم افت فاینال فانتزی ها و انگولک کردنای الکیش از همون شماره 10 شروع شد منتها همه داغ بودن دیر متوجه شدن فرنچایز داره میره سمت دره.
من خودم طرفدار شدید کوچیک شدن بازیام و یه گیم پلی سندباکس ولی با جزییات و تعامل پذیری بالا رو ترجیح میدم به یه اپن ورلد آبکی ولی دیگه انصافا خطی بودنم حدی داره آر پی جی هستی خیر سرت :D حالا شماره سومشو دیگه بازی نکردم راستش ولی شماره دومش وضعش خراب تر از یک بود حتی. آنالوگو میدادی جلو تا ته بازی میرفتی.
نه منظورم این نبود که گیم پلی خیلی خوبی داشت و چیزیه که یه نسخه از فف باید باشه.
هدفم این بود که اگه الان منتشر میشد ــ مخصوصا بعد چند نسخه اخیر ــ حتما ملت بیشتر ظرفیت پذیرش XIII رو میداشتن.

نه منظورم این نبود که گیم پلی خیلی خوبی داشت و چیزیه که یه نسخه از فف باید باشه.

نظرها خیلی متفاوته کلن . گیم پلی ۱۳ و به خصوص ۲-۱۳ و حتا LR توی کلیتش همون چیزی بود که من از یه FF نوبتی با تم اکشن میخواستم قطعن یه سری مشکلات توی جزئیاتش مثل گسترده نبودن اپگرید ها و ... بود که اگه یه روزی ریمیک / ریمستر بشه میتونن حلش کنن . سه گانه ۱۳ همینجوری که هست کنار ۷ و۹ برای من جزو بهترین های کل سریه و یکی از بهترین jrpg هایی که

بازی کردم ولی اگه یه روزی ریمیکش کنن و تغییرات ریز و درشتی که طرفدارها هم میخوان توی ساختارش بدن ( گشت و گذار توی cocoon با اون طراحی عالیش برای من یه رویاست :D ) برای من به شخصه جزو بهترین تجربه های زندگیم میشه

آخرین ویرایش:
FF13 کلا از اورریت ترین بازیهای تاریخ هست از دید من.
متاش باید نهایت 70 میشد.
داستان و شخصیت پردازی= تو در و دیوارترین. کپی زنانه کلود که هیچ بک گراند خاصی نداره و بقیه شخصیت ها هم بدتر. خود داستان واقعا بگم چرت و پرت خالص بود. بیشترین مشکلش نداشتن عمق درمورد تاریخچه، اشخاص و پیشینه ها.
گیم پلی= دویدن یه خط مستقیم تا گرن پالس. تنها نکته مثبتش معرفی سیستم دمیج بیشتر زدن به دشمنا بود که وسط فایت انلاک میکردی.
موزیک= درحد شماره های قبل نبود
گرافیک= گرن پالس که تنها فضای باز واقعی بود واردش میشدی اسلومیشن میشد و هنر کرده بودن. گرافیک بدترین ضربه رو به بازی زده بود:
اگه بازی یه گرافیک معمولی یا سل شید داشت میتونست جهان باز و کلی بهتر باشه. ولی ترجیحشون رو گرافیک بالا بود که برای اون نسلم درضمن بیفایده بود (مثل نسل نه نمیشد تنه به تنه cg بزنه) و همینم بازیو بدبخت کرد.

حیف وقتی که پای این گذاشتن کاش اول ورسوس اونم نسخه کنسل شده PS3 رو میساختن ریلیز میکردن، به این که میرسید میرفتن تو فاز کنسل کنسلش میکردن:دی
ضربه ش به FF مثل حمله Aراب به ایران بود.
کلا تایمی که برای این و 2 شماره بعدش گذاشتن مدام زجرم میده میشد صرف چه چیزای دیگه ای که تو کفشیم بشه:
ورسوس
ریمیک 6
ریمیک 8
و...
.
..
.
..
آقا یه سوال داشتم درمورد دستگاه هندهلد برای jrpg زدن!
فکر یه ایپد بودم دیدم تو زمینه امولاتور واقعا لنگ میزنه اپل. یه Persona 4 Golden رو با خودم گفتم رو گوشیم یا ایپد برم دیدم اصلا امولاتور ویتا برخلاف اندروید نداره.
حتی امولاتور PS2 هم بعید میدونم رو اپل کار بده چون اونی که برای ایفون و ایپد هست رو اندروید تو مراحل ابتدایی بود.
این بازیام میدونید کار یکی دو روز نیست رفتنش و ما هم الان غیر این تعطیلات دیگه خونه نیستیم تو این سن و سال.
نظرتون رو چه دستگاهیه؟ خود ویتا، دیوایزهای هندهلد اندروید یا دیوایزهای هندهلد کامپیوتر؟
اندروید اگه امولاتور ویتا و psp و ps2 پیشرفت کامل کرده روش که فکر کنم کرده (ویتا هم اوکی روش دیگه؟) کدوم تبلت بهتره؟ چون این کنسولهای اندرویدی قابل حمل چینی که هستن به نظرم پول الکی میگیرن و قدرت خاصی ندارن. (گرونهاشون)
اساتید چه تجربیاتی در این زمینه دارن؟ تجربیات گران سنگ خود را با ما به اشتراک بگذارید:دی

آخرین ویرایش:
منم مشکل اصلیم با 13 شخصیت پردازیش بود خود لایتینگ که نمونه مونث کلود بود بقیه همه داغون از همه بدتر اسنو.داستان و گیم پلی هم همچین خوب نبود به نظرم و از طرفی اصلا با طراحی سامون ها حال نمی کردم

• Like
Reactions: ce7en44
هدفم این بود که اگه الان منتشر میشد ــ مخصوصا بعد چند نسخه اخیر ــ حتما ملت بیشتر ظرفیت پذیرش XIII رو میداشتن.
به نظرت واقعا تو فضای مسموم گیمینگ این روز ها فاینال ۱۳ پذیرش میشد؟ رسما با خاک کوچه یکیش میکردن ... همون موقع که این واکنش ها مد نبود هم کلی نقد و گلایه از فمینیستی بودن لایتنیگ میکردن ... به غیر از اینکه هر سه کارکتر مذکر بازی واقعا تباه و بی مصرف و سربار بودن ...

• Like
Reactions: ce7en44
View attachment 360788

امروز ۱۵ مین سالگرد انتشار فاینال ۱۳ بود 🥰🥳.. بازی که احتمالا الان منتشر میشد با خاک یکسان میشد ...
کل بدبختیمون با همین شروع شد به نظرم بازی ارزش کنسول ps3 رو نداشت باید کرایسیس کور روی ps3 می اومد این روی psp جاش

• Like
Reactions: Sepi_60

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or