اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
آقا این اسپایدرمن 2 دقیقا 10 روز دیگه منتشر میشه ولی هنوز قیمت نخورده! جریان چیه؟ سونی داره چیکار میکنه دقیقا؟
از اونور لست 2 که چن ماه دیگه میاد،قیمت خورده و قیمتش ارزونتر از لست 1 هست!

آقا این اسپایدرمن 2 دقیقا 10 روز دیگه منتشر میشه ولی هنوز قیمت نخورده! جریان چیه؟ سونی داره چیکار میکنه دقیقا؟
از اونور لست 2 که چن ماه دیگه میاد،قیمت خورده و قیمتش ارزونتر از لست 1 هست!
لست ۱ ریمیک بود و این یه ریمستره.اسپایدرم تو توییترش تو استیم گذاشته بودن, مثل اینکه یه مشکلاتی تو هماهنگیها داشتن با استورها ولی تاخیر گفتن نداره

• Like
Reactions: Sobhan_23
لست ۱ ریمیک بود و این یه ریمستره.اسپایدرم تو توییترش تو استیم گذاشته بودن, مثل اینکه یه مشکلاتی تو هماهنگیها داشتن با استورها ولی تاخیر گفتن نداره
مارکتینگ 10/11 :دی واقعا تیم بازاریابی سونی چیکار میکنه؟ یعنی چه :دی یکی از پرفروش ترین و پر سروصداترین بازی هات رو اینجوری ریلیز کنی؟!؟؟؟ زبان قاصره

مارکتینگ 10/11 :دی واقعا تیم بازاریابی سونی چیکار میکنه؟ یعنی چه :دی یکی از پرفروش ترین و پر سروصداترین بازی هات رو اینجوری ریلیز کنی؟!؟؟؟ زبان قاصره
جالبه که هنوز سیستم مورد نیاز رو هم ندادن.
فکر کنم کلا گذاشتن برای هفته منتهی به انتشار.

نمیشه که بی تفاوت باشن.
فکر کنم از فروشش مطمئن هستن که اینقدر با اعتماد به نفس تبلیغات خاصی رو انجام نمیدن.

نمیشه که بی تفاوت باشن.
فکر کنم از فروشش مطمئن هستن که اینقدر با اعتماد به نفس تبلیغات خاصی رو انجام نمیدن.
هرقدرم مطمئن باشن دیگه بلاخره ی هایی ی هویی لازمه :دی خیلی عجیبه! :دی

نمیشه که بی تفاوت باشن.
واسه بازی ۳ سال پیش عرضه شده چه مارکتینگی انجام بدن ؟ چنل های خودشون به علاوه صفحه اول استیم کفایت می‌کنه.

واسه بازی ۳ سال پیش عرضه شده چه مارکتینگی انجام بدن ؟ چنل های خودشون به علاوه صفحه اول استیم کفایت می‌کنه.
همین الان اسکوئر رو ببین که داره ریبرث رو منتشر میکنه ، کم کم سه تا تریلر برای ویژگیهای مختلف بازی و همینطور نسخه استیم دک داده.
مارکتینگ نیاز نداره اما دوتا گیم پلی ، یه تریلر که از یکی دوماه پیش پلیرها رو آماده کنن که دیگه مارکتینگ نمیخواد.
نون خیرات که نمیکنن ، برای پورت هزینه کردن .

همین الان اسکوئر رو ببین که داره ریبرث رو منتشر میکنه ، کم کم سه تا تریلر برای ویژگیهای مختلف بازی و همینطور نسخه استیم دک داده.
مارکتینگ نیاز نداره اما دوتا گیم پلی ، یه تریلر که از یکی دوماه پیش پلیرها رو آماده کنن که دیگه مارکتینگ نمیخواد.
سونی رو کنسولش دیگه نمیتونه مثل آدم مارکتینگ کنه چه انتظاری از پی سی داری؟ :D کلا نمیدونم چه اتفاقی تو پلی استیشن افتاده ولی انگار بخش بازاریابیشون رو به کل بستن رفته. فکر کن مثلا یه وسیله ای به اسم پی اس پورتال دادن بعد یه جوری اضافه شدن قابلیت کلاد استریمینگ رو اعلام کردن که مطمئنم 80 درصد خود خریداراشم هنوز با خبر نشدن چه برسه بقیه. یا مثل اینکه تونستن دیلی رو هم روش یه مقدار کمتر کنن که درمورد اون که اصلا یه کلمه هم حرف نزدن.
تو بازیاشونم دیگه ته مارکتینگشون اینه که یه بنری بیلبوردی چیزی بزنن مثل تبلیغات شهر فرش و لوازم خونگی و اینا که پژمان جمشیدی و بهنام بانی رو میذارن. کلا بخش بازاریابیشون به شدت فشل شده به نظرم و بیشترین ضربه رو هم تو بلند مدت همین به پلی استیشن وارد میکنه.

سونی رو کنسولش دیگه نمیتونه مثل آدم مارکتینگ کنه چه انتظاری از پی سی داری؟ :D کلا نمیدونم چه اتفاقی تو پلی استیشن افتاده ولی انگار بخش بازاریابیشون رو به کل بستن رفته. فکر کن مثلا یه وسیله ای به اسم پی اس پورتال دادن بعد یه جوری اضافه شدن قابلیت کلاد استریمینگ رو اعلام کردن که مطمئنم 80 درصد خود خریداراشم هنوز با خبر نشدن چه برسه بقیه. یا مثل اینکه تونستن دیلی رو هم روش یه مقدار کمتر کنن که درمورد اون که اصلا یه کلمه هم حرف نزدن.
تو بازیاشونم دیگه ته مارکتینگشون اینه که یه بنری بیلبوردی چیزی بزنن مثل تبلیغات شهر فرش و لوازم خونگی و اینا که پژمان جمشیدی و بهنام بانی رو میذارن. کلا بخش بازاریابیشون به شدت فشل شده به نظرم و بیشترین ضربه رو هم تو بلند مدت همین به پلی استیشن وارد میکنه.
گفتی بازاریابی بلد نیستن به یاد این پستم افتادم :D

از نظر من در دنیای دیجیتال امروزین همه به هم وصل هستند. نیازی نیست مثل زمان گذشته در مجلات تبلیغات بشه یا بیلبورد های بیش از اندازه برای محصول هزینه کرد.

بازی منتشر بشه تو اینستاگرام، تیک تاک و ردیت و بقیه جاها خبرش هم منتشر میشه. به واسطه الگوریتم هم کسی که سرگرمی‌ش گیمینگ‌ باشه محاله ممکن این محتوا ها رو از دست بده.

با شما موافقم ها اما باور خودم اینه که هزینه کرد بیش از اندازه در مارکتینگ اشتباه است.

فکر نمیکنم این مستقیما به خود سونی ربط نداره، چون 3 ماه قبل ریلیز، لست 2 باز شده و احتمالا این یه مشکلی وجود داره
یه توییت زده بود اینسومنیاک و گفته بود یه مشکلی هست ولی بازی آماده هست.
البته یه خوبی داره که آمار پیش فروش تو یه هفته جمع میشه و خیلیا برااس رتبه فروش استیم،میگن خوب بوده یا نه وحتی پیک پلیر و اینجوری پیک بدی نمیزنه.
_______
یا مشکلی با مارول دارن چون pc کلا دیجیتاله و تو دیتاهای لیک شده، میزان درآمدی که از نسخه دیجیتال مارول میگیره، کمتره. که یکم بعیده
یا رفتن سراغ حذف اون مارول اسپایدر ساخت pc brazil که اینم غیرمنطقیه
یا دارن سر تعرفه چون میزنن با اپیک و استیم.که این شانسش بیشتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Need-More-Speed
الان دقیقا یک هفته با انتشار اسپایدرمن۲ فاصله داریم و نه بازی هنوز قیمت خورده و نه سیستم مورد نیاز بازی مشخص شده! :-? دقیقا دارن چیکار میکنن تو اون خراب شده، خدا داند.

الان دقیقا یک هفته با انتشار اسپایدرمن۲ فاصله داریم و نه بازی هنوز قیمت خورده و نه سیستم مورد نیاز بازی مشخص شده! :-? دقیقا دارن چیکار میکنن تو اون خراب شده، خدا داند.
مسلما تو این تعطیلات آخر هفتشون باید یه تیزر/تریلری بدن وگرنه دیگه خیلی عجیبه.
امروز اسکوئر پنجمین تریلر/ویدئوش رو برای ریبرث منتشر کرد ولی اینها تهش فقط یکی دوتا پست خشک و خالی تو ایکس و جاهای دیگه زدن.
عجیبه.
البته مهم نیست ، خیلی ها در جریانن ولی این حد از خسیس بازی عجیبه :D

• Like
Reactions: Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or