چیزی تایید نشده ولی قطعا با سریال میاد موضع اینکه خود سریال تاریخ دقیقی ندارهلست 2 بالاخره با سریالش میاد یا کلا کنسل شد
لست ۱ ریمیک بود و این یه ریمستره.اسپایدرم تو توییترش تو استیم گذاشته بودن, مثل اینکه یه مشکلاتی تو هماهنگیها داشتن با استورها ولی تاخیر گفتن ندارهآقا این اسپایدرمن 2 دقیقا 10 روز دیگه منتشر میشه ولی هنوز قیمت نخورده! جریان چیه؟ سونی داره چیکار میکنه دقیقا؟
از اونور لست 2 که چن ماه دیگه میاد،قیمت خورده و قیمتش ارزونتر از لست 1 هست!
مارکتینگ 10/11لست ۱ ریمیک بود و این یه ریمستره.اسپایدرم تو توییترش تو استیم گذاشته بودن, مثل اینکه یه مشکلاتی تو هماهنگیها داشتن با استورها ولی تاخیر گفتن نداره
جالبه که هنوز سیستم مورد نیاز رو هم ندادن.مارکتینگ 10/11واقعا تیم بازاریابی سونی چیکار میکنه؟ یعنی چه
یکی از پرفروش ترین و پر سروصداترین بازی هات رو اینجوری ریلیز کنی؟!؟؟؟ زبان قاصره
هرقدرم مطمئن باشن دیگه بلاخره ی هایی ی هویی لازمهجالبه که هنوز سیستم مورد نیاز رو هم ندادن.
فکر کنم کلا گذاشتن برای هفته منتهی به انتشار.
نمیشه که بی تفاوت باشن.
فکر کنم از فروشش مطمئن هستن که اینقدر با اعتماد به نفس تبلیغات خاصی رو انجام نمیدن.
واسه بازی ۳ سال پیش عرضه شده چه مارکتینگی انجام بدن ؟ چنل های خودشون به علاوه صفحه اول استیم کفایت میکنه.جالبه که هنوز سیستم مورد نیاز رو هم ندادن.
فکر کنم کلا گذاشتن برای هفته منتهی به انتشار.
نمیشه که بی تفاوت باشن.
فکر کنم از فروشش مطمئن هستن که اینقدر با اعتماد به نفس تبلیغات خاصی رو انجام نمیدن.
همین الان اسکوئر رو ببین که داره ریبرث رو منتشر میکنه ، کم کم سه تا تریلر برای ویژگیهای مختلف بازی و همینطور نسخه استیم دک داده.واسه بازی ۳ سال پیش عرضه شده چه مارکتینگی انجام بدن ؟ چنل های خودشون به علاوه صفحه اول استیم کفایت میکنه.
سونی رو کنسولش دیگه نمیتونه مثل آدم مارکتینگ کنه چه انتظاری از پی سی داری؟همین الان اسکوئر رو ببین که داره ریبرث رو منتشر میکنه ، کم کم سه تا تریلر برای ویژگیهای مختلف بازی و همینطور نسخه استیم دک داده.
مارکتینگ نیاز نداره اما دوتا گیم پلی ، یه تریلر که از یکی دوماه پیش پلیرها رو آماده کنن که دیگه مارکتینگ نمیخواد.
نون خیرات که نمیکنن ، برای پورت هزینه کردن .
گفتی بازاریابی بلد نیستن به یاد این پستم افتادمسونی رو کنسولش دیگه نمیتونه مثل آدم مارکتینگ کنه چه انتظاری از پی سی داری؟کلا نمیدونم چه اتفاقی تو پلی استیشن افتاده ولی انگار بخش بازاریابیشون رو به کل بستن رفته. فکر کن مثلا یه وسیله ای به اسم پی اس پورتال دادن بعد یه جوری اضافه شدن قابلیت کلاد استریمینگ رو اعلام کردن که مطمئنم 80 درصد خود خریداراشم هنوز با خبر نشدن چه برسه بقیه. یا مثل اینکه تونستن دیلی رو هم روش یه مقدار کمتر کنن که درمورد اون که اصلا یه کلمه هم حرف نزدن.
تو بازیاشونم دیگه ته مارکتینگشون اینه که یه بنری بیلبوردی چیزی بزنن مثل تبلیغات شهر فرش و لوازم خونگی و اینا که پژمان جمشیدی و بهنام بانی رو میذارن. کلا بخش بازاریابیشون به شدت فشل شده به نظرم و بیشترین ضربه رو هم تو بلند مدت همین به پلی استیشن وارد میکنه.
از نظر من در دنیای دیجیتال امروزین همه به هم وصل هستند. نیازی نیست مثل زمان گذشته در مجلات تبلیغات بشه یا بیلبورد های بیش از اندازه برای محصول هزینه کرد.همین الان اسکوئر رو ببین که داره ریبرث رو منتشر میکنه ، کم کم سه تا تریلر برای ویژگیهای مختلف بازی و همینطور نسخه استیم دک داده.
مارکتینگ نیاز نداره اما دوتا گیم پلی ، یه تریلر که از یکی دوماه پیش پلیرها رو آماده کنن که دیگه مارکتینگ نمیخواد.
نون خیرات که نمیکنن ، برای پورت هزینه کردن .
فکر نمیکنم این مستقیما به خود سونی ربط نداره، چون 3 ماه قبل ریلیز، لست 2 باز شده و احتمالا این یه مشکلی وجود دارهمارکتینگ 10/11واقعا تیم بازاریابی سونی چیکار میکنه؟ یعنی چه
یکی از پرفروش ترین و پر سروصداترین بازی هات رو اینجوری ریلیز کنی؟!؟؟؟ زبان قاصره
مسلما تو این تعطیلات آخر هفتشون باید یه تیزر/تریلری بدن وگرنه دیگه خیلی عجیبه.الان دقیقا یک هفته با انتشار اسپایدرمن۲ فاصله داریم و نه بازی هنوز قیمت خورده و نه سیستم مورد نیاز بازی مشخص شده!دقیقا دارن چیکار میکنن تو اون خراب شده، خدا داند.