Last edited by a moderator:
کسی پشت بلک راک نیست، بلکه بلک راک پشت همه ست مدیر عاملش شخصیه به نام لری فینک.ونگارد و بلك راك كى پشتشونه كه همه جا هستن؟
میشه گفت اینقدر گردنشون کلفته، شاید ده تا ترامپ یا کل دنیا هم مقابل Woke بشن بازم کار خودشون رو میکنند. فکر میکنم اکثر مسکن آمریکا الان دست ایناست.ونگارد و بلك راك كى پشتشونه كه همه جا هستن؟
legacy of kain با احتساب bloody omen ها و defiance پنج نسخه ازش منتشر شده البته پایان defiance زیاد کامل نبودlegacy of kain یک وجه اشتراک با Half-Life دارد. که هر در شماره ی 2 متوقف شدند، با این تفاوت که میراث کین نتوانست ادامه دهد و هالف لایف اصلا ادامه نداد. حقیقتا امیدوارم ریمستر سول ریور با اقبال عمومی مواجه شود تا شاهد نسخه ی دیگری از آن باشیم. چرا که هم شخصیت هایش جذاب است و هم دنیایی فراموش نشدنی دارد. در مورد هالف لایف هم گمانه زنی بسیار است. عده ای منتظر هستند گیب بمیرد تا بلکه نسخه ی دیگری از آن ساخته شود. در طرف دیگر اما معتقدند با مرگ گیب نویل هالف لایف نیز به احترام او بایگانی خواهد شد و به تاریخ خواهد پیوست. بله منصفانه نیست ولی خب چه چیزی در جهان منصفانه است که این باشد. ولی در هر صورت هر چیزی اتفاق وقوعش ممکن است پس هرگز نگویید هرگز.
پچ آفلاین و آخر میاد امروزامروز، بازی Suicide Squad کاملاً آفلاین میشود (10 دسامبر 2024).
من یه توضیحی در مورد این بنده خدا راب ویثاف بدم چون سالهاست پیگیرش میکنم تو اینستاگرام و کامل میشناسمش.Rob Wiethoff که نقش جان مارستون رو در سری Red Dead ایفا کرده، یه پیج Only****Fans راه انداخته که با بقیه متفاوته! و مربوط به تمرینات پرورش اندام و رو فرم اومدن بدنش میشه.
View attachment 359496
منظور این است که نتواستند فراتر از نسخه دوم پیش بروند. defiance هم تیر خلاصی بر پیکره ی میراث کین بود. باشد که سول ریور روزنه ی امید باشد که نور را بر این دنیا می تاباند. باشد که طلوعی گردد افسوسی نه.legacy of kain با احتساب bloody omen ها و defiance پنج نسخه ازش منتشر شده البته پایان defiance زیاد کامل نبود
دقیقا.من یه توضیحی در مورد این بنده خدا راب ویثاف بدم چون سالهاست پیگیرش میکنم تو اینستاگرام و کامل میشناسمش.
این بنده خدا رو یه وانت تراک کار میکرد از این تراک هایی که بالابر هم داره و بار این طرف و اون طرف میبرد . وضع مالی جالبی هم نداشت هیچ موقع. از زمان RDR2 و به لطف راجر کلارک بازیگر آرتور مورگن که سر و زبون خوبی داشت این بنده خدا که خیلیم خجالتی هست یه مقدار بیشتر اومد تو دید رسانه ها . چون میدونید که اینها با همین اکانتهای مجازی یه مقدار درآمد کسب میکنند.
خلاصه اکانت تیک تاک و یوتیوب و اینها ساختن تا اینکه اخیرا وانتش رو از دست داده. حالا هم ظاهرا تو انلی فنز اکانت ساخته تا بتونه اونجا هم درآمدی کسب کنه فکر کنم انلی فنز فقط مختص به چیزای سک.ی نیست و محتوای عادی هم میشه کار کرد. خلاصه بگم صنعت بازیگری گیمینگ هم دچار پارتی بازیه و دست یه عده خاصی هست که اجازه نمیدن بقیه بیان و کار بگیرن و اینها هم سعی میکنند از معروفیتی که دارن نهایت استفاده رو حداقل از فنهاشون بکنند. کسی خبری از نولان نورث بازیگر نیتن در انچارتد داره؟ اونم محو شد. بازیگر مایکل در GTA V همین شرایط رو داره. با اینکه صداهای خوبی دارند ولی کسی ازشون استفاده نمیکنه.
از طرفی یکی مثل خانم دبرا ویلسون تو اکثرا بازیها بهش نقش میدن
View attachment 359525
View attachment 359526