سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Rob Wiethoff که نقش جان مارستون رو در سری Red Dead ایفا کرده، یه پیج Only****Fans راه انداخته که با بقیه متفاوته! و مربوط به تمرینات پرورش اندام و رو فرم اومدن بدنش میشه.
View attachment 359496
b2943241-1536-47f1-b6f0-2e54fa315ece_9cd8b3c7.jpg
حتما وقتی دیده خود زلنیک (رییس راکستار) با نزدیک به 70 سال سن اینقدر تمرین میکنه و روفرمه از خود خجل گشته و به دنبال ایجاد انگیزه برای خودش جهت تمرین کردن و ساختن بدنش افتاده.
چه اشکال داره؟
ایشون برای ساختن بدنش نیاز به گل ریزون دارن ، اینطور انگیزه میگیره خب :D

ظاهرا ریمسترهای سونی برای عناوینی که چند سالی بیشتر از عرضه شون نگذشته ادامه داره و اینبار باید شاهد ریمستر Days gone باشیم /:) اگه خبر صحت داشته باشه قراره 12 dec در مراسم گیم اواردز ازش رونمایی بشه !

Days Gone Remastered could be gearing up for a Game Awards announcement - KitGuru

ویرایش : آپدیت خبری و نکته جالب توجه اینکه بازی تو استیم تا 12 dec تخفیف خورده و نسخه ی فعلی قراره مث Horizon برای همیشه از استیم پاک شه و نسخه ی ریمستر جایگزینش بشه . اگه احیانا بازی رو میخواید معطلش نکنید ! steamdb هم در آخرین آپدیتش تاریخ عرضه ی نسخه ی فعلی رو که مربوط به may 2021 میشه رو یه قلم قرمز گرفته :D با این تفاسیر بنظرم باید خبر رو قطعی بدونیم :D

آخرین ویرایش:
ظاهرا ریمسترهای سونی برای عناوینی که چند سالی بیشتر از عرضه شون نگذشته ادامه داره و اینبار باید شاهد ریمستر Days gone باشیم /:) اگه خبر صحت داشته باشه قراره 12 dec در مراسم گیم اواردز ازش رونمایی بشه !

Days Gone Remastered could be gearing up for a Game Awards announcement - KitGuru

ویرایش : آپدیت خبری و نکته جالب توجه اینکه بازی تو استیم تا 12 dec تخفیف خورده و نسخه ی فعلی قراره مث Horizon برای همیشه از استیم پاک شه و نسخه ی ریمستر جایگزینش بشه . اگه احیانا بازی رو میخواید معطلش نکنید ! steamdb هم در آخرین آپدیتش تاریخ عرضه ی نسخه ی فعلی رو که مربوط به may 2021 میشه رو یه قلم قرمز گرفته :D با این تفاسیر بنظرم باید خبر رو قطعی بدونیم :D

بازی خوبیه. من دارم بازیش میکنم. شبیه ترین تجربه به دنیای وایکینگ دد برای من همین بوده. والا ظاهر بازی هم خیلی خوبه (روی پی سی حداقل) نمیدونم چه احساس نیازی کردن به نسخه ریمستر! کاش مجوز ساخت نسخه دوم رو کنسل نمی‌کردن به جای اینکار.

• Like
Reactions: AchyTunic
دورانی بدی شده

View attachment 359571
اون Beaterator که سال ۲۰۰۹ اومده دیگه چیه ما ندیدیم

پ.ن: حقیقتا Bully بزرگترین سورپرایز راک استار بود.
کاش میداد همواره یه استدیوش روش کار کنه و ادامه شو میدیدیم مدام... میشد یعنی کامل امکانش بود بخاطر world محدود بازی که تو‌ مدرسه و نهایت اطرافش میگذشت مدام دنباله ازش بده:(

پ.ن۲: ایده GTA LCS و VCS هم میشد تو نسل هفت یا هشت با لوس سانتوس استوریز ادامه بده. من اونموقع که اینا رو بازی کردم متا اصلا نمیدونستم چیه. واقعا باهاشون زندگی کردم.

راک استار زیاد رفت تو فاز تاکید بر روی کیفیت بازی سوای همه چیز. میشد بازی با متای ۷۰ ۸۰ هم بده و از خدای گیمرها هم بود ولی از یه مقطعی نکرد:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
یه GTA هم داشتیم زمان PS1 تو لندن میگذشت
GTA London 1969
دیسک قاب دیسک بازی یا همون باکس آرتش اشتباه نکنم ر‌وش پرچم بریتانیا بود:دی
یه کانسپت ازش اومد با گرافیک مدرن:
IMG_8465.jpeg
درکل راک استار بازی زیاد داشت ادامه نداد مثلا همین GTA میشد یه شاخه تو لندن و شهرهای خارج از امریکا باشه
حالا این حساب نیست چون GTA فرانچایزش پا برجاس ولی امثال LA Noire و Bully دل آدم خون میشه چرا رها شدن.

دورانی بدی شده

View attachment 359571

بله دیگه وقتی تمرکز روی سرویس محور بودن بازی باشه همینه، فکر کردید این نسخه جدید GTA چرا اینقدر طول کشیده به خاطر اینکه نصف زمان بیشتر پروسه روی المان های سرویس محور که اصلا ربطی به این آی پی نداره و در حقیقت باید جداگانه بصورت یک ای پی جدید منتشر میشد که فقط اپدیت دریافت کنه، در حالی که اگر پای المان سرویس محور بازی نبود نسخه جدید GTA رو باید زودتر از سال 2025 تجربه میکردیم.

بازی GTA 5 هم خیلی تلخ بود و هم خیلی شیرین که آدم فکرش میکنه مغزش رگ به رگ میشه.

قبلا گفتم ، راکستار چندین ساله دیگه از رو شکم سیری بازی می سازه ساعت 11 از خواب بلند میشن ساعت 4 ناهار میخورن 5 تا 6 کار میکنن بقیشم میرن عشق وحال :D

• Smile
Reactions: reach usa
قبلا گفتم ، راکستار چندین ساله دیگه از رو شکم سیری بازی می سازه ساعت 11 از خواب بلند میشن ساعت 4 ناهار میخورن 5 تا 6 کار میکنن بقیشم میرن عشق وحال :D
خب قبلا خیلی اشتباه میگفتی شما :D
اینکه ۱۰ ساله رو یه بازی دارن کار میکنند شاید عجیب باشه ولی نشون دهنده اینه پروژه یه چیز عظیمیه. حالا خوبه راکستار معروفه به کرانچ و تنها استودیو حاضر در صنعت هست که چیزی به نام دورکاری نداره. خبرهارو یه پیگیری بکن بد نیست
ضمنا بخش انلاین همیشه تیمش جدا از بخش اصلی هست . کل تیم که رو بخش آنلاین نخوابیدن ..نگو اینم نمی‌دونستی :-"

خب قبلا خیلی اشتباه میگفتی شما :D
اینکه ۱۰ ساله رو یه بازی دارن کار میکنند شاید عجیب باشه ولی نشون دهنده اینه پروژه یه چیز عظیمیه. حالا خوبه راکستار معروفه به کرانچ و تنها استودیو حاضر در صنعت هست که چیزی به نام دورکاری نداره. خبرهارو یه پیگیری بکن بد نیست
ضمنا بخش انلاین همیشه تیمش جدا از بخش اصلی هست . کل تیم که رو بخش آنلاین نخوابیدن ..نگو اینم نمی‌دونستی :-"
اره بخشش جداست و هیچ هماهنگی ندارن که بگن این کار رو بکنید چون ما این کار رو داریم میکنیم

View attachment 359647

شایعه: بازی The First Berserker: Khazan در تاریخ March 27, 2025 لانچ خواهد شد.
  • قیمت بازی $59.99 خواهد بود.​
  • معرفی رسمی در مراسم TGA​
  • پیش فروش بازی پس از اعلام رسمی شروع می‌شود.​

خيلى بازى قوى هست.
من كد دموى بازى رو گرفتم و واقعا حال كردم باهاش.
يكم فقط استاميناى بازى مشكل داشت به نظرم.

• Like
Reactions: Farh@d
آخرین ویرایش:
شایعه: معرفی ریمیک بازی فاینال فانتزی ۹ در همایش TGA

گیم‌پلی بازی بسیار شبیه به نسخه اصلی است اما بیشتر مبتنی بر اکشن است، می‌توانید شخصیت‌ها را در طول مبارزه کنترل و حرکت دهید، مشابه بازی Tales of Vesperia است. با موتور گرافیکی
‏> Unreal Engine 5‏ در حال ساخت است.
برای پلتفرم‌های PC/PS5/Xbox Series XIS منتشر می‌شود

‏نسخه PS5 دارای حقوق بازاریابی و محتوای انحصاری خواهد بود.

ریلیز تابستان 2025

1000001469.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or