Last edited by a moderator:
سلام و درودکنکورد بزرگ ترین شکست تاریخ بازی هاست سالی صد تا بازی شکست می خوره ولی هیچ کدوم به این افتخار نرسیدن
این حماسه تکرارش کار هر کسی نیست
جذابیت ظاهری کاراکترها یکی از عوامل مهم در موفقیت این مدل بازی ها هست. سازنده های شرقی اینو فهمیدن و دارن حسابی ازش پول در میارن ولی غربی ها برعکسش عمل میکنن و میخوان سیاست های خودشون رو به زور به مخاطب تحمیل کنن.View attachment 359420
“نه حاجی باور کن این سبک بازی ها اشباع شده و دلیل شکست کنکورد همین بود کاراکتراش زشت نبودن اصلا”
قطعا ترور میشم ولی خب اونایی که بازی کردن میدونن یکی از تجربیات خیلی خوب امساله که انتخاب شدنش قطعا گناه کبیره نیست. در خیلی از زمینه ها از نسخه قبلم میتونه حتی بهتر باشه. که متاسفانه میان انبوهی از بازیهای ووک گویا فقط این خار پیدا کرده.View attachment 359449
در انتخابی شاید عجیب و غیرمنتظره، مجله Time جایزه بهترین بازی سال را به بازی دراگون ایج ویلگارد (Dragon Age: The Veilguard) داد؛ اثری که در گیم اواردز حتی نامزد GoTY هم نشده است.
من این بازی و تموم کردم .اول جوگیر شده بودم بازیه خوبیه ولی الان که مدتیه ازش میگذره میفهمم چه آشغالی بود.سر woke اش نمیگم.گیم پلی داستان همه چی داغون.View attachment 359449
در انتخابی شاید عجیب و غیرمنتظره، مجله Time جایزه بهترین بازی سال را به بازی دراگون ایج ویلگارد (Dragon Age: The Veilguard) داد؛ اثری که در گیم اواردز حتی نامزد GoTY هم نشده است.
نمیشه گفت فقط بخاطر برند ماروله.حتما طراحی کرکتر خیلی مهمه (اینجا که ماروله که اصلا چشم بسته میان سمتش) ولی اگه نگاه کنی ما بعد نسخه اول اورواچ حداقل نمونه موفق دیگه ای نداریم که تو این سبک رایگان نبوده باشه.
از من میپرسی جفتش از رو جوگیریه خیالت راحت٬ بازی نه شاهکاره نه اشغالمن این بازی و تموم کردم .اول جوگیر شده بودم بازیه خوبیه ولی الان که مدتیه ازش میگذره میفهمم چه آشغالی بود.سر woke اش نمیگم.گیم پلی داستان همه چی داغون.
گیمری که جوگیر نباشه گیمر نیست آقااز من میپرسی جفتش از رو جوگیریه خیالت راحت٬ بازی نه شاهکاره نه اشغال
حقیقتا یکم ناامید کننده است. یکی از خصوصیت راک استار این نترس بودنشون موقع ساخت بازیاشون است.جیسون شرایر | بلومبرگ: راکستار از نویسندگانش خواسته تا شوخی های کمتری نسبت به نسخه های گذشته با ترنسجندرها و اقلیت های جنسی داشته باشند.
ماه عسل این بازی تموم بشه اکثراً بر میگردند اورواچ.گیم پلی و ترکیبش با حس و حال دنیای مارول آنچنان نتیجه ایده آلی داره که اگه پولیم بود خیلیا عین من که حتی فن مارولم نیستن میخریدنش فرسنگها از اورواچ ۲ بهتر دراومده در شرایطی که جفتشون رایگانن.
فقط میمونه ساپورتشون که اگه گندی نزنن و عین HD2 شل نگیرن میتونه همچنان تو اوج بمونه.
نوشتم چون هیروهای مارول رو داره و گیم پلی به مراتب جدیدتری ارائه داده، خیلیارو میتونه سمت خودش نگه داره. خود من پلیر دی وان اورواچ ۱ تا همین اواخر نسخه دومش بودم.ماه عسل این بازی تموم بشه اکثراً بر میگردند اورواچ.