TV Center

دقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا :D
من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال می‌کنم 🫣😁 یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه می‌دادن به نظرم اصلا جالب نبود :دی

1733154567262.png

#پیشنهاد_سریال
Rubicon 2010 (AMC)

«روبیکان» یک الماس تراش‌نخورده از ویترین گمگشته «ای‌ام‌سی» محسوب می‌شود؛ با وجود اینکه سریال کنسل شده و معمولاً خوره‌های سریال به سمت این آثار نمی‌روند؛ اما داستان به طرز هوشمندانه‌ای به نقطه پایان می‌رسد؛ مختصات برای افشای بزرگ‌ترین حقیقت سیاست در بهترین لحظه ممکن برملا می‌شود؛ ترکیبی از فیلم «مکالمه» کاپولا و «سه‌روز در کُندر»؛ یکی از واقع‌گرایانه‌ترین آثار جاسوسی تاریخ تلویزیون!​

کسی اینجا سریال The Agency رو دیده؟ گذشته از بازیگرهای جالبی مثل مایکل فسبندر و جفری رایت و داستانش که گویا به ایران هم ربط پیدا می‌کنه، این ویدیو رو یه نفر توی توئیتر گذاشته و خیلی جالبه! :دی

با صدای کم ببینین!

سکانسی پُر از فحش‌های رکیک فارسی هست و فکر کنم علتش هم اینه که اون کاراکتر داره تمرین می‌کنه که بره ایران (احتمالاً برای جاسوسی و اینا) و می‌خواد قشنگ در جریان همه زوایای ادبیات فارسی باشه! :دی
x.com

با صدای کم ببینین!

کسی اینجا سریال The Agency رو دیده؟ گذشته از بازیگرهای جالبی مثل مایکل فسبندر و جفری رایت و داستانش که گویا به ایران هم ربط پیدا می‌کنه، این ویدیو رو یه نفر توی توئیتر گذاشته و خیلی جالبه! :دی

با صدای کم ببینین!

سکانسی پُر از فحش‌های رکیک فارسی هست و فکر کنم علتش هم اینه که اون کاراکتر داره تمرین می‌کنه که بره ایران (احتمالاً برای جاسوسی و اینا) و می‌خواد قشنگ در جریان همه زوایای ادبیات فارسی باشه! :دی
x.com

با صدای کم ببینین!
از اون مهم تر که قشنگ با جزئیات و ترجمه دقیق کلمه به کلمه زیرنویس انگلیسی هم شده :D

سریال The Agency ریمیک مستقیم سریال فرانسوی The Bureau محسوب می‌شه؛ زیاد با قسمت اولش حال نکردم؛ شاید چون Rubicon رو تازه تموم کردم و تو کَفِش هستم؛ حوصله شروع یک اثر «جاسوسی» دیگه رو ندارم.

پ.ن: فاسبندر با همون پرسوناژ The Killer (فینچر) اومده تو سریال؛ بدون یک ذره تغییر! :D 🦢

من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال می‌کنم 🫣😁 یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه می‌دادن به نظرم اصلا جالب نبود :دی
آره منم دیگه انتظار ندارم اون حالت مرموز فصل اول ادامه داشته باشه ولی به نظرت ریتم سریال وحشتناک کند نشده؟ اون زمان که سالی 25 قسمت از یه سریال پخش میشد اوکی بود ولی جدا این 3 قسمت راحت میشد یه قسمت باشه حتی. البته احساس میکنم به زودی داستان دوباره میفته رو ریل با توجه به قضایای قسمت سوم. ایشالا که بهتر شه :D
==============

متاسفانه بعد از چندین سال تاخیر و غفلت دارم سریال Taboo رو میبینم و عجب سریالیه آقا لذت خالصه اصلا :D با اینکه تقریبا جز دیالوگ اتفاق خاصی توش نمیفته ولی بازم آدمو میخکوب میکنه انقدر همه چی به جا و خوبه.

• Like
Reactions: Frobary
آره منم دیگه انتظار ندارم اون حالت مرموز فصل اول ادامه داشته باشه ولی به نظرت ریتم سریال وحشتناک کند نشده؟ اون زمان که سالی 25 قسمت از یه سریال پخش میشد اوکی بود ولی جدا این 3 قسمت راحت میشد یه قسمت باشه حتی. البته احساس میکنم به زودی داستان دوباره میفته رو ریل با توجه به قضایای قسمت سوم. ایشالا که بهتر شه :D
==============

متاسفانه بعد از چندین سال تاخیر و غفلت دارم سریال Taboo رو میبینم و عجب سریالیه آقا لذت خالصه اصلا :D با اینکه تقریبا جز دیالوگ اتفاق خاصی توش نمیفته ولی بازم آدمو میخکوب میکنه انقدر همه چی به جا و خوبه.
کند که هست ولی جذابیت خاصی داره :دی حالا قسمت اول که اصلا یه فاز متفاوت داشت، ولی دو قسمت قبلی داره به همون ریتم فصل قبل برمی‌گرده. قسمت‌های بعدی هم طبق تریلرهایی که نشون دادن باید خیلی جذاب باشه :D

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or