من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال میکنم یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه میدادن به نظرم اصلا جالب نبوددقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا
از اون مهم تر که قشنگ با جزئیات و ترجمه دقیق کلمه به کلمه زیرنویس انگلیسی هم شدهکسی اینجا سریال The Agency رو دیده؟ گذشته از بازیگرهای جالبی مثل مایکل فسبندر و جفری رایت و داستانش که گویا به ایران هم ربط پیدا میکنه، این ویدیو رو یه نفر توی توئیتر گذاشته و خیلی جالبه!
با صدای کم ببینین!
سکانسی پُر از فحشهای رکیک فارسی هست و فکر کنم علتش هم اینه که اون کاراکتر داره تمرین میکنه که بره ایران (احتمالاً برای جاسوسی و اینا) و میخواد قشنگ در جریان همه زوایای ادبیات فارسی باشه!
x.com
با صدای کم ببینین!
آره منم دیگه انتظار ندارم اون حالت مرموز فصل اول ادامه داشته باشه ولی به نظرت ریتم سریال وحشتناک کند نشده؟ اون زمان که سالی 25 قسمت از یه سریال پخش میشد اوکی بود ولی جدا این 3 قسمت راحت میشد یه قسمت باشه حتی. البته احساس میکنم به زودی داستان دوباره میفته رو ریل با توجه به قضایای قسمت سوم. ایشالا که بهتر شهمن برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال میکنم یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه میدادن به نظرم اصلا جالب نبود
کند که هست ولی جذابیت خاصی داره حالا قسمت اول که اصلا یه فاز متفاوت داشت، ولی دو قسمت قبلی داره به همون ریتم فصل قبل برمیگرده. قسمتهای بعدی هم طبق تریلرهایی که نشون دادن باید خیلی جذاب باشهآره منم دیگه انتظار ندارم اون حالت مرموز فصل اول ادامه داشته باشه ولی به نظرت ریتم سریال وحشتناک کند نشده؟ اون زمان که سالی 25 قسمت از یه سریال پخش میشد اوکی بود ولی جدا این 3 قسمت راحت میشد یه قسمت باشه حتی. البته احساس میکنم به زودی داستان دوباره میفته رو ریل با توجه به قضایای قسمت سوم. ایشالا که بهتر شه
==============
متاسفانه بعد از چندین سال تاخیر و غفلت دارم سریال Taboo رو میبینم و عجب سریالیه آقا لذت خالصه اصلا با اینکه تقریبا جز دیالوگ اتفاق خاصی توش نمیفته ولی بازم آدمو میخکوب میکنه انقدر همه چی به جا و خوبه.