ولى همچنان معلوم نيست اين خراب شده كجاس و چطور يه عده توش گير ميكنن.
خمارى بدى گذاشت واقعا!
درست جايي كه يكم داشت قضيه معلوم ميشد زارت تموم شد.
بشدت بالا پایین داره، ینی فقط به فصل هم خلاصه نمیشه که بگی فلان فصل همش خوبه یا فلان فصل همش بده، ممکنه یه اپیزود ببینی پشمات بریزه اپیزود بعدی در حد آی فیلم باشه مثلاکسی سریال doctor who رو دیده؟ ارزش دیدن داره؟ کدوم فصل ها رو ببینم؟
پس فقط اپیزودهای خوبشو میبینمبشدت بالا پایین داره، ینی فقط به فصل هم خلاصه نمیشه که بگی فلان فصل همش خوبه یا فلان فصل همش بده، ممکنه یه اپیزود ببینی پشمات بریزه اپیزود بعدی در حد آی فیلم باشه مثلا
فصل 4 خوبه اما کلا 4 فصل اول بشدت قدیمیه و ممکنه کیفیت پایینش اذیتت کنه، فصل 5 که Matt Smith به عنوان دکتر میاد عالیه، 6 هم همینطور.
فصل 9 پیتر کاپالدی جایگزینش میشه اما چندتا از بهترین قسمتای سریال هم تو همین فصله.
از فصل 11 هم که دکتر زن گذاشتن کلا رفت تو درودیوار و من دراپش کردم، چندین بار اومدم با فصلای جدیدش دوباره شروع کنم ولی ارتباط نگرفتم، سطح نویسندگی خیلی اومده پایین و نمراتشم ببینی اکثرا اومده تو رنج 5-6
در کل چون خیلی از اپیزودا ارتباطی با هم ندارن میتونی بشینی از اول سریال بهترین اپیزوداشو ببینی بیای جلو، مثلا اپیزود Blink (فصل 3 اپیزود 10) یکی از بهترین اپیزودای تاریخ تلویزیونه بنظرم و همه باید ببینننیازی هم نیست بقیه سریالو دیده باشن.
خب منم فرام رو از اول شروع کردم، یکمی پراکنده از ماهواره دیدم از فضا و اتمسفرش خیلی خوشم اومد و این مهم ترین دلیلی بود که جذبم کرد، کلا عاشق همچین فضاها و رنگ بندی هایی هستم تو فیلم و سریال و حتی بازی...
باز خوبه حداقل دو تا دونه چیز جدید توی قسمت آخر From فهمیدیم، ولی از اون طرف باز معماهای تازه هم از راه رسیدن و احتمالا حالا حالاها سریال کِش میاد!
غمانگیزترین بخش این قسمت هم جایی بود که:
مشخص شد فاطی جون نمیمیره و باید توی فصل بعد هم تحملش کنیم!واقعا این پگاه خانم غفوری جزو بدترین بازیگرهایی هست که دیدم و این فصل اعصاب برام نذاشت با بازی داغونش!
باز خوبه اون تولهش رو از بدنش کشیدن بیرون و حداقل شاید فصل بعدی یه ذره کمتر آه و ناله کنه.
دلم برای الجین هم سوخت و با اینکه خرابکاری کرده بود، ولی گناه داشت بنده خدا!
من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال میکنمدقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا![]()