R Rolet کاربر سایت دیروز در 11:15 PM #36,166 Reactions: bayern_vahid, Arash-S212, D@SHR3ZA و 5 کاربر دیگر
He!n3ger کاربر سایت دیروز در 11:51 PM #36,167 دقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا Reactions: Love Console
Frobary Loyal Member امروز در 12:25 AM #36,168 نوشته شده توسط He!n3ger: دقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا بیشتر... من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال میکنم یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه میدادن به نظرم اصلا جالب نبود Reactions: bayern_vahid and Price_One
نوشته شده توسط He!n3ger: دقیقا سر هر 3 قسمت silo خوابم برده. افتضاحه این فصل تا اینجا بیشتر... من برعکس بیشتر از فصل اول دارم باهاش حال میکنم یعنی روندی که فصل دوم به خودش گرفته رو خیلی علاقه دارم. فصل اول به خاطر اون حالت مرموزی که داشت واقعا جالب بود، همون رو تو این فصل ادامه میدادن به نظرم اصلا جالب نبود
Rohshen کاربر سایت امروز در 12:48 AM #36,169 الان قسمت سوم silo رو دیدم.نمیدونم قضیه چیه انقدر این سریال برام لذت بخشه.صبر هفته ای سخته. Reactions: bayern_vahid
Silent fans Stay lostdata کاربر سایت امروز در 1:20 AM #36,170 فسبندر از معدود بازیگرانی است که همیشه پیگیر کارهایش هستم، از جمله بازیگرانیست که احساس را به خوبی منتقل می کند. و احساس همه چیز است. Reactions: Love Console and Arash-S212
فسبندر از معدود بازیگرانی است که همیشه پیگیر کارهایش هستم، از جمله بازیگرانیست که احساس را به خوبی منتقل می کند. و احساس همه چیز است.