آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اوه با این حساب یک ساله پریمیوم ۱۱۱ دلار خیلی خوبه که یعنی کلا ۱۰ دلار تفاوت. قطعا میرم تو کارش:D
مجدد تست کردم ظاهرا بیشتر از یک بار هم اگر بخاهید میتونید با همون قیمت تخفیفی تمدید کنید حداقل برای من که شد
ارتقا هم از اکسترا به پریمیوم برای هر سال حدودای 18 دلار میشه با تخفیفش برای اکانت من
ولی همانطور که رفقا دیگه هم داخل تاپیک اشاره کردند ظاهرا بعضی تخفیفها رندوم و تصادفی هست و ممکنه برای هر اکانتی متفاوت باشه

Attachments

• 1935e6b2c2137-screenshotUrl.jpg
    1935e6b2c2137-screenshotUrl.jpg
    210.1 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SMM9
حالا من میترسم قبلا واسه من آف خورده باشه اما متوجه نشده باشم. خیلی ترسناکه واقعا :D این چه داستانیه راه انداختن.
من حالا زیاد تو زمینه حقوقی تبحر ندارم و دستمونم به جایی بند نیست ولی دوستان اونور ابی نمیتونن مثلا یه شکایتی چیزی از این کار سونی بکنن چون تو یه حالت کاملا برابر بین دو نفر که پلاس دارن و چند وقتی از پلاسشون مونده بدون اینکه توضیحی بده برای یکی تخفیف میزاره برای یکی نمیزاره و واقعا داره به ناحق بین مشتریاش فرق میزاره!!!!

من حالا زیاد تو زمینه حقوقی تبحر ندارم و دستمونم به جایی بند نیست ولی دوستان اونور ابی نمیتونن مثلا یه شکایتی چیزی از این کار سونی بکنن چون تو یه حالت کاملا برابر بین دو نفر که پلاس دارن و چند وقتی از پلاسشون مونده بدون اینکه توضیحی بده برای یکی تخفیف میزاره برای یکی نمیزاره و واقعا داره به ناحق بین مشتریاش فرق میزاره!!!!
تخفیف پلاس رندوم نیست فقط میتونید ارتقاء بدید مثلا اگه اکسترا 12 ماه داشته باشید نمیتونید پرمیوم کنید ولی اگه 1 ماهه داشته باشید میتونید ارتقاء بدید 12 ماهه بعد دوباره ارتقاء به پرمیوم

تخفیف پلاس رندوم نیست فقط میتونید ارتقاء بدید مثلا اگه اکسترا 12 ماه داشته باشید نمیتونید پرمیوم کنید ولی اگه 1 ماهه داشته باشید میتونید ارتقاء بدید 12 ماهه بعد دوباره ارتقاء به پرمیوم
نه عزیز برای من هنوز حدود سه یا چهار ماهش مونده بود که تونستم مجدد تمدید کنم به صورت یکساله با تخفیف البته قبلا هم یکساله بود که چند ماهش باقی مونده بود هر دو مورد هم اکسترا بود یعنی از اکسترا به اکسترا حالا نمیدونم جریان چیه ولی سال گذشته هم مشابه همین وضعیت بودم اما تخفیف شامل من نشد

• Like
Reactions: hadi93
نه عزیز برای من هنوز حدود سه یا چهار ماهش مونده بود که تونستم مجدد تمدید کنم به صورت یکساله با تخفیف البته قبلا هم یکساله بود که چند ماهش باقی مونده بود هر دو مورد هم اکسترا بود یعنی از اکسترا به اکسترا حالا نمیدونم جریان چیه ولی سال گذشته هم مشابه همین وضعیت بودم اما تخفیف شامل من نشد
خلاصه معلوم نیست شایدم اگه 3 ماه این طورا مونده باشه بشه انجام داد

• Like
Reactions: playliveon
اونو که میدونم اصلا بحث ارتقا نیست الان مسئله اینه که بین دو تا کاربر با شرایط یکسان و با موندن چند ماه از پلاسشون بی دلیل یکیشون تخفیف داره یکیشون نداره حداقل سونی دلیلشو توضیح میداد .

احتمالا خیلیهاتون میدونید ولی شاید برا بعضیا به درد بخوره.پلاس اینا اکثرا برا تمدید تخفیف نمیخوره و فقط برا خرید یا ارتقاع مصرف داره.برا همین من خودم تو یه بازه ی مشخص که بلک فرایدی و یا تخفیفات کریسمس شروع میشه پلاس تخفیفدار میخرم و سال بعد هم یک روز بعد اون تاریخ که پلاسم تموم میشه یه پلاس جدید و تخفیف دار میخرم.فقط یادتون باشه گزینه ی تمدید خودکار غیر فعال باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or