Last edited by a moderator:
این بیشتر به درد بازیهای قدیمی میخوره تا بازیهای جدید.
دقیقا مشکل من با بعضی بازی های جدید همینه، بابا بزار من وارد محیط بشم، یه نگاه به دور و اطرافم بندازم، بعد اگه پیدا نکردم ازت نظر میخوام، نه اینکه بری وایسی جلوی پازل و بگی بیا فلان کار رو بکنیمکنارش شخصیتهای بازی به شیزوفرنی دچار شدن که هنوز پلیر پازل رو ندیده یا به محل درست نرسیده بهش میگه که باید چی کار کنه.
من Shadow of the Tomb Raider رو ظرف ۱۵ دقیقه پاک کردم واسه همین مورددقیقا مشکل من با بعضی بازی های جدید همینه، بابا بزار من وارد محیط بشم، یه نگاه به دور و اطرافم بندازم، بعد اگه پیدا نکردم ازت نظر میخوام، نه اینکه بری وایسی جلوی پازل و بگی بیا فلان کار رو بکنیم
فکر کنم از تنظیمات میشد hint های پازلها رو کلا خاموش کنی درجه سختی جداگانه دارن پازلها میتونی بزاری رو آخرین درجه درست میشه هم لارا حرف دیگه نمیزنه هم تو survival vision دیگه چیزی highlight نمیشهمن Shadow of the Tomb Raider رو ظرف ۱۵ دقیقه پاک کردم واسه همین مورد
دختره مریض در حین حل پازل بازم داشت با خودش حرف میزد
همون نسخه next gen واقعا گرافیکش خوب شده.کاش برا ps5هم میبود
من نسخه PS5 و تموم کردم ٬ به معنای واقعی کلمه Next-gen شده ٬ چیزی ازین تریلر که گذاشتن کم نداره اصلاکاش برا ps5هم میبود
من نسخه PS5 و تموم کردم ٬ به معنای واقعی کلمه Next-gen شده ٬ چیزی ازین تریلر که گذاشتن کم نداره اصلا
یعنی خیلی فرق داره،همون نسخه next gen واقعا گرافیکش خوب شده.
والو و عمو گیب به لحاظ تبلیغاتی برای ۲۰ سالگی HL2 سنگ تموم گذاشتن، موقعیت بهتری از این برای معرفی مورد انتظارترین بازی تاریخ نیست...صداپیشه کریتوس از معرفی چندین پروژه مرتبط با God of War در 2 هفته آتی گفت
x.com
https://www.reddit.com/r/GamingLeak...p&utm_name=ioscss&utm_source=share&utm_term=1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شایعه بزرگ برای Half-Life 3
- بازی بزودی معرفی میشه
- در حال تست گان پلی هستن
- صداهای تازه برای شات گان با Source 2
- استفاده از موتور تخریب پذیری Arty voxel
- واکنش NPC ها نسبت به NPC های نزدیکشون
- اهمیت بیشتر رو گیم پلی تا گرافیک
- بازی اوپن ورلد نیست ( سپاسگزارم )
- خطی با محیط های باز مثل آنچارتد 4
- المانهای immersive sim بیشتر
- استفاده از استیم دِک 1 و 2
x.com