آخرین ویرایش:
اومدن ایونت موست وانتد به بازیه.ینی معرفی ریمیک/ریمستره؟
تا جایی که من میدونم یه ابدیت قراره بیاد تا موتور اضافه بشه برای اولین بار به این سری, جزییات دیگش رو نمیدونمدوستان بازی قرار آپدیت جدید و سنگین بگیره ؟ چون گفتم سوم شده 000 تومان اگر قرار باشد به بازی اضافه شود بگیرم اگر نه که هیچی قبلا بازیش کردم.
تا اونجایی که من یادم هست به تعداد دفعات محدودی (٣ ۴ بار در هر شبانه روز ) میشه هر مسابقه رو ریستارت کردکسی میدونه چطور میشه یه objective رو از اول رفت ؟ تو مسابقه هی میبازم و اخر میشم و میخام از اول بیاد تا نفر اول بشم !
میشه بیشتر توضیح بدید ! فردا همین ساعت مثلا بازی رو باز کنم دوباره میشه مسابقه رو از اول رفت ؟تا اونجایی که من یادم هست به تعداد دفعات محدودی (٣ ۴ بار در هر شبانه روز ) میشه هر مسابقه رو ریستارت کرد
نه زمان خود بازی . ببین بعد از اینکه پیش درآمد بازی رو تموم کردی بازی بهت گاراژ میده و مراحل بازی بر اساس تقویم میره جلو. هر روز فعالیت ها و مسابقه های جدید میاد روی نقشه. مثلا روز یکشنبه ۵ ۶ تا ایونت میاد. حالا شما توی اون روز به تعداد محدود میتونی هر مسابقه رو از اول شروع کنی یا بقولی retry کنی! اولش سخت بنظر میرسه ولی به مرور چالش برانگیز و جذاب میشه. فکر کنم درجه ی سختی بازی هم روی این قضیه تاثیر داره.میشه بیشتر توضیح بدید ! فردا همین ساعت مثلا بازی رو باز کنم دوباره میشه مسابقه رو از اول رفت ؟
تو زمان واقعی خودمون یا تو بازی ؟
3 تا 4 مسابقه اول بازی رو تا الان باختم و همش اخر میشم و پولیم آنچنانی بدست نیاوردم . میخام دوباره برم تا قلقش دستم بیاد زیرا به محیطش عادت نکردم . چیه به چیه قاطی باطیه !
منظور retry جاده یا race هستش ... اول بازی retry و سعی مجدد داشت !
نسخه های قبلی اینطوری نبودن ...همه نسخه ها رو بجز 2019 بازی کردم ولی مثل این نبودن unbound !نه زمان خود بازی . ببین بعد از اینکه پیش درآمد بازی رو تموم کردی بازی بهت گاراژ میده و مراحل بازی بر اساس تقویم میره جلو. هر روز فعالیت ها و مسابقه های جدید میاد روی نقشه. مثلا روز یکشنبه ۵ ۶ تا ایونت میاد. حالا شما توی اون روز به تعداد محدود میتونی هر مسابقه رو از اول شروع کنی یا بقولی retry کنی! اولش سخت بنظر میرسه ولی به مرور چالش برانگیز و جذاب میشه. فکر کنم درجه ی سختی بازی هم روی این قضیه تاثیر داره.