آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

تخفیف ها رو آدم میبینه اسهال میشه . کلا سونی رقیب نداشته باشه هار میشه اون از وضع بازی هاش و فرت و فرت ریمستر و گندکاری های ووک و بازی های لایو سرویس و قیمت کنسول پرو ( صد تا دیگه چیزم هست ) اینم از تخفیفاش . یه زمانی یادمه بهترین بازی ها رو با 10-15 دلار میتونستیم بخریم تو تخفیف ، الان مثلا تخفیف خوردن تازه شدن 50 دلار ... wtf . اینا همش تقصیر اون فیل اسپنسر گاوه که ایکس باکس رو نابود کرد حالا همه باید چوبش رو بخورن .
یه چیزو من دقت کردم سونی واقعا تو تخفیفات موذیانه عمل میکنه. مثلا من RE8 رو میخواستم ولی اومدن جای نسخه معمولی گلد رو تخفیف گذاشتن و چون اون قیمتش بالاتر هست با تخفیف هم از حدی بالاتر میره اگه میخواستن رو نسخه استاندارد همین تخفیف رو بزاره زیر ۱۰ دلار میشد. این سونی اول مارمولک بود بعدن تبدیل به انسان شده

یه سری عناوین هستن آف خوبی خوردن که اگه پیگیر باشین تا الان پلی دادیمشون! یا خریدیمشون.
مگر اینکه مثلا یکی تازه کنسول خریده باشه یا سربازی ای جایی بوده پلی نداده باشه یه سری هارو ، اکثر آف های درصد بالاشون اینطوریه، بقیه اونام که ویش لیست کردیم آف خوبی نخوردن ،
یه زمانی بلک فرایدی حرمت داشت :دی هیییی!

فروشگاه های ایرانی توی تلگرام بیشتر از سونی به مناسبت بلک فرایدی تخفیف زدن 😂
تخفیف ایرانی که فکر نمی کنم اصلا اسمش تخفیف باشه! در واقع ف.رو کردن با لفظ بلک فرایدی هست!

دریغ از یک بازیه تخفیف خورده در wishlistم 🥺
منم یا کلا نخورده یا با فحش ناموس یکی هست. مثلا SH2 از ۷۰ دلار شده ۵۶ دلار. خب عن آقا من الان مشکلم ۱۴ دلاره؟ من اگه میخواستم ۵۶ دلار بدم همون ۷۰ تا میدادم خب ای فلان بر فلان بر فلانت :D

منم یا کلا نخورده یا با فحش ناموس یکی هست. مثلا SH2 از ۷۰ دلار شده ۵۶ دلار. خب عن آقا من الان مشکلم ۱۴ دلاره؟ من اگه میخواستم ۵۶ دلار بدم همون ۷۰ تا میدادم خب ای فلان بر فلان بر فلانت :D

بی انصاف این بازی تازه اومده. وقتی فروش خوبی هم داره چرا باید بیان بعد ۲ماه یهو ۵۰ ۶۰٪ آف بزنن :D

برداشته استلار بلید رو استانداردش رو تخفیف زده، ولی دیلاکسش رو نه 😆

همین بالاتر یکی گفت فلان بازی نسخه گلدش آف خورده ولی استاندارش نه. مرگ بر سونی :D حالا دیلاکس استلار بلید چی داره اصن؟ ۲تا لباس اضافه؟

قبل از اینکه قیمتهای ریجن ترکیه رو نابود کنن خیلی از بازیها رو توی تخفیفها با قیمت فوق العاده عالی میشد خرید...بازیهای خوب مثل Call of Duty، Battlefield ،Crash Bandicoot، GTA V ، RDR2 ، Witcher 3 ، Mafia ، Metro Exodus ، Resident Evil 2, 3، Metal Gear V و کلی بازی دیگه...جوری بود که حتی بازی که قبلا انجام داده بودی اونقدر قیمتش خوب بود که میومدی میخریدش!

RDR2 که الان با 60 درصد تخفیف نزدیک 800 لیره رو یادمه حول و حوش 150 لیر خریدم...بعضی بازیها مثل همین RDR2 اونقدر ارزون بودن هم برای PS5 خریدم هم برا XBOX.

بعد از تغییر قیمت استور سونی امیدمون به استور ایکس باکس بود که به سلامتی دو ماهی هست که دیگه نمیشه ازش خرید کرد.

قشنگ روی همین استور سونی یه سری بازی مث Metro Exodus و Metal Gear V رو اونقدر ارزون میدادن که بخواستی برای PC کرکیش رو از مغازه سر کوچه بخری گرونتر در میومد.

آخرین ویرایش:
دقیقاً

۸۰درصد توجهات روی این بازی، حول محور لباساش میچرخه 😂
بی خیال دیلاکسش شو:-"
بازی انقدرررر لباس داره، که ارزش نداره برا تخفیف دیلاکس صبر کنی، مخصوصا با آپدیت ها لباس های بیشتری هم اضافه کردن
خلاصه... از هر لباس یکی دو ساعتم استفاده کنی، بازم لباس هایی خواهد بود که وقت تست کردن نخواهی داشت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or