آخرین ویرایش:
من از ترس آپدیت های حجیم حتی روی گیم پس پریلودش هم نکردمیک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت
تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.
خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین
حس میکنم دارن مثل بتسدا باهاش رفتار میکنن.
اونجا استارفیلد متوسط رو داد بیرون و همه میگفتن بابا بتسدا همینه دیگه، کلا همینجوری میسازه، همونجوری مثل ۱۰-۲۰ سال پیش. چرا انتظار داری بهتر بشن؟
اینجا هم الان میگن خب بابا این استودیو درگیر جنگ بوده. چه انتظاری داری که بازی خوب و بی نقص بسازن؟ همینم ساختن تموم کردن از سرت زیادیه، نمره ۸ بده برو پی کارت.
در حالی که باید انتقاد کرد چرا تو این وضعیت عرضه میکنن. چرا یک سال، دو سال دیگه تاخیر نزنن.
البته بیشتر سر مشکلات فنی میگم. اینکه میگن داستان اصلی به اندازه فرعیها جذاب نیست، بحث دیگه است.
قضیه استاکر کلا فرق داره، من تا جایی که تحلیل ها رو خوندم ضعف داستان و روایت و گیم پلی نداره که اینها رو استارفیلد داشتحس میکنم دارن مثل بتسدا باهاش رفتار میکنن.
اونجا استارفیلد متوسط رو داد بیرون و همه میگفتن بابا بتسدا همینه دیگه، کلا همینجوری میسازه، همونجوری مثل ۱۰-۲۰ سال پیش. چرا انتظار داری بهتر بشن؟
اینجا هم الان میگن خب بابا این استودیو درگیر جنگ بوده. چه انتظاری داری که بازی خوب و بی نقص بسازن؟ همینم ساختن تموم کردن از سرت زیادیه، نمره ۸ بده برو پی کارت.
در حالی که باید انتقاد کرد چرا تو این وضعیت عرضه میکنن. چرا یک سال، دو سال دیگه تاخیر نزنن.
البته بیشتر سر مشکلات فنی میگم. اینکه میگن داستان اصلی به اندازه فرعیها جذاب نیست، بحث دیگه است.
کل قاره اروپا و به خصوص اروپای شرقی سال هاست که به بازی های پولیش نشده و مشکل دار معروفه حتی CDPR که الان فن بوی زیاد پیدا کرده یه بازی بدون مشکل ریلیز نکرده تا حالا، از متای ۸۶ واسه بازی ای که از شدت داغونی سونی مجوز ریلیزش رو پس گرفت هم چیزی نگم بهتره.حس میکنم دارن مثل بتسدا باهاش رفتار میکنن.