امتیازهای S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

پیش‌بینی شما؟

• 96-94

رای‌ها: 2 2.5%
  • 93-91

رای‌ها: 1 1.3%
  • 90-88

رای‌ها: 9 11.4%
  • 87-85

رای‌ها: 21 26.6%
  • 84-82

رای‌ها: 24 30.4%
  • 81-79

رای‌ها: 15 19.0%
  • 78-76

رای‌ها: 6 7.6%
  • 75-73

رای‌ها: 0 0.0%
  • 72-70

رای‌ها: 1 1.3%
  • پایین تر از 70

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    79
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
1212.jpg

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Developer: GSC Game World
Publisher: GSC Game World
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows
Genre: FPS, Survival Horror
Release Date: November 20th, 2024

نمرات این عنوان فردا 30 آبان ماه حوالی ساعت 17 به وقت تهران منتشر خواهد شد...

IMG_20241120_204759_478.jpg
IMG_20241120_204757_283.jpg

آخرین ویرایش:
مثل من دیگه نگیر:دی

كنسولو بايد بندازم دور پس :D

شوکیس آخرش به کنار، اون شوکیس سه سال پیشش بود، کدوم بود توش The Outer Worlds 2 رو نشون دادن، از اون بازی ها هم فکر نکنم بیشتر از دو سه تاش امده باشه بیرون:دی

والا فعلا هر چيم كه اومده متمايل به زرد و زرد بوده.
غير حالا age of mythology.
الان من نگرانم اينديانا جونز هم يه داستان اساسى داشته باشه حالا غير وضعيت اولش شخص بودن كه سليقه اييه و انيميشناى بازى.

یک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت :D

تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.

خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین:))
در ریفاند عمو گیب به روی تو باز است:دی

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
1732130249262.png
1732130601367.png

من با نظر @Dinosaur کاملاً موافق هستم؛ اکثر بازی‌های روسی یا اوکراینی از مشکلات گسترده فنی رنج می‌برند؛ اما در مجموع ناامیدتان نمی‌کنند؛ چون دنیای خودشان را دارند و دنیایشان مانند آن فیلم «استالکر» (آندره تارکوفسکی) بدیع و مسخ‌کننده است. بحث «استالکر» و «مترو» شد؛ نمی‌دونم کسی بازی Crysotasis رو انجام داده یا نه؟ یک بازی شوتر اول شخص (با درونمایه وحشت - بقا) که توسط یه استودیو اوکراینی ساخته شده بود؛ بازی اتمسفر خفنی داشت؛ به شدت ترسناک بود و ترکیبی از فیلم‌های The Thing، Abyss و Das Boot بود.

بازی باگ داشت؛ افت فریم هم داشت؛ اما بازهم لذت‌بخش بود. اون موقع (سال 1388 یا 1389) نتوانستم تمامش کنم؛ الان آمدم دوباره نصبش کنم که خطا داد که «فایل نصب قدیمی شده و دیگر قابل اجرا نخواهد شد» (چه دارک!) :D 🦢

پ.ن: چُسناله‌های متاکریتیکی نکنید!:D:D

آخرین ویرایش:
View attachment 357452
View attachment 357453

من با نظر @Dinosaur کاملاً موافق هستم؛ اکثر بازی‌های روسی یا اوکراینی از مشکلات گسترده فنی رنج می‌برند؛ اما در مجموع ناامیدتان نمی‌کنند؛ چون دنیای خودشان را دارند و دنیایشان مانند آن فیلم «استالکر» (آندره تارکوفسکی) بدیع و مسخ‌کننده است. بحث «استالکر» و «مترو» شد؛ نمی‌دونم کسی بازی Crysotasis رو انجام داده یا نه؟ یک بازی شوتر اول شخص (با درونمایه وحشت - بقا) که توسط یه استودیو اوکراینی ساخته شده بود؛ بازی اتمسفر خفنی داشت؛ به شدت ترسناک بود و ترکیبی از فیلم‌های The Thing، Abyss و Das Boot بود.

بازی باگ داشت؛ افت فریم هم داشت؛ اما بازهم لذت‌بخش بود. اون موقع (سال 1388 یا 1389) نتوانستم تمامش کنم؛ الان آمدم دوباره نصبش کنم که خطا می‌داد که «فایل نصب قدیمی شده و دیگر قابل اجرا نخواهد شد» (چه دارک!) :D 🦢

پ.ن: چُسناله‌های متاکریتیکی نکنید!:D:D
به اینها میگن Eurojank.
تو این سالهای اخیر گریدفال رو داشتیم ، sinking city و یا Elex از پیرانابایت بخت بربسته.
حتی قدیم تر E.Y.E Divine Cybermancy ، نمیدونم چرا یه دفعه یادش افتادم:D

شاهکارهایی با ایده های بزرگ ولی پروداکشن شتاب زده و بودجه ضعیف.
من خوراکم jank بازی کردنه ، یه جورایی تکلیفم با بازی مشخصه و فقط دنبال نکات خوب این بازیها میگردم که خیلی وقتها واقعا سورپرایز میشم.
آخری که بازی کردم و چند بار دیگه هم ازش اسم بردم Bleak Faith بود.

این Cryostasis همون موقع هم خیلی کوبیده شد ولی ایده هاش خیلی جذاب بودن.
اگه درست یادم باشه دشمن ها با تیر نمیمردن ولی در اثر گرمای حاصله از اثابت تیر بهشون میمردن.

واقعا اون سالها بازی به بازی که سوییچ میکردیم مغزمون سوت میکشید.
خب رسانه های اجتماعی هم که نبود به اون صورت و بازیها رو اصولا کشف میکردیم.
حتی ماها که اینجا یا تو مجله ها خبرها رو دنبال میکردیم وضعمون این بود چه برسه به پلیرهای دیگه.

آخرین ویرایش:
پابلیشر مایکرو نیس تصمیم خودشون بوده تو پی اس منتشر نکنن.
اصلا مهم نیست
هر چی اسم مایکرو کنارش باشه همینه به وللا

اینقدر رقیب ضعیفی شده که از اونور سونی هم فقط میکنه تو پاچه ملت
واقعا بی رقیبی گند میزنه به همه چی و کاملا به ضرر گیمر تموم میشه

الان من نگرانم اينديانا جونز هم يه داستان اساسى داشته باشه حالا غير وضعيت اولش شخص بودن كه سليقه اييه و انيميشناى بازى.

من که اینو خیلی دوست دارم و به نظرم بازی خیلی خوبیه و قطعا باهاش خیلی حال میکنم. تنها مشکلم صبر تا انتشار رو PS5 ـه که البته با توجه به ترافیک بازی ها صبر تا عید خیلی هم سخت نیست:دی

• Smile
Reactions: SMM9
زومجی به نسخه پیسی ۸.۵ داده!

نقاط قوت

داستان‌گویی پیچیده و پرجزئیات
تاثیر بسیار زیاد تصمیم‌گیری‌ها در پیشبرد داستان
شخصیت‌پردازی چندوجهی کاراکترها
گیم پلی پرجزئیات با واقع‌گرایی بالا
اتمسفر بی‌نظیر جهان بازی
طراحی عالی محیط‌ها

نقاط ضعف

مقدمه بازی می‌تواند کمی حوصله‌ سر بر باشد
مسیر طولانی رسیدن به ماموریت‌ها می‌تواند برای برخی گیمرها خسته‌کننده باشد
افت فریم‌های محسوس در برخی محیط‌ها و باگ‌های بصری

• Like
Reactions: m.a.t
زومجی به نسخه پیسی ۸.۵ داده!

نقاط قوت

داستان‌گویی پیچیده و پرجزئیات
تاثیر بسیار زیاد تصمیم‌گیری‌ها در پیشبرد داستان
شخصیت‌پردازی چندوجهی کاراکترها
گیم پلی پرجزئیات با واقع‌گرایی بالا
اتمسفر بی‌نظیر جهان بازی
طراحی عالی محیط‌ها

نقاط ضعف

مقدمه بازی می‌تواند کمی حوصله‌ سر بر باشد
مسیر طولانی رسیدن به ماموریت‌ها می‌تواند برای برخی گیمرها خسته‌کننده باشد
افت فریم‌های محسوس در برخی محیط‌ها و باگ‌های بصری
خب وقتی گیم اسپات 8 داده به اینها چه خرده ای میشه گرفت؟

وقتی عمده مشکلات بازی منوط به پرفورمنس ، باگ و... میشه نمره نهایی خیلی به حوصله منتقد ارتباط پیدا میکنه.
این از اون بازیهاست که به مرور زمان با آپدیتها فقط بهتر میشه چون پایه بازی رو خوب چیدن.

اصلا شاید سال بعد همین موقع بگیم حیف شد که بازی پارسال اومد و اگه الان منتشر میشد میتونست میانگین نمرات و انتشار متفاوتی رو تجربه کنه.

اصلا شاید سال بعد همین موقع بگیم حیف شد که بازی پارسال اومد و اگه الان منتشر میشد میتونست میانگین نمرات و انتشار متفاوتی رو تجربه کنه.
نزن این حرفو 15 سال انتشار همینم طول کشید همین که زودتر از gta vi و half life اومده یه معجزه اس.

نزن این حرفو 15 سال انتشار همینم طول کشید همین که زودتر از gta vi و half life اومده یه معجزه اس.
خب زودتر منتشر شدنش براش گرون تموم شد.
اگه استودیو بودجه و یا حداقل یک سال فرصت بیشتر میداشت نتیجه کار قاعدتا خیلی متفاوت میبود.

این بازی با توجه به نوع گیم پلی ، اتمسفر و دنیایی که داره کلا رقیب خاصی نداره ، شاید مترو که خب خیلی با هم متفاوتن.
برای همین این ظرفیت رو داشت که حتی یک سال دیگه هم تاخیر بخوره ولی خب بحثهای مالی و مسئولیتهای تجاری ، قراردادها این چیزها سرش نمیشه.

• Like
Reactions: uriel
یک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت :D

تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.

خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین:))

منم خیلی تعجب کردم که چرا پیش خرید کردی :دی
قبلا خودمم دوبار تو تله افتادم سر همین دیگه پشت دستم رو داغ کردم بازی رو پیش خرید نکنم حتی اگر مطمئن باشم عالیه.

اما بهترین حالت این هست که 1-2 روز قبل انتشار بازی رو پیش خرید کنی تا اگر بعداً به هر دلیلی پشیمون شدی بتونی ریفاند کنی. البته برای استیم رو میگم بقیه استور ها رو خبر ندارم میشه یا نه ؟

منم خیلی تعجب کردم که چرا پیش خرید کردی :دی
قبلا خودمم دوبار تو تله افتادم سر همین دیگه پشت دستم رو داغ کردم بازی رو پیش خرید نکنم حتی اگر مطمئن باشم عالیه.

اما بهترین حالت این هست که 1-2 روز قبل انتشار بازی رو پیش خرید کنی تا اگر بعداً به هر دلیلی پشیمون شدی بتونی ریفاند کنی. البته برای استیم رو میگم بقیه استور ها رو خبر ندارم میشه یا نه ؟
اصلا پیش خرید کردن کاملا اشتباست ، حتی همون دو روز قبل.
ما تا همین دو روز پیش از انتشار بازی فکر میکردیم بازی هیچ مشکلی نداره ، حداکثر احتمال میدادیم بهینه نیست ولی این شرایطش خیلی حادتره.

من تقریبا دو سال پیش خریدم و خب آخرین پیش خریدم بود.
قبل اون هم BG3 بود که چند روز مونده به انتشار ارلی اکسس خریدم و اگه اشتباه نکنم قبل بالدرزگیت هم بتلفیلد 4 رو پیش خرید کرده بودم که شرایط انتشارش کلا باهام کاری کرد که تا مدتها هیچ بازیی رو اوریجینال نمیخریدم.
پیش خرید که پیش کش:دی

آره روی پلتفرمهای دیگه هم میشه ریفاند کرد فقط قوانینش متفاوته.

خب وقتی گیم اسپات 8 داده به اینها چه خرده ای میشه گرفت؟

وقتی عمده مشکلات بازی منوط به پرفورمنس ، باگ و... میشه نمره نهایی خیلی به حوصله منتقد ارتباط پیدا میکنه.
این از اون بازیهاست که به مرور زمان با آپدیتها فقط بهتر میشه چون پایه بازی رو خوب چیدن.

به نظرم منتشر شدن بازی خودش یک معجزست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or