آخرین ویرایش:
پابلیشر مایکرو نیس تصمیم خودشون بوده تو پی اس منتشر نکنن.هر چی دست این مایکرو افتاد بدبخت دو عالمشد
به قران دیگه خسته شدیم
از لحظه ای که اسپونسر گفت تعجب نمیکنه که استاکر گوتی بشه من انتظار بدتر از اینو داشتم ، بازم تا اینجا خوب عمل کرده
خوبه به نظر من. انتظار یه بازی بی نقص از این تیم داشتن، با وجود اون همه شرایط شخمی و جنگ خیلی غیر معقوله. ضمن اینکه گیم پلی وایز بازی خیلی خفنی ساختن و مشکلات فنیه. ایشالا تو نسخه PS5 مشکلات رفع میشه میزنیم
خب بخواد نسخه اصلاح شده تا ريليز ps5 طول بكشه الان من نوعى سال به سال گيم پس ميگيرم كه چه؟
ازون شوكيس اخر مايكروسافت فعلا دو تاش اومده و عملا موز تحويلمون دادن
در آینده نزدیک رو PS5 بهترین عملکرد رو خواهد داشتمشکلات فنیش حل بشه
توپ میشه
امیدوارم حل بشه..
رو استیم که راحت ریفاند میشهیک عمر همه ملت رو رهنمون کردم که پیش خرید نکنین ، از مضرات پیش خرید کردن و آدرس بد دادن به ناشر ، استودیو و... گفتم.
بعد خودم ترس از گرون شدن بازی تو استیم و ریجن آرژانتین بازی رو خریدم (البته انصافا بازی گرون شد و چند برابر شد) ولی الان که میبینم مثل اینکه فقط تو پاچه خودم رفت
تهش باید یکسال صبر کنم تا آپدیتهاش کامل بشه و قابل بازی بشه ، خب اگه نخریده بودم میتونستم اون موقع تو حراجی بخرم.
خلاصه نتیجه اخلاقی اینکه به حرفی که میزنین خودتون عمل کنین که اینطوری شرمنده خودتون نشین
به احتمال زیاد همینطور میشه چون بر خلاف یه بازی مثل استارفیلد مثل اینکه چهارچوب بازی رو خوب ساختن و مشکلاتش مربوط به گیم پلی و... نمیشه.در آینده نزدیک رو PS5 بهترین عملکرد رو خواهد داشت
اگه مطمئن میشدم که بازی کلا گیم پلی ناقص داره یا نتونستن چیزی که باید رو بسازن 100 درصد ریفاند میکردم .رو استیم که راحت ریفاند میشه