سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
بعضی ها انقدر تعصب جلوی چشمشون رو گرفته که واقعا آدم نمیدونه چی بگه.اگه امثال DF نبودن الان وضعیت نسخه PC جدای سروایور تغییر میکرد؟ خب پارسال آبروشون رو بردن که امسال اون پچ بزرگ رو دیدیم. الان روی PS5 Pro اگه SDK 5 هم باشه بازم وضعیتی که پچ رو عرضه کردن اصلا و ابدا قابل دفاع نیست. بحث اصلی اینه. وگرنه همونطور که تو بعضی بازیها DLSS ضعیفه و تو بعضی دیگه عالیه، همونطور FSR 2 که یک Upsampler نسبتا ضعیف تره ولی میتونه با زمان توسعه بیشتر نتایجی مثل No Man's Sky داشته باشه و تو اکثر بازیها که زمان کافی بهش اختصاص داده نشده نتیجه افتضاح باشه، به همون شکل هم PSSR تو خیلی بازیها (از جمله تقریبا همه بازیهای فرست پارتی) کیفیت فوق العاده ای داره و در عالی بودن چیزی که سونی ساخته شکی نیست. اما این دلیل نمیشه که DF به مشکلاتی که توی آپدیت های جدید بازیها هست اشاره نکنه، همونطور که وقتی یک بازی روی PC کیفیت DLSSش پایینه بهش اشاره میکنن.

مشکل اینجاست که بعضی دوستان تا DF یه ویدیو میده میان سریع نکات منفی رو به حساب دشمنی میذارن. برای من که ده ساله دارم محتوای DF رو میبینم، چون روی هیچی تعصب ندارم تا حالا نشده اگه از چیزی انتقاد یا تعریف میکنن ذهنم بره به سمت این مسائل. اینطور هم نیست که هر چی DF میگه برام سند باشه. هم منابع دیگه رو چک میکنم، هم بازخوردهای گیمرها توی سوشال مدیا و... بله گاهی اوقات ممکنه DF تو آنالیزش اشتباه کنه، ولی اینکه بگیم غرض دارن و مثلا John اگه گفت اکس باکس این مشکل رو داره پس طرفدار پلی استیشنه، ریچارد کارتن PS5 Pro رو پاره کرد پس طرفدار اکس باکسه، آلیور اگه گفت PSSR تو بعضی بازیها نتایج خوبی نمیده پس عاشق DLSSئه. اینا همه نتایج تعصب بی دلیله.

RELAX
شما اگه ۱۰ ساله پیگیر این چنلی من از نسل هفتم DF رو دنبال میکنم . اونقدر اون اوایل برای دانلود ویدیوهاش مشکل داشتم که با ترفندهای عجیب و غریب و از فرومهای خارجی میتونستم ویدیوهاشون رو ببینم که اکثرا به همون عکس و متن بسنده میکردم. کل مجموعه DF قابل احترامه ولی شخص الکس بتالیا یه آدم مریض و مشکل دار هست که بارها و بارها این مطلب ثابت شده هست و همون تعصبی که میگی دقیقا شامل همین شخصه و کسی اینجا با کل DF مشکلی نداره . گاهی انقدر رفتارش از حد میگذره که همکارانش تیکه بهش میندازن به شوخی و میگن الکس تو باید اینجا از پی سی دفاع و به کنسول حمله میکردی.
خود من که بیشتر عمرم را پی سی گیمر بودم واقعا از این رفتارش گاهی حالم بهم میخوره .
کلا زیاد جای باز کردن این مسئله نیست ولی اگه وقت و حال و حوصله اش را داشتم تمام رفتارهای مضحک این شخص رو گلچین میکردم تا ثابت بشه حرفم. از مقایسه های خنده دار کنسولهای چند صد دلاری با سیستم های چند هزار دلاری گرفته تا بولد کردن ایرادها ، تیترهای خنده دار و عدم پوشش مزایای کنسولی و کلی کارهای خنده دار دیگه که منِ پی سی گیمر رو هم به خنده میندازه.
پس شما هم Relax چون اینجا واقعا کسی اگر ایرادی به DF گرفته کاملا درست بوده و متوجه نمیشم چرا باید ناراحت بشید . تیم DF اتفاقا اشتباهات زیادی هم داشتند و همچین هم قبله عالم نیستند پس انتقاد بهشون نباید تابو باشه‌.

بهرحال در مورد Pssr و پرو:

تا الان حدود 110 بازی بر روی PS5 Pro بصورت کامل اپتیمتایز شده که شامل مواردی مثل افزایش جزئیات بصری و دو برابر شدن پرفورمنس هست.
دو/ سه بازی هستند که علیرغم افزایش قابل توجه پرفورمنس، به دلیل SDK قدیمی PSSR که البته تا چند روز دیگر برطرف خواهد شد، در اپسکیلینگ مشکل دارند که سازندگان رسما گفتند به این مشکل آگاه هستند و دارند روی پچ جدید کار میکنند.

شما فکر میکنید اکثر بازیهایی که میاد روز اول dlss روشون باگ یا مشکل نداره؟
استاروارز آت لا، سایلنت هیل ۲ ، امپایر او انت و... که همین اخیرا منتشر شدن روز عرضه مشکلات و باگهای عجیبی با dlss داشتند که با پچ درست شد. پس pssr هم هم با اپدیت شدنش و هم به روز شدن sdk در انجین تمام این مشکلات برطرف میشه. و چیزی که خوب خودشو داده pssr بسیار بسیار بهتر از fsr3 و tsr عمل کرده و حتی خیلی نزدیک به dlss داره عمل میکنه تو بازیهایی که سازنده درست استفاده کرده این قضیه ثابت شده

آخرین ویرایش:
شما اگه ۱۰ ساله پیگیر این چنلی من از نسل هفتم DF رو دنبال میکنم . اونقدر اون اوایل برای دانلود ویدیوهاش مشکل داشتم که با ترفندهای عجیب و غریب و از فرومهای خارجی میتونستم ویدیوهاشون رو ببینم که اکثرا به همون عکس و متن بسنده میکردم. کل مجموعه DF قابل احترامه ولی شخص الکس بتالیا یه آدم مریض و مشکل دار هست که بارها و بارها این مطلب ثابت شده هست و همون تعصبی که میگی دقیقا شامل همین شخصه و کسی اینجا با کل DF مشکلی نداره . گاهی انقدر رفتارش از حد میگذره که همکارانش تیکه بهش میندازن به شوخی و میگن الکس تو باید اینجا از پی سی دفاع و به کنسول حمله میکردی.
خود من که بیشتر عمرم را پی سی گیمر بودم واقعا از این رفتارش گاهی حالم بهم میخوره .
کلا زیاد جای باز کردن این مسئله نیست ولی اگه وقت و حال و حوصله اش را داشتم تمام رفتارهای مضحک این شخص رو گلچین میکردم تا ثابت بشه حرفم. از مقایسه های خنده دار کنسولهای چند صد دلاری با سیستم های چند هزار دلاری گرفته تا بولد کردن ایرادها ، تیترهای خنده دار و عدم پوشش مزایای کنسولی و کلی کارهای خنده دار دیگه که منِ پی سی گیمر رو هم به خنده میندازه.
پس شما هم Relax چون اینجا واقعا کسی اگر ایرادی به DF گرفته کاملا درست بوده و متوجه نمیشم چرا باید ناراحت بشید

تا الان حدود 110 بازی بر روی PS5 Pro بصورت کامل اپتیمتایز شده که شامل مواردی مثل افزایش جزئیات بصری و دو برابر شدن پرفورمنس هست.
دو/ سه بازی هستند که علیرغم افزایش قابل توجه پرفورمنس، به دلیل SDK قدیمی PSSR که البته تا چند روز دیگر برطرف خواهد شد، در اپسکیلینگ مشکل دارند که سازندگان رسما گفتند به این مشکل آگاه هستند و دارند روی پچ جدید کار میکنند.
پس میشه گفت هر دومون به یک اندازه در معرض محتوا و نظرات الکس بودیم چون الکس بعد از 2015 به تیم DF اضافه شد.
خیلی دوست دارم دو سه مورد از این رفتارهای مشکل دار رو مثال بزنی. شاید من توجه نکردم تاحالا، یا شاید وقتی اومده توی ویدیوهای آنالیز نسخه PC یک بازی، به درستی برتری های اجرا با رزولوشن و تنظیمات بالاتر نسبت به کنسول ها رو نشون داده من پای مریض بودن یا غرض داشتن نگذاشتم.

کلا دید من به DF و آنالیز بازیها، از جبهه ی یک کنسول یا PC نیست، و تو هیچ آنالیزی دنبال این نیستم که ببینم حق کسی خورده شده یا نه. شما متاسفانه اون شخصی که داره آنالیز میکنه هم آنالیز میکنید.
.
.
.
به طور کلی این طرز تفکر که چون سونی ساخته حتما بهترینه...
چون انویدیا ساخته حتما بهترینه...
چون نینتندو ساخته حتما بهترینه...
چون اکس باکس ساخته حتما بهترینه...
و هر کی خلافش رو بگه حتما غرض داره...

همه این بحث ها از این نشأت میگیره و من دقیقا با این مشکل دارم.

آخرین ویرایش:
خب gamersyde خیلی زود استریم آپدیت جدید کالیستو رو گذاشت.الان میشه گفت با ۷۰۰ دلار میتونید کالیستو رو در حد یه کارت ۴۰۹۰(شایدم بهتر) تجربه کنید.این آپدیت نشون میده اگه بازیساز برا پچ و بهینه کردن یکم وقت بذاره شاهد معجزه خواهیم بود
Stream and download PS5 pro gameplay - Performance mode from The Callisto Protocol in very high quality

پس شما هم Relax چون اینجا واقعا کسی اگر ایرادی به DF گرفته کاملا درست بوده و متوجه نمیشم چرا باید ناراحت بشید . تیم DF اتفاقا اشتباهات زیادی هم داشتند و همچین هم قبله عالم نیستند پس انتقاد بهشون نباید تابو باشه‌.

شما فکر میکنید اکثر بازیهایی که میاد روز اول dlss روشون باگ یا مشکل نداره؟
استاروارز آت لا، سایلنت هیل ۲ ، امپایر او انت و... که همین اخیرا منتشر شدن روز عرضه مشکلات و باگهای عجیبی با dlss داشتند که با پچ درست شد. پس pssr هم هم با اپدیت شدنش و هم به روز شدن sdk در انجین تمام این مشکلات برطرف میشه. و چیزی که خوب خودشو داده pssr بسیار بسیار بهتر از fsr3 و tsr عمل کرده و حتی خیلی نزدیک به dlss داره عمل میکنه تو بازیهایی که سازنده درست استفاده کرده این قضیه ثابت شده
شما اصلا از سالها قبل تر و اصلا از نسل پنجم که df وجود نداشته پیگیر کارهاشون باش.
مهم اینه که خودت که نمیتونی خودت رو گول بزنی ، شما یک فن متعصبی آقا.
این خبرها و تحلیل ها رو هم که میبینی جانبدارانه قضاوت میکنی.

اگه خودت نمیخوای قبول کنی میخوای یه تاپیک بزن ، نظر سنجی بزار و آمار بگیر که کاربرهای سایت در موردت چطور فکر میکنن.

خب تحلیلهای DF رو هم هرجا به نفع پلتفرم مورد علاقت باشه قبول میکنی و اگه نباشه اونی که نقدی داره میشه هیتر ، مریض ، طرفدار ایکس باکس و...

اینکه میگی ""اگه حوصله داشته باشی برمیگردی و کارهای مضحک df رو لیست میکنم"".
خب یکی از رفتارهای مضحکش رو همین چند روز پیش دیدیم که شما معتقد بودی چرا کارت AMD رو تو مقایسه بین Pro و PC تو بازی AW2 نیاورد.
خب این از نظر شما میتونه رفتار مضحک یا جانب دارانه باشه اما از نظر من کاملا منطقی بود که یک کارت وقتی حداقل ها رو برای مقایسه نداره چرا باید وارد مقایسه بشه؟

حتما طی این سالها df اشتباه هم داشته ، خب مگه میشه که بدون اشتباه بوده باشن.
اما مشکل فنهایی مثل شما اینه که تا وقتی که تعریف کنن اینها خوبن ولی اگه نقد منفی کنن df میشه همونی که 5سال پیش تو فلان ویدئو فلان کار رو کرد.
الکس تو زندگی شخصیش ایستاده رفع حاجت میکنه ، بیماره و...

البته این رو فقط در مورد شمای نوعی نگفتم ، کلا در مورد فنهای متعصبه که هم سمت پلی استیشن داریم ، هم تو PC داریم و هم ایکس باکس ، نینتندو و...
حتما یکسری از کاربرها که الان علیهت جبهه میگیرن اگه دو روز دیگه df در مورد ایکس باکس یه چی بگه بخشیشون میان همین حرفهای شما رو تکرار میکنن.

میخوام بگم از همون نسل هفتم که میگی بارها شاهد همین موارد بودیم ، چیز جدیدی نیست و شما نفر اول نیستی.
این رفتار طبیعی یک فن متعصبه. ( البته خودم اینطور فکر میکنم که اصلا یک فن اینطوره و نیاز نیست که حتما متعصب باشه که بخواد ضد و نقیض رفتار کنه)

آخرین ویرایش:
شما اصلا از سالها قبل تر و اصلا از نسل پنجم که df وجود نداشته پیگیر کارهاشون باش.

اگه خودت نمیخوای قبول کنی میخوای یه تاپیک بزن ، نظر سنجی بزار و آمار بگیر که کاربرهای سایت در موردت چطور فکر میکنن.

خب تحلیلهای DF رو هم هرجا به نفع پلتفرم مورد علاقت باشه قبول میکنی و اگه نباشه اونی که نقدی داره میشه هیتر ، مریض ، طرفدار ایکس باکس و...

خب یکی از رفتارهای مضحکش رو همین چند روز پیش دیدیم که شما معتقد بودی چرا کارت AMD رو تو مقایسه بین Pro و PC تو بازی AW2 نیاورد.
خب این از نظر شما میتونه رفتار مضحک یا جانب دارانه باشه اما از نظر من کاملا منطقی بود که یک کارت وقتی حداقل ها رو برای مقایسه نداره چرا باید وارد مقایسه بشه؟

اما مشکل فنهایی مثل شما اینه که تا وقتی که تعریف کنن اینها خوبن ولی اگه نقد منفی کنن df میشه همونی که 5سال پیش تو فلان ویدئو فلان کار رو کرد.

البته این رو فقط در مورد شمای نوعی نگفتم ، کلا در مورد فنهای متعصبه که هم سمت پلی استیشن داریم ، هم تو PC داریم و هم ایکس باکس ، نینتندو و...
شما لطفا از تعصب حرف نزن که ماها باید پیش جنابعالی درس پس بدیم توی تعصب داشتن (:
خواهشا ادای بیطرف ها را در نیارید، اینجا کاربران کمی داره و کم و بیش سابقه همه مشخصه فن چی هستند (:
به من برچسب میزنی درحالیکه شما خودت فن متعصبی و سونی هیتر بودن تو خون شماهاست من سالهاست باهاتون زندگی کردم (:
مشکل امثال شما اینه که خیلی ناراحت میشید که یه نفر که خودش سالهاست پی سی گیمره از خوبیهای یک کنسول دفاع کنه و براتون بشدت عجیبه که چرا این ضد سونی نیست :D
من تاحالا هر مطالب فنی و سخت افزاری زیادی تو این فروم گذاشتم که همگی از روی سند و سورس معتبر بوده و نمیتونی هیچ رقمه به من برچسب بزنی چون من عمرمو تو بدست آوردن اطلاعات سخت افزاری خرج کردم که اتفاقا سخت افزار کنسولها ۱۰ درصدش هم نیست. برای من عجیبه چرا یه انتقاد از یه چنل یوتیوبی نمیشه کرد و انقدر در حد گاد بردینش بالا لول‌‌..
فن الکساندر باقالی ندیده بودیم که دیدیدم..
یه بنده خدایی چند صفحه قبل یه حرف قشنگی زد، گفت چرا تو این فروم انقدر راحت میشه به سونی و سیاست هاش حمله کرد ولی نمیشه به پی سی و پی سی گیمرها چیزی گفت؟ و سریعا بهت برچسب متعصب میزنن.. این نگاه از بالا به پایین همواره از سمت برخی پی سی گیمرها به کنسول و پلیرهاش هست این رفتار رو سالهاست دارم به عینه می‌بینم

آخرین ویرایش:

حتما یکسری از کاربرها که الان علیهت جبهه میگیرن اگه دو روز دیگه df در مورد ایکس باکس یه چی بگه بخشیشون میان همین حرفهای شما رو تکرار میکنن.

میخوام بگم از همون نسل هفتم که میگی بارها شاهد همین موارد بودیم ، چیز جدیدی نیست و شما نفر اول نیستی.
این رفتار طبیعی یک فن متعصبه. ( البته خودم اینطور فکر میکنم که اصلا یک فن اینطوره و نیاز نیست که حتما متعصب باشه که بخواد ضد و نقیض رفتار کنه)

فن بازی و تعصب که با هم ادغام بشه نتیجه میشه کار زشت و بی تربیتانه ☺️
خودم یه زمانی فن نیتندو بودم شدید ، الان منتقد نینتندو ام
چون اون زمان چشمام بسته بودم روی خیلی چیزا واقعا

شما لطفا از تعصب حرف نزن که ماها باید پیش جنابعالی درس پس بدیم توی تعصب داشتن (:
خواهشا ادای بیطرف ها را در نیار (:
به من برچسب میزنی درحالیکه شما خودت فن متعصبی و شدیدا سونی هیتری.
مابقی پستت هم در مورد DF قبلا پاسخ دادم و نیازی نیست دوباره بگم
مشکل امثال شما اینه که خیلی ناراحت میشید که یه نفر که خودش سالهاست پی سی گیمره از کنسول دفاع کنه و براتون عجیبه چرا این ضد سونی نیست :D من تاحالا هرچی بگم از روی سند و مدرک گفتم نمیتونی هیچ رقمه به من برچسب بزنی .
فن الکساندر باقالی ندیده بودیم که دیدیدم.

اگر کسی خودش فن باشه و متعصب باشه
بعد به دیگران بگه متعصبی و فن بازی در میاری
کار خیلی ناشایستی می‌کنه 😌☺️

آخرین ویرایش:
خواهشا ادای بیطرف ها را در نیار (:
به من برچسب میزنی درحالیکه شما خودت فن متعصبی و شدیدا سونی هیتری.
مابقی پستت هم در مورد DF قبلا پاسخ دادم و نیازی نیست دوباره بگم
مشکل امثال شما اینه که خیلی ناراحت میشید که یه نفر که خودش سالهاست پی سی گیمره از کنسول دفاع کنه و براتون عجیبه چرا این ضد سونی نیست :D من تاحالا هرچی بگم از روی سند و مدرک گفتم نمیتونی هیچ رقمه به من برچسب بزنی .
فن الکساندر باقالی ندیده بودیم که دیدیدم.
میشه بگی من فن متعصب چی هستم که تو مرحله بعد سونی هیترم؟!!:D

و اصلا چرا باید برای من مهم باشه که شمایی که PC داری از کنسول طرفداری میکنی؟
بقول خودت PC گیمری ،البته نمیدونم تا حالا این رو یکی بهت گفته یا نه ولی به همچین گیمری ما میگیم کنسول گیمری که PC هم داره.
مثل کلی از پلیرهای دیگه که هم کنسول دارن و هم PC.

در مقابل اگه کنسول نداری و پلتفرم اصلیت نیست و بازیهات رو روی کنسول نمیخری ولی تو بحثها اینطور ازش طرفداری میکنی خب اون رو من نمیدونم جزو کدوم دسته باید طبقه بندی کرد.

اصلا گیریم PC گیمر باشی و دلت میخواد از پلی استیشن دفاع کنی.
چرا یکی مثل من باید فشار بخوره؟
این چه طرز فکریه.

اصلا این نوع نگاه به دیگران زائده یه فکر تک بعدی و متعصب یک فنه که نمیتونه حالت دیگه ای رو متصور بشه.
هرچی بیشتر کامنت میدی بیشتر حرفهای من رو تایید میکنی.
=================

آقا چرا حاشیه میری؟

الان شما قبول داری که فن پلی استیشنی یا نه؟
اونجایی که df از پرو ، PSSR و... تعریف کرده شما بارها ازشون تو همین تاپیک و جاهای دیگه ارجاع نیاوردی؟
عکس و فیلم از ویدئو با زیرنویس اینجا آپلود نکردی؟
و بعد حالا که نقدی به پرو کردن شما نگفتی df یا الکس و... مریض ، هیتر و طرفدار ایکس باکس هستن؟

اینها رو من گفتم یا شما؟!
بعد من دارم ادای بی طرفها رو در میارم و بهت برچسب میزنم ، نظرات شما شد بر اساس دلیل و مدرک؟:D

میشه بگی من فن متعصب چی هستم که تو مرحله بعد سونی هیترم؟!!:D

و اصلا چرا باید برای من مهم باشه که شمایی که PC داری از کنسول طرفداری میکنی؟
بقول خودت PC گیمری ،البته نمیدونم تا حالا این رو یکی بهت گفته یا نه ولی به همچین گیمری ما میگیم کنسول گیمری که PC هم داره.
مثل کلی از پلیرهای دیگه که هم کنسول دارن و هم PC.

در مقابل اگه کنسول نداری و پلتفرم اصلیت نیست و بازیهات رو روی کنسول نمیخری ولی تو بحثها اینطور ازش طرفداری میکنی خب اون رو من نمیدونم جزو کدوم دسته باید طبقه بندی کرد.

اصلا گیریم PC گیمر باشی و دلت میخواد از پلی استیشن دفاع کنی.
چرا یکی مثل من باید فشار بخوره؟
این چه طرز فکریه.

اصلا این نوع نگاه به دیگران زائده یه فکر تک بعدی و متعصب یک فنه که نمیتونه حالت دیگه ای رو متصور بشه.
هرچی بیشتر کامنت میدی بیشتر حرفهای من رو تایید میکنی.
=================

آقا چرا حاشیه میری؟

الان شما قبول داری که فن پلی استیشنی یا نه؟
اونجایی که df از پرو ، PSSR و... تعریف کرده شما بارها ازشون تو همین تاپیک و جاهای دیگه ارجاع نیاوردی؟
عکس و فیلم از ویدئو با زیرنویس اینجا آپلود نکردی؟
و بعد حالا که نقدی به پرو کردن شما نگفتی df یا الکس و... مریض ، هیتر و طرفدار ایکس باکس هستن؟

اینها رو من گفتم یا شما؟!
بعد من دارم ادای بی طرفها رو در میارم و بهت برچسب میزنم ، نظرات شما شد بر اساس دلیل و مدرک؟:D
شما دقیقا با این پستت دقیقا حرفهای پست قبلی من را تایید کردی :D
اینکه برات سواله چرا کسی که پی سی گیمره میتونه طرفدار یک کنسول هم باشه و نمیدونی اونو تو چه دسته ای طبقه بندی کنی دقیقا همونی حرفیه که زدم.
از نظر امثال شما کسی که پی سی گیمره ولی راجب خوبیهای یک کنسول هم میگه لزوما نمیتونه پی سی فن باشه چون باید به کنسول هیت بده‌.
پس این یه کنسول پلیری هست که پی سی هم داره‌.
در حالیکه دراصل من پلتفرم اصلیم پی سی بوده و حتی یه زمانی شغلم سخت افزار بوده.
البته کنسول رو هم در کنارش گهگاهی برای انحصاری ها داشتم.
و بازم برات عجیبه چرا یک نفر مثل من بیاد و مثلا از خوبیهای pssr بگه‌ . اصلا من هیچی ، حتی یک کاربر کنسول پلیر دیگه هم راجب خوبیهای سخت افزاری یک کنسول حرفی بزنه سریعا بهش حمله میشه‌ که این سهامدار سونیه. نمونه ی اینطور پستها تو این تاپیک تا دلتون بخواد زیاد هست.

اصلا چرا منو تو دسته ای طبقه بندی نمیکنی که کسی که کلا به اطلاعات سخت افزاری علاقه داره، فارق از اینکه اون سخت افزار چیه..
خب چرا اگر کسی تو این فروم مثلا از سخت افزار پلی استیشن تعریف کنه انقدر برات عجیب و ناراحت کنندس؟ چرا تیپیکالی اینطور براتون تعریف شده که هرچی از سونی دیدید بکوبیدش ؟ آیا کردیت خاصی داره؟ و چرا اگه کسی راجب یه یوتیوبر پی سی فنبوی متعصب انتقادی بکنه سریعا برچسب متعصب بهش میزنید؟
واقعا علت این همه جو منفی به پلی استیشن پرو چیه، من فقط برام سواله؟ فقط میگید این کنسول فیل و بده درحالیکه نمیتونید بگید دقیقا چرا و به چه علتی؟

آخرین ویرایش:
شما دقیقا با این پستت دقیقا حرفهای پست قبلی من را تایید کردی :D
اینکه برات سواله چرا کسی که پی سی گیمره میتونه طرفدار یک کنسول هم باشه و نمیدونی اونو تو چه دسته ای طبقه بندی کنی دقیقا همونی حرفیه که زدم.
از نظر امثال شما کسی که پی سی گیمره ولی راجب خوبیهای یک کنسول هم میگه لزوما نمیتونه پی سی فن باشه چون باید به کنسول هیت بده‌.
پس این یه کنسول پلیری هست که پی سی هم داره‌.
در حالیکه دراصل من پلتفرم اصلیم پی سی بوده و حتی یه زمانی شغلم سخت افزار بوده.
البته کنسول رو هم در کنارش گهگاهی برای انحصاری ها داشتم.
و بازم برات عجیبه چرا یک نفر مثل من بیاد و مثلا از خوبیهای pssr بگه‌ . اصلا من هیچی هرکس دیگه ای راجب خوبیهای سخت افزاری یک کنسول حرفی بزنه سریعا بهش حمله میشه‌.

اصلا چرا منو تو دسته ای طبقه بندی نمیکنی که کسی که کلا به اطلاعات سخت افزاری علاقه داره، فارق از اینکه اون سخت افزار چیه..
خب چرا اگر کسی تو این فروم مثلا از سخت افزار پلی استیشن تعریف کنه انقدر برات عجیب و ناراحت کنندس؟ چرا تیپیکالی اینطور براتون تعریف شده که هرچی از سونی دیدید بکوبیدش ؟ آیا کردیت خاصی داره؟ و اگه کسی راجب یه یوتیوبر سی فنبوی متعصب انتقادی بکنه برچسب متعصب بهش میزنید؟
چرا میخوای چیزی که نگفتم رو بهم نسبت بدی؟
من نگفتم PC فنم ، اون PC فن هم یکیه مثل شما.
متعصب و غیرمنطقی.

من خواستم برات مشخص کنم که نگو PC گیمرم ، بگو کنسول گیمرم که روی PC هم بازی میکنم.
اگه میخوای متوجه بشی کدوم پلتفرم-گیمری ببین روی کدوم پلتفرم بازیهات رو میخری یا ترجیهت اینه که روی کدوم بازیهات رو انجام بدی.
اگه روی PC میخری من حرفت رو قبول میکنم که PC گیمری ولی اگه روی کنسول میخری دیگه نگو که PC گیمری ، شما کنسول گیمری که خب PC هم داره.
ولی اگه روی هر دو میخری من بهت میگم گیمر.

هدفم این بود که خودت رو PC گیمر معرفی نکنی.
برای من مهم نیست که فن PC هستی یا پلتفرم دیگه ای ، خواستم برات مشخص بشه به صرف اینکه یه فن هستی این تعصبات هم پشتش میاد.

و بازم برات عجیبه چرا یک نفر مثل من بیاد و مثلا از خوبیهای pssr بگه‌ . اصلا من هیچی هرکس دیگه ای راجب خوبیهای سخت افزاری یک کنسول حرفی بزنه سریعا بهش حمله میشه‌.
من برام هیچی عجیب نیست آقا.
چرا فکر میکنی برای من عجیبه یا اصلا اشتباست که از PSSR تعریف میکنی؟
عجبا؟!

من خواستم بهت ثابت کنم که دیدگاه یک فن متعصب چطور میتونه باشه.
اینکه تا اونجایی که نظر یکی باهاش هماهنگ و در راستا باشه همه چی اکیه و بهش ارجاع میدی ، مطلب میزاری ، لایک میکنی و...
ولی از اونجایی که نقدی بکنه میشه هیتر ، مریض ، طرفدار ایکس باکس.

همین که الان به من میگی سونی هیتر و... خودش ثابت میکنه.

شما یه مطلب از من بیار که نشون بده من اصلا فن پلتفرمی هستم که اصلا بخوام هیتر یک پلتفرم دیگه باشم.
این تو ذهن شماست که ملت رو یا فن سونی میدونی یا هیترش.
طرز فکر و یه ذهن تک بعدی داشتن که میگم همینه.

بعضی ها انقدر تعصب جلوی چشمشون رو گرفته که واقعا آدم نمیدونه چی بگه.اگه امثال DF نبودن الان وضعیت نسخه PC جدای سروایور تغییر میکرد؟ خب پارسال آبروشون رو بردن که امسال اون پچ بزرگ رو دیدیم. الان روی PS5 Pro اگه SDK 5 هم باشه بازم وضعیتی که پچ رو عرضه کردن اصلا و ابدا قابل دفاع نیست. بحث اصلی اینه. وگرنه همونطور که تو بعضی بازیها DLSS ضعیفه و تو بعضی دیگه عالیه، همونطور FSR 2 که یک Upsampler نسبتا ضعیف تره ولی میتونه با زمان توسعه بیشتر نتایجی مثل No Man's Sky داشته باشه و تو اکثر بازیها که زمان کافی بهش اختصاص داده نشده نتیجه افتضاح باشه، به همون شکل هم PSSR تو خیلی بازیها (از جمله تقریبا همه بازیهای فرست پارتی) کیفیت فوق العاده ای داره و در عالی بودن چیزی که سونی ساخته شکی نیست. اما این دلیل نمیشه که DF به مشکلاتی که توی آپدیت های جدید بازیها هست اشاره نکنه، همونطور که وقتی یک بازی روی PC کیفیت DLSSش پایینه بهش اشاره میکنن.

مشکل اینجاست که بعضی دوستان تا DF یه ویدیو میده میان سریع نکات منفی رو به حساب دشمنی میذارن. برای من که ده ساله دارم محتوای DF رو میبینم، چون روی هیچی تعصب ندارم تا حالا نشده اگه از چیزی انتقاد یا تعریف میکنن ذهنم بره به سمت این مسائل. اینطور هم نیست که هر چی DF میگه برام سند باشه. هم منابع دیگه رو چک میکنم، هم بازخوردهای گیمرها توی سوشال مدیا و... بله گاهی اوقات ممکنه DF تو آنالیزش اشتباه کنه، ولی اینکه بگیم غرض دارن و مثلا John اگه گفت اکس باکس این مشکل رو داره پس طرفدار پلی استیشنه، ریچارد کارتن PS5 Pro رو پاره کرد پس طرفدار اکس باکسه، آلیور اگه گفت PSSR تو بعضی بازیها نتایج خوبی نمیده پس عاشق DLSSئه. اینا همه نتایج تعصب بی دلیله.

RELAX
وظیفه رسانه ای مثل df چیه ؟ نکات مثبت و منفی محصول ( بازی / کنسول / کارت گرافیک و....) به مخاطب معرفی کنه
چند تا بازی روی PS5PRO خروجی خوبی ندارن ؟ 4 تا بازی
الن ویک 2 / Star Wars Jedi Survivor / star wars outlaws ( بهینه سازی که هیچ , کاملا مشخص حتی یک نفر داخل استودیو پچ تست نکرده ) SH2R که اصلا اپدیت نشده ( اخرین اپدیت 25 روز پیش عرضه شده , اون هم هات فیکس پچ یکماه پیش بود )
خروجی بقیه اپدیت ها بین خوب تا فوق العاده است
حالا ویدیو های DF
1732091893256.png 1732092063500.png
دیگه رسما دارن تخریب می کنن :))
اگه هدف صرفا مقایسه است که وسط نقد اپدیت های بد ( الن ویک 2 / Star Wars Jedi Survivor ) به چند تا پچ خوب هم اشاره می کردن :-??نه اینکه بلافاصه بعد از اون تا اپدیت فاجعه , SH2R مقایسه کنن که حتی اپدیت رسمی PS5PRO نداره

بعد از الن ویک 2 , ویدیو مقایسه 3070 و PS5PRO در بازی مثل RE4R منتشر می کردن :-??
1732101876586.png 1732101890525.png
( اسکرین شات بالا کنسول خروجی 4K میده اما کانال یوتیوب کپچر کارت 4K 120 فریم نداشته و ویدیو 1080 ضبط شده )
حالا این ها هیچ ویدیو FF7R کجاست ؟ همون ویدیو دو ماه پیش کافی بود :)) اما در مورد الن ویک 2 تا الان 5 تا ویدیو منتشر کردن و در هیچکدوم از این ویدیو ها به دلایل اصلی خروجی بد اشاره نکردن :-??

آخرین ویرایش:
چرا میخوای چیزی که نگفتم رو بهم نسبت بدی؟
من نگفتم PC فنم ، اون PC فن هم یکیه مثل شما.
متعصب و غیرمنطقی.

من خواستم برات مشخص کنم که نگو PC گیمرم ، بگو کنسول گیمرم که روی PC هم بازی میکنم.
اگه میخوای متوجه بشی کدوم پلتفرم-گیمری ببین روی کدوم پلتفرم بازیهات رو میخری یا ترجیهت اینه که روی کدوم بازیهات رو انجام بدی.
اگه روی PC میخری من حرفت رو قبول میکنم که PC گیمری ولی اگه روی کنسول میخری دیگه نگو که PC گیمری ، شما کنسول گیمری که خب PC هم داره.
ولی اگه روی هر دو میخری من بهت میگم گیمر.

هدفم این بود که خودت رو PC گیمر معرفی نکنی.
برای من مهم نیست که فن PC هستی یا پلتفرم دیگه ای ، خواستم برات مشخص بشه به صرف اینکه یه فن هستی این تعصبات هم پشتش میاد.

من برام هیچی عجیب نیست آقا.
چرا فکر میکنی برای من عجیبه یا اصلا اشتباست که از PSSR تعریف میکنی؟
عجبا؟!

من خواستم بهت ثابت کنم که دیدگاه یک فن متعصب چطور میتونه باشه.
اینکه تا اونجایی که نظر یکی باهاش هماهنگ و در راستا باشه همه چی اکیه و بهش ارجاع میدی ، مطلب میزاری ، لایک میکنی و...
ولی از اونجایی که نقدی بکنه میشه هیتر ، مریض ، طرفدار ایکس باکس.

همین که الان به من میگی سونی هیتر و... خودش ثابت میکنه.

شما یه مطلب از من بیار که نشون بده من اصلا فن پلتفرمی هستم که اصلا بخوام هیتر یک پلتفرم دیگه باشم.
این تو ذهن شماست که ملت رو یا فن سونی میدونی یا هیترش.
طرز فکر و یه ذهن تک بعدی داشتن که میگم همینه.
اصلا شما چرا باید اصرار داشته باشی که یک نفر رو به دسته کنسول گیمر و پی سی گیمر طبقه بندی کنی؟ واقعا اینکه شما از من میخوای بگم که کنسول گیمری هستم که پی سی دارم واقعا جوکی هست که تاحالا به عمرم نشنيده بودم :)) اینکه رو کنسول بازی میخرم چیز عجیبیه؟ من به همون طبع رو استیم هم بازی زیاد دارم. الان تو چه دسته ای قرار میگیرم جناب؟
این دیگه چه مدلشه؟ چرا باید یک نفر دسته بندی بشه؟ من نسل قبل هر سه پلتفرم پی سی ،پلی استیشن و اکسباکس رو داشتم و صرفا این نسل چون بازیهای اکسباکس دی وان پی سی بودند دیگه برای کنسول هزینه نکردم وگرنه اکسباکشم میخریدم. کی میخوایین دست از این دسته بندی ها و نگاه های از بالا به پایین تون بردارید؟
چرا نمیتونی من رو صرفا یک گیمر ساده ببینی که ممکنه به محتوا یا سخت افزار خاصی یک علاقه ای هم داشته باشم و تو حیطه ای که علاقه دارم در اون مورد پستهای بیشتری بدم ببینی‌. شما تو حیطه ای که علاقه داری برو پست بذار آیا باید کسی خر شما رو بگیره و بگه متعصب؟ یا کسی اگر تو این فروم مطالب سخت افزاری مربوط به سونی رو کار کنه فقط باید بهش گفت متعصب؟
یه کمی بزرگ شید و از این دیدگاه خارج بشید.
با برچسب زدن و متعصب خوندن بقیه هیچی گیرت نمیاد

آخرین ویرایش:
اصلا شما چرا باید اصرار داشته باشی که یک نفر رو به دسته کنسول گیمر و پی سی گیمر طبقه بندی کنی؟ واقعا اینکه شما از من میخوای بگم که کنسول گیمری هستم که پی سی دارم واقعا جوکی هست که تاحالا به عمرم نشنيده بودم :)) اینکه رو کنسول بازی میخرم چیز عجیبیه؟ من به همون طبع رو استیم هم بازی زیاد دارم. الان تو چه دسته ای قرار میگیرم جناب؟
این دیگه چه مدلشه؟ چرا باید یک نفر دسته بندی بشه؟ من نسل قبل هر سه پلتفرم پی سی ،پلی استیشن و اکسباکس رو داشتم و صرفا این نسل چون بازیهای اکسباکس دی وان پی سی بودند دیگه برای کنسول هزینه نکردم وگرنه اکسباکشم میخریدم. کی میخوایین دست از این دسته بندی ها و نگاه های از بالا به پایین تون بردارید؟
چرا نمیتونی من رو صرفا یک گیمر ساده ببینی که ممکنه به محتوا یا سخت افزار خاصی یک علاقه ای هم داشته باشم و تو حیطه ای که علاقه دارم در اون مورد پستهای بیشتری بدم ببینی‌. شما تو حیطه ای که علاقه داری برو پست بذار آیا باید کسی خر شما رو بگیره و بگه متعصب؟ یا کسی اگر تو این فروم مطالب سخت افزاری مربوط به سونی رو کار کنه فقط باید بهش گفت متعصب؟
یه کمی بزرگ شید و از این دیدگاه خارج بشید.
با برچسب زدن و متعصب خوندن بقیه هیچی گیرت نمیاد
شما یا متوجه نمیشی یا خودت رو میزنی به اون راه.

من میگم این مغلطه ای که میگی من PC گیمر هستم ولی از کنسول طرفداری میکنم رو پشتش قایم نشو.
البته تو ذهن من شما کنسول گیمری ،طرفدار پلی استیشنی ، به نظرم این برای همه کاربرهای اینجا ثابت شدست ، سابقه شما و پستهات هم مشخصه.

اما اگه من اشتباه میکنم و روی جفت یا همه پلتفرم ها بازی میخری یا انجام میدی خب خودم که گفتم که اسم اون آدم میشه گیمر بیطرف.
اینکه پلتفرم اصلیی نداره و براش مهم نیست روی کدوم پلتفرم یه بازی رو بخره یا بازی کنه که خب ما باید این بی طرفی رو تو بحثها حداقل ببینیم.
شما از صد درصد پستهات بالای 90 درصد از پلی استیشن طرفداری کردنه ، نمیشه که بیطرف باشی.
پس این مغلطه PC گیمر بودن رو جای دیگه لطفا تکرار نکن.

با این حال داری بحث رو میبری به حاشیه.

بحث در مورد یه طرفه بودن و جانبداری از پلی استیشن و کوبیدن df به پشتوانه این طرز فکر تک بعدی شما بود.
هر کی دوست داره میتونه در مورد هر مطلبی پست بزاره و حتی طرفداری هم بکنه ، اینکه اصلا مورد بدی نیست.

ولی خیلی بهتر میشه که حداقل طرف خودش قبول کنه که پستهاش جانبدارانه و متعصبانست و وقتی بهش نقدی میکنن نگه اصلا اینطور نیست ، من خودم PC گیمرم ولی دارم از پلی استیشن طرفداری میکنم!
اینکه چون شما نمیتونی ببینی که یه PC گیمر از کنسولی طرفداری میکنه در نتیجه فشار میخوری و...

ساید گرفتن و طبقه بندی رو خودت تو پستت اولین بار آوردی که میگی من PC گیمرم و شما هیترید که میبینین من پی سی گیمر از کنسولی طرفداری میکنم.
من با شماها زندگی کردم ، تو خونتون اینه و فلان...
اصلا سطح بحث و طرز فکر تک بعدیت دو سانت هم عمق نداره.

فقط داری مغلطه میکنی و نمیخوای قبول کنی که شاید طرز فکرم اشتباه باشه که آدمها رو یا سونی فن میدونم یا هیتر!
با اینکه تو همه پستهات این کاملا واضحه.
نتیجتا اینکه با df هم همچین رابطه ای داری.
با کاربرهای اینجا هم نقل قولهای اخیرت در مورد خودم کاملا مشخص کرد که زیربنای فکریت کلا بر همین اساسه.

البته واقعا مهم نیست اگه میخواستی متوجه منظورم بشی تا حالا باید شده باشی.
بیشتر از این پست دادنم فایده ای نداره جز اینکه تا صبح هم رو نقل قول کنیم.
شما حتما جواب میدی ولی من دیگه ادامه نمیدم فکر کنم چیزی که میخواستم بگم رو گفتم و تکرار کردن خودم واقعا ارزش نداره.

آقا من برام مشخص شده که هر کنسولی از پلی استیشن معرفی شد، چه میان نسلی چه اول نسلی. شما باید تعریف کنید و بگید به به و چه چه و خیلی خوبه و از پی سی هم خیلی به صرفه تره. حالا میخواد قیمتش ۴۰۰ دلار باشه، یا ۱۰۰۰ دلار :D کلا شما یا تعریف میکنید ازش یا اینکه سیستماتیک مورد حمله قرار میگیرید. اولش به پستتون ایراد میگیرن، بعد قضیه شخصی میشه.

هر سایتی هم از کنسول تعریف کنه دمش گرمه و معتبر و اینا. به محض اینکه یه ذره ضعیف نشونش بده، میشه غیر معتبر و منتقد مریض و بی سواد و ....:D

حالا این وسط هم همیشه یه عده هم هستن که همیشه دم از قیمت و به صرفه بودن کنسول میزنن و میگن مثلا ۷۰۰ دلار خیلی خوبه و واقعا پرفرومنس خوبی داره نسبت به قیمتش و اینا ، بعد همزمان پی سی ۲۰۰۰ دلاری هم دارن ولی میگن بدرد نمیخوره و پشیمون شدیم خریدیم و ....

کلا این مسیر با قدرت ادامه داره و وقتی ۲ سال دیگه پی اس ۶ هم معرفی بشه، تقریبا تا یکی دو سال با این ماجراها سرگرمن.:D

شما یا متوجه نمیشی یا خودت رو میزنی به اون راه.

من میگم این مغلطه ای که میگی من PC گیمر هستم ولی از کنسول طرفداری میکنم رو پشتش قایم نشو.
البته تو ذهن من شما کنسول گیمری ،طرفدار پلی استیشنی ، به نظرم این برای همه کاربرهای اینجا ثابت شدست ، سابقه شما و پستهات هم مشخصه.

اما اگه من اشتباه میکنم و روی جفت یا همه پلتفرم ها بازی میخری یا انجام میدی خب خودم که گفتم که اسم اون آدم میشه گیمر بیطرف.
اینکه پلتفرم اصلیی نداره و براش مهم نیست روی کدوم پلتفرم یه بازی رو بخره یا بازی کنه که خب ما باید این بی طرفی رو تو بحثها حداقل ببینیم.
شما از صد درصد پستهات بالای 90 درصد از پلی استیشن طرفداری کردنه ، نمیشه که بیطرف باشی.
پس این مغلطه PC گیمر بودن رو جای دیگه لطفا تکرار نکن.

با این حال داری بحث رو میبری به حاشیه.

بحث در مورد یه طرفه بودن و جانبداری از پلی استیشن و کوبیدن df به پشتوانه این طرز فکر تک بعدی شما بود.
هر کی دوست داره میتونه در مورد هر مطلبی پست بزاره و حتی طرفداری هم بکنه ، اینکه اصلا مورد بدی نیست.

ولی خیلی بهتر میشه که حداقل طرف خودش قبول کنه که پستهاش جانبدارانه و متعصبانست و وقتی بهش نقدی میکنن نگه اصلا اینطور نیست ، من خودم PC گیمرم ولی دارم از پلی استیشن طرفداری میکنم!
اینکه چون شما نمیتونی ببینی که یه PC گیمر از کنسولی طرفداری میکنه در نتیجه فشار میخوری و...

ساید گرفتن و طبقه بندی رو خودت تو پستت اولین بار آوردی که میگی من PC گیمرم و شما هیترید که میبینین من پی سی گیمر از کنسولی طرفداری میکنم.
من با شماها زندگی کردم ، تو خونتون اینه و فلان...
اصلا سطح بحث و طرز فکر تک بعدیت دو سانت هم عمق نداره.

فقط داری مغلطه میکنی و نمیخوای قبول کنی که شاید طرز فکرم اشتباه باشه که آدمها رو یا سونی فن میدونم یا هیتر!
با اینکه تو همه پستهات این کاملا واضحه.
نتیجتا اینکه با df هم همچین رابطه ای داری.
با کاربرهای اینجا هم نقل قولهای اخیرت در مورد خودم کاملا مشخص کرد که زیربنای فکریت کلا بر همین اساسه.

البته واقعا مهم نیست اگه میخواستی متوجه منظورم بشی تا حالا باید شده باشی.
بیشتر از این پست دادنم فایده ای نداره جز اینکه تا صبح هم رو نقل قول کنیم.
شما حتما جواب میدی ولی من دیگه ادامه نمیدم فکر کنم چیزی که میخواستم بگم رو گفتم و تکرار کردن خودم واقعا ارزش نداره.
شما تا فردا صبح هم ادامه بدی منم ادامه میدم. بازم میگم شما بر چه اساس و بر چه حقی منو دسته بندی کردی که طرفدار چی هستم؟ مگه تو خبر داری فعالیت من جاهای دیگه در چه مورده؟ اصلا خبر داشتی من جاهای دیگه فقط در موردپی سی فعالیت دارم؟ شاید من اینجا دوست داشته باشم در مورد یه برندی یه بازی بیشتر بنویسم و تو یک فضای دیگه راجب یک برند دیگه بیشتر مطلب بنویسم. من عشقم میکشه اینجا راجب سونی بیشتر بنویسم آیا باید به تو جواب پس بدم که چرا ؟ به چه حقی داری منو قضاوت و طبقه بندی میکنی؟ من دوست داشته باشم خودمو پی سی گیمر خطاب کنم چرا باید شما رو ناراحت کنه؟ بس کنید دیگه این کالت مسخره رو که هرکسی مثل شما فکر نمیکنه پس مثل شما نیست. تو هرچقدر خرج پی سیت کردی من چندین برابر بیشتر کردم. تو هرچی با پی سیت بازی کردی من چندین برابر بیشتر بازی کردم.
یکبار دیگه هم میگم از این نگاه بالا به پایین بیا پایین چون واقعا در جایگاهی نیستی دیگران رو دسته بندی کنی . شما یک صرفا یک گیمری. طرفدار هرچی هم میخوای باش در مورد هرچی هم خواستی تعریف کن و یا هیت بده ولی حق اینکه بیای به من بگی چرا به فلان شخص تو df منتقد هستم نداری . حق اینکه بیای به من بگی چرا فلان جا از سونی طرفداری میکنم را هم نداری همونطور که من حق ندارم به تو بگم چرا طرفدار استیمی یا از این بحثای مسخره. شما تو جمع دیگه هرچقدر دلت میخواد سونی رو بکوب ولی اینجا چون اون جمع دیگه نیست انتظار اینکه یکی مثل من پیدا بشه و مخالف نظرت حرفی بزنه را هم باید داشته باشی نه اینکه بیای اون رو متعصب خطاب کنی.
ایشالا منظورم رو گرفته باشی.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or