Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

اپدیت جدید خیلی خوبه
واقعا همچین بازی با این کیفیت ساختن و پشتیبانی کردن چطور تا الان ایراد آینه های داخل ماشینو درست نکرده بودن خوب شد بالاخره فیکس شد.
این جزیره جدید خیلی خوبه ها فقط هیچ Feat ای چیزی نداره که :D یکم خالیه
ولی در کل محتویات زیادی دادن، راضیم که برای بازیشون هزینه کردم.

فقط یک سوال ، دوستان طرح ها و Decale خاصی داخل بخش طراحی و customise بازی نیست ولی دیدم بعضیا عکس های انیمه ای یا سامورایی یا دزدان دریایی :ar!و چیزای مختلف رو ماشیناشون گذاشتن و شیر کردن . اینا از کجا اومده؟ چجوری میشه استفاده کنیم؟

• Like
Reactions: tboy2022
کسی هست مثل من از مسابقه دریفت متنفر باشه ؟!

هرچقدر از پلی لیستها و محیط و گرافیک بازی خوشم اومد
این پلی لیست دریفت که دو تا هم هست حسابی برام حوصله سربره ...

رکورد زیاد زدن توی دریف چجوریه ؟ قلق خاصی داره ؟ چون خیلی کم توش امتیاز میگیرم​

دریفتش خیلی حال میده اتفاقا و ساده هم هست. برای اینکه پوینت زیادی هم بگیری باید دوتا پرک Slippery و Hothead رو آپگرید کنی و روی هر پارت هم بذاریشون. اون ۷تا پارتی که روی ماشینت گذاشتی. ولی خب مسابقاتی که باید با ماشین دریفت انجام بدی میتونن اعصاب خورد کن باشن چون کنترلشون سخته. اونم میتونی با استفاده از اسیست یکم بهترش کنی.

ببین تو این مسابقه از 6.500.000 نفر رکورد نفر چهارم دنیا رو دارم، باماشین دریفت،
کلا دریفتش راحت و بسیار لذت بخشه
البته این مسابقه دریفت نیست ها، با ماشین دریفت رفتم
1000010896.jpg

آخرین ویرایش:
ببین تو این مسابقه از 6.500.000 نفر رکورد نفر چهارم دنیا رو دارم، باماشین دریفت،
کلا دریفتش راحت و بسیار لذت بخشه
البته این مسابقه دریفت نیست ها، با ماشین دریفت رفتم
View attachment 356173

البته امین جان اون ۶.۵ میلیون نیست. منظورش اینه که ۶ نفر فقط وارد لیدربورد شدن و سقف آدمایی که توی لیدربورد نشون داده خواهند شد هم ۵۰۰هزارتاس. کلا این کاستوم مُد جدید که اومده همه زمانا ریست شدن و خیلی جاها مثل همینجایی که خودت عکس گذاشتی، آدمای خیلی کمی بازی کردن و وارد جدول شدن.

IMG_20241109_162345_387.jpg

اینم از اولین پلی‌لیست من که بخش کاستومش رو تموم کردم. خیلی خیلی خوبه این سیستم جدید. هم ماشینای مختلف از کتگوری‌های مختلف رو تست میکنید هم اینکه با مسیرها بهتر آشنا میشید که توی سامیت به دردتون میخوره. البته مسیرهای طولانی با یه سری کلاس‌ها مثل موتورکراس و مانستر کار و دمولیشن مقداری طول میکشه چون سریع نیستن اما حب همونام حال خودشونو دارن. منو خیلی یاد آریا میندازن @Dinosaur چون اونم به ماشنیای آروم و کلاسیک علاقه داره :D در کل که خیلی خوش میگذره. پول خیلی خوبی هم گیرتون میاد تو این پروسه.

آخرین ویرایش:
آره منم رتبه ی همه رکوردهام توی جهانی تک رقمی و دو رقمی شده:دی
قشنگ مثل روز روشن بود که یه جای کار میلنگه چون خیلی خفن نرفته بودم یه سری رِیس هارو!

سوالم اینه که وقتی پلی لیست رو تموم میکنم بعدا نمیتونم
با ماشین خودم که توی اون سبک مسابقه هست دوباره از اول مسابقه بدم ؟
چون خود پلی لیست فقط ماشین قرضی خودشو میده .​

سوالم اینه که وقتی پلی لیست رو تموم میکنم بعدا نمیتونم
با ماشین خودم که توی اون سبک مسابقه هست دوباره از اول مسابقه بدم ؟
چون خود پلی لیست فقط ماشین قرضی خودشو میده .​

وقتی برای بار اول تمومشون کنی، بخش کاستوم باز میشه که میتونی با ۱۱تا کلاس مختلف هر مسابقه رو انجام بدی هر چند بار که بخوای.

دوستان این آیکونها که لجند شدن کارکردشون چیه؟
کار خاصی باید روشون کرد؟
View attachment 357220

سمت راستی که مربوط به ست بونس هستش. اگه ۷تاشون کامل بشن یه فول ست میگیری و اگرم ۳تا باشن نصف اون ست بونس رو میگیری. دوتا کناری رو هم میتونی ری‌رول کنی تا به پرک مورد نظر برسی. البته حواست باشه بیش از حد ری‌رول نکنی چون ارزونم نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or