Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play .their part in a game guided by the unforgiving hand of fate
-----------------------------------------------------------------------------------
استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)
"شخصیت های اصلی"
"کلایو راسفیلد"
"جاشوا راسفیلد"
"جیل واریک"
"ولیستیا"
"آیکونها و دامیننتهای آنها"
"قلمروها های داخل ولیستیا"
"تریلر معرفی بازی"
.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.
متاسفانه انگار همینه که میگی و آسون سازی مسخره ای داره
حالا من نمیدونم بازی دیگه این یوشیدا یعنی FF XIV هم این شکلی بوده یا نه
چون دستم به این بازی تماما آنلاین و پولی نرسید هیچ وقت
ایشالا میره حداقل یه سال دیگه چون سرم شلوغه و بازیهایی که دارم میرن زیادن
بدبختی فکر کنم حجمش زیاد باشه و دردسر لانچر و دانلود رو پی سی مگه اینکه رو مایکروسافت استور باشه
ایشالا میره حداقل یه سال دیگه چون سرم شلوغه و بازیهایی که دارم میرن زیادن
بدبختی فکر کنم حجمش زیاد باشه و دردسر لانچر و دانلود رو پی سی مگه اینکه رو مایکروسافت استور باشه
نه الزاما.
لانچر رو از خود سایتش میتونی دانلود کنی ، بیشتر پلیرها روی لانچر خودش بازی میکنن تا استیم.
نه دردسر نداره ، دیگه تو ریجن روسیه که نمیشه خرید و در نتیجه مشکل اکانت برات پیش نمیاد.
تا الان با تمام علاقه ام به final fantasy سر این نسخه نرفتم چون واقعا هیچ چلنجی نداره.این یه سال و نیم صبر کردم خجالت بکشن درجه سختی بالاتر اضافه کنن ولی متاسفانه احمق تر از این حرفان.
من داستان اصلی رو تموم کردم و هنوز DLC ها موندن، ولی در کل باید بگم از بازی لذت بردم.
اولش داستانش و ویدئوهاش واسم کند میگذشت. البته کم کم بهتر میشه ولی اولش خیلی کند بود و عادت نداشتم. گیمپلی از همون اولش جذاب بود. آخرهای داستان اصلی شمشیر یک باس رو میگیری. یعنی این دیگه رسما محشر بود، خیلی کیف میداد باهاش کمبو بزنی.
گرافیک و موسیقیش هم خیلی خوبه. نسبت به این جهان بزرگی که درست کردن، به نظرم موتورش خوب جواب داده واسه گرافیک. فکر کنم روی کنسول حتی بهتر هم بوده. خیلی پر زرق و برق و خوشگل بود واقعا. از نظر بصری کیف کردم. هر چند اونقدر پورت خوبی روی پیسی نداره.
فقط کوئستهای فرعیش همه جالب نبودن، خدا رو شکر از یه جایی به بعد ولشون کردم وگرنه فکر کنم به اون تجربه کلی لطمه میزد.
بعد جهانش هم خیلی خالیه. یعنی جهان گردی توش اونقدر فایده نداره مثل بقیه بازیهای اوپن ورلد. یه زمین دشت رو شاید بگردی فقط از این متریالهای چرت و پرت پیدا کنی. مثلا شمشیر یا چمیدونم رینگ و ترینکت پیدا نمیکنی. لوتش خوب نیست منظورمه.
یه نکته منفی دیگه واسه من این کاتسینهای خیلی طولانیه. واسه باسفایتهای اصلی قشنگ باید ۴۰-۵۰ دقیقه کنار بذاری. چون خود باس نیم ساعت طول میکشه و بعد ۲۰ دقیقه کاتسین میبینی.
نمیشه هم سیو کرد لعنتی. رد هم بخوای بکنی خب داستان رو از دست میدی. اینش روی مخم بود. مثلا اونقدر هم مشخص نیست که آقا الان قراره یه کاتسین طولانی ببینی. داری واسه خودت گشت میزنی و میرسی به فلان فست تراول مثلا. یهو میره کاتسین دیگه برو که کی نوبت بشه سیو کنی.
بخش مورد علاقهام اون hunt board بود. مثل ویچر ۳ یک سری کوئست بود که باید بری فقط هیولا بکشی. همه هم رده بالا و سخت. همه باسهای A و S جذاب بودن. حرف نداشتن خدایی.
در کل داستان اصلی خیلی خوب پیش رفت، همون رفته رفته جون گرفت. باس فایتها که خدا. اکشن محشر. موسیقی دیوونهوار قشنگ. وویساکتینگ خیلی خوب. شاید اگه اول بهش ۷ اینا میدادم در آخر فکر کنم ۸.۵ تا ۹ حقش باشه. لذت بردم. حالا باید بستههای الحاقی رو تموم کنم و ۱۵۲ گیگ فضا خالی کنم