Last edited by a moderator:
View attachment 357152
شایعه: ریمستر بازی دارک سولز 3 در دست ساخت است.
طبق سخنان اینسایدر Nick Baker، چیزهای زیادی برای گفتن است ولی او اطلاعات بیشتری را منتشر نکرد.
دارک سولز 3 در حال حاضر بر روی کنسولهای نسل فعلی 60 فریم اجرا میشود، باید دید این ریمستر چه چیز بیشتری نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت.
در مورد سوفی ترنر اینکه من اساسا با این بشر همدلی ندارم، حتی در زمان تعذیب توسط جافری و رمزی هم دلم براش نمی سوخت نمیدونم چرا در مورد عدول از استانداردهای زیبایی هم همین بس که علی رغم اینکه فیلم خوبی نیست اما نقش لارا رو یه زمانی Prime آنجلینا جولی بازی کرده، چرا الان این شده وضع خدا داند .
لارا کرافت باید femme fatale باشه، هر کدوم این صفات رو حذف کنند شخصیت آسیب میبینه، سوفی ترنر نه مرگباره متاسفانه نه جذابمنم سوفی ترنر رو دوست ندارم، به نظرم زشتم هست. تو گیم آو ترونز هم اون ظرافت و زیبایی که کتاب از سانسا توصیف کرده رو نداره. اینجا هم فاقد اون جذابیت زنانه لازمی هست که DNA لارا کرافته. مثلا همین انجلینا جولی دقیقا اون دلبری مورد نظر رو داشت و خیلی مچ بود با این کارکتر. ولی ایشون نه.
بحث جذابیت نیست.
می تونه ماکسیمم نقش دختر سفیر آمریکا تو مکزیک رو بازی کنه که کارتل ها گروگان گرفتنش نه نقش لارا کرافت رو
به نظر من هم اینقدری که میگن بد نیست توی همون GoT هم از یه شخصیت حال به هم زن و رو اعصاب تبدیل شد به یه شخصیت مستقل و تا حدی مقتدر اتفاقا تبدیل شدن به این روند رو هم خیلی خوب بازی کرد برای همین میشه امیدوار بود نقش حاج خانم رو خوب در بیاره
به به.#فوری
آپدیت PlayStation®5 Pro برای بازی sea of thieves منتشر شد !
همچنین با این اپدیت پشتیبانی از DualSense به نسخه pc و ps5 اضافه شد .
Sea of Thieves - Release Notes
View attachment 357171
به به به از اون خبرایی که در هر صورت براش ذوق میکنم به به به چی بهتر از این خداوکیلی... روشعنفکر بازی هم در نیارید ایراد الکی نگیرید پلیزView attachment 357152
شایعه: ریمستر بازی دارک سولز 3 در دست ساخت است.
طبق سخنان اینسایدر Nick Baker، چیزهای زیادی برای گفتن است ولی او اطلاعات بیشتری را منتشر نکرد.
دارک سولز 3 در حال حاضر بر روی کنسولهای نسل فعلی 60 فریم اجرا میشود، باید دید این ریمستر چه چیز بیشتری نسبت به نسخه اصلی خواهد داشت.