Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
خب بالاخره هم تموم شد و هم پلات شد عجب تجربه نابی بود .بازی حماسی شروع میشه و تو ۳ تا چپتر اخر حماسی تر تموم میشه .واقعا حیفه که به خاطر حواشی که دور بازی به وجود اومده یکسریا خودشونو از تجربه بازی محروم میکنن.
من که بسی لذت بردم :x

خب بالاخره هم تموم شد و هم پلات شد عجب تجربه نابی بود .بازی حماسی شروع میشه و تو ۳ تا چپتر اخر حماسی تر تموم میشه .واقعا حیفه که به خاطر حواشی که دور بازی به وجود اومده یکسریا خودشونو از تجربه بازی محروم میکنن.
چند ساعت شد مجموعا تمومش کردین؟!با ماموریت فرعی یا فقط اصلیا؟
منم بازیو تحربه کردم و واقعا دارم عشق میکنم با بازی اصلا بد خوبه گیمپلی بازی واقعا جذابه این روون بودنشم مزید بر علته

چند ساعت شد مجموعا تمومش کردین؟!با ماموریت فرعی یا فقط اصلیا؟
منم بازیو تحربه کردم و واقعا دارم عشق میکنم با بازی اصلا بد خوبه گیمپلی بازی واقعا جذابه این روون بودنشم مزید بر علته
حدود 50 ساعت طول کشید اکثر مراحلی که به تروفی گرفتن ربط داره را رفتم .
بازی که خیلی حال میده دقت کنی اکثر کسایی که از بازی بد میگن اصلا 1 دقیقه هم بازی را بازی نکردند ولی کسایی مثل من شما و چنتا دوستای دیگه که بازی کردن همه داریم از بازی تعریف میکنیم

والا صحبت کردن در مورد این بازی الان تو بازیسنتر از سخترین کارهای دنیا حساب میشه مخصوصا اگه بخوای تعریف کنی اعدامت میکنن ولی من تا الان که خیلی لذت بردم از بازی نسبت به اینکوزیشن سطح پایین تری داره ولی کاملا لذت بخشه
ببین من واقعا تو این چند هفته ای که بازی منتشر شده ندیدم کسی اینجا حتی کلمه ای حرف به کسی که داره بازی رو انجام میده یا خوشش اومده زده باشه. چه سر این بازی چه سر کنکرد چه بازی های دیگه اگر انتقادی بوده به خود بازی بوده نه کسایی که بازیش میکنن و برعکس چیزی که میگی با فرو رفتن تو نقش قربانی دقیقا تو هر پستت داری به کسایی که از بازی خوششون نیومده یه طعنه ای میزنی یا حمله میکنی.

من که نظرمو گفتم بازم میگم بازی قطعا لذت بخشه حالا هیترها تا صبح بخوان هیت بدن شخصا برام مهم نیست دارم بازی میکنم و لذت میبرم
کلا تو بازیسنتر در مورد این بازی از هرچیزش صحبت میشه الا خود بازی و گیم پلیش .
واقعا حیفه که به خاطر حواشی که دور بازی به وجود اومده یکسریا خودشونو از تجربه بازی محروم میکنن.
بازی که خیلی حال میده دقت کنی اکثر کسایی که از بازی بد میگن اصلا 1 دقیقه هم بازی را بازی نکردند ولی کسایی مثل من شما و چنتا دوستای دیگه که بازی کردن همه داریم از بازی تعریف میکنیم

حالا این فقط تو همین دو سه صفحه همین تاپیکه تو تاپیک های مرتبط دیگه نمیدونم چه پست هایی دادی ولی اینجا بدون استثنا تمام پستات با یه خطابه ای نسبت به هیتر های کوردل شروع یا تموم میشه :D
یه سری به هر دلیلی از یه بازی خوشش نمیاد یا به هر دلیلی خوششون میاد. به نظرم تو هیچکدوم از این دو حالت نباید به پلیر حرفی زده شه فقط بازی مورد بحثه.

ببین من واقعا تو این چند هفته ای که بازی منتشر شده ندیدم کسی اینجا حتی کلمه ای حرف به کسی که داره بازی رو انجام میده یا خوشش اومده زده باشه. چه سر این بازی چه سر کنکرد چه بازی های دیگه اگر انتقادی بوده به خود بازی بوده نه کسایی که بازیش میکنن و برعکس چیزی که میگی با فرو رفتن تو نقش قربانی دقیقا تو هر پستت داری به کسایی که از بازی خوششون نیومده یه طعنه ای میزنی یا حمله میکنی.

حالا این فقط تو همین دو سه صفحه همین تاپیکه تو تاپیک های مرتبط دیگه نمیدونم چه پست هایی دادی ولی اینجا بدون استثنا تمام پستات با یه خطابه ای نسبت به هیتر های کوردل شروع یا تموم میشه :D
یه سری به هر دلیلی از یه بازی خوشش نمیاد یا به هر دلیلی خوششون میاد. به نظرم تو هیچکدوم از این دو حالت نباید به پلیر حرفی زده شه فقط بازی مورد بحثه.
باور کن اصلا برای من مهم نیست کسی خوشش بیاد یا نه من که تمومش کردم الانم فروختمش رفت میرم سراغ بازی بعدی و پروژه بعدی و نمیدونم چرا اینجوری از پست های من برداشت کردی شاید من خوب ننوشتم .حالا اینجا نه ولی تو تاپیک امتیازات انتقاد زیاد بود اگه چیزی میگم به خاطر اینه که خودم بازی را تموم کردم دیدم بازی خوبیه دارم میگم حیفه یکسری بچه ها بازیش نکن حالا هر کسی اختیار دار خودشو و تصمیم هاش
اینم اخرین پست من در مورد این بازی بود چون کارم باهاش تموم شد :D

• Like
Reactions: tboy2022 and Jaw
حدود 50 ساعت طول کشید اکثر مراحلی که به تروفی گرفتن ربط داره را رفتم .
دم شما گرم بابت نظرتون من هم نظر شما هم نظر دوست خودم که بازیو تهیه کرده بود گذاشتم روی هم هم ویدیوشو توی توییچ دیدم و واقعا خوشم اومد الانم کرفتم بازیو به دور از حواشی دارم لذت میبرم ممنون از نظر کاربردیت عزیز امیدورام این دست کامنت ها تو کل فروم زیاد بشه نه فقط پست های انتقادی 🙏

• Like
Reactions: ashe
دمت گ
دمت گرم پلات سخته از دست دادنی داره

من هم بعد یک ساعت و اندی که بازی کردم و خوشم نیومد ولی بعد ادامه دادم و هر چی بیشتر گذشت بیشتر خوشم اومد جوری که هر 10 ساعت میگذره یک نمره میزارم روش 5/10 شروع شد الان 9/10 برام. :D بازی تا بیاد خودش نشون بده طول میکشه 10 ساعت اول در حال جمع کردن گروه هستین و اینها رو که جمع کنید و کم کم لول آپ کنید و بیلد ببندید کمبت بازی خیلی خوب میشه و انعطاف پذیریش هم شدید بالاست البته یک ایرادی داره بازی بعد از مثلا 20-25 ساعت دشمنها یکنواخت میشن و فقط یه باس که باهاش روبرو بشید متفاوت باشه. داستان بازی هم حتی دیرتر جون میگیره اما خیلی خوب میشه مخصوصا لول دیزاین ماموریتهای اصلی واقعا سینماتیک و هیجان انگیز میشه. محیطهای بازی هم که برای Exploration هست خیلی خوب طراحی شدن و به مرور زمان قابلیتهای بیشتر که به دست بیارید مناطق بیشتری میتونید دسترسی پیدا کنید و به شخصه واسه منی که به گشت و گذار تو محیط خیلی علاقه دارم به شدت لذت بخش برام Exploration ـش! پازلها هم برخلاف چیزی که من دیدم واسه همچین سبکی خوبه البته خط اصلی داستان پازل خاصی نداره ولی وقتی تو محیط شروع به گشت و گذار میکنید بعضی پازلها واقعا خوب طراحی شدن.

Companion ها هم بنظرم خیلی خوب هستن برخلاف آندرومدا که عجیب نچسب بودن و با هیچکدوم نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی اینها واقعا شخصیتهای منحصربفرد دارن هرکدوم که به مرور خودش رو نشون میده. به جز اون مثل سری مس افکت که تک تک همراهان جفت به جفت دیالوگهای مخصوص خودشون رو دارن و تو محیط که میگردید با هم صحبت میکنن و به اندازه همون تریلوژی مس افکت برام جالب که به حرفهاشون گوش بدم!

ماموریتهای جانبی بازی هم عمدتا خوب هستن البته یک سریشون هم حس بازیهای MMO دارن ولی زیاد نیست این مدلی تعدادشون. همراهان هم هر کدوم یه Questline کامل دارن که چند ساعت هر کدوم طول میکشه و اونها هم عمدتا خوب هستن و وقتی هم خط داستانی همراهان رو تموم کنید یه Skill مخصوص برای اون همراه باز میشه که فقط از این طریق میشه آنلاک کرد.

بازی فرسنگها از آندرومدا بهتر بنظرم و مشکل اصلی RPG ــش شخصیت Rook هست که یجورایی کاراکترش مشخص چطور آدمی ولی تصمیمات متعدد میتونید تو داستان بگیرید که برخی بلافاصله و برخی دهها ساعت بعد نتیجش رو میبیند و جالب هم اینکه وقتی اون نتیجه رو میرسید بازی یه نوتیف میده بخاطر اون حرفی که 20 ساعت پیش زدی اینطوری شد! چیز ووک هم اونقدرها تو بازی وجود نداره سر جمع 5 دقیقه تو 40 ساعت! من دیدم.
در کل از این سوشال مدیا بکشید بیرون برید سراغش واقعا بازی خوبیه.:D

آخرین ویرایش:
آقا یکی باید بشینه یه ویدیو تحلیل سیستم مو واسه این بازی بسازه ببینم چجوری ساختنش :دی
نه تنها خیلی با کیفیت و های پالی بنظر میرسه فیزیکشم حرف نداره:

همینکه پرفورمنس رو هم نترکونده خودش مهمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or