مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام
من قصد خرید یه مینی کیس (sff) رو دارم به نام hp elitedesk g5 800
i5-9500 و رم 8 و 256 اس اس دی m2 و کارت gt1030 lp و پاور 250
بنظرتون کارراه بندازه در حد گیمای قبل 2021 و ی سیستم خونگی درست حسابی ؟
بدلیل بودجه محدودم و عدم نیاز به سیستم حرفه ای،اینو انتخاب کردم
------------------
سوالم اینه که رم 8 برای سیستم بالا کافیه؟ نیازی به رم16 که ندارم؟ چون 8 گیگ کفایت میکنه. متوازن تر میشه قطعاتش

با سلام
------------------
سوالم اینه که رم 8 برای سیستم بالا کافیه؟ نیازی به رم16 که ندارم؟ چون 8 گیگ کفایت میکنه. متوازن تر میشه قطعاتش
سلام

فکر نمی کنم جوابگو باشه حتی برای پلی دادن در رزولوشن 1080p
مخصوصا کارت گرافیکش
شما حداقل نیاز به ی گرافیک 3050 و 16 گیگ رم داری
همینطوری سیستم عامل 7 گیگ رم رو پر میکنه

و یک پردازنده i5 نسل 10 مثلا یا نسل 12 مثل 10400 یا 12400
و یک پاور 450 یا 500 وات

باز ایشان بهتر راهنمایی می کنند
@

Farshidstar2012

دوستان شاید سوالم بی ریط باشه به تایپک اما نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم.
ایا شما خرید تلویزیون و استفاده ازش به عنوان مانیتور کامپیوتر و همزمان اتصال ps5 رو توصیه می کنید؟
با بوده 60 تومن پیشنهاد دارید؟

با سلام
------------------

منم به نظرم قطعات زیادی برای گیمینگ ضعیف و از رده خارج هستند، فرقی نمیکنه برای بازیهای قدیمی هم باشه، دیگه باید ارزش خرید حداقلی داشته باشه اگر قراره برای یکی دو سال کار کنه.
کارت گرافیک رو همونطور که دوستمون گفتن حداقل RTX 3050 و پاور رو هم 480 وات گرین در نظر بگیرید.
رم حداقل دوتا ماجول 8 گیگی که جمعا بشه 16 گیگ.

سلام
من cpu amd 5700x دارم برای بازی در کیفیک 2k چه کارت گرافیک و مانیتوری پیشنهاد میکنید

برای پردازنده که کارت گرافیک و مانیتور نمیخرن، باید برای مانیتور و رزولوشنی که در نظر دارید بازی کنید و توقع کیفی و فریمی که از بازیها دارید کارت گرافیک انتخاب کنید
پردازندتون برای رزولوشن 2K نسبتا مناسب هست، کارت گرافیک RTX 4070 به بالا هم برای رزولوشن 2K مناسب هست.

مانیتور 2K هم مدلی مثل ASUS TUF Gaming VG27AQ1A مناسبه.

منم به نظرم قطعات زیادی برای گیمینگ ضعیف و از رده خارج هستند، فرقی نمیکنه برای بازیهای قدیمی هم باشه، دیگه باید ارزش خرید حداقلی داشته باشه اگر قراره برای یکی دو سال کار کنه.
کارت گرافیک رو همونطور که دوستمون گفتن حداقل RTX 3050 و پاور رو هم 480 وات گرین در نظر بگیرید.
رم حداقل دوتا ماجول 8 گیگی که جمعا بشه 16 گیگ.
as you are aware ، کامپیوتر های کوچک یا همون sff ها جای مانور برای کارت گرافیک ندارن و مثل کیس های tower به راحتی نمیشه انواع گرافیک رو براش انتخاب کرد مگه اینکه 30 ملیون بدی و a2000بگیری
حالا با وجود مشخصاتی که گفتم 16 گیگ رم تاثیر خودش رو نشون میده با باس2400 یا همون 8 کافیه براش؟

as you are aware ، کامپیوتر های کوچک یا همون sff ها جای مانور برای کارت گرافیک ندارن و مثل کیس های tower به راحتی نمیشه انواع گرافیک رو براش انتخاب کرد مگه اینکه 30 ملیون بدی و a2000بگیری
حالا با وجود مشخصاتی که گفتم 16 گیگ رم تاثیر خودش رو نشون میده با باس2400 یا همون 8 کافیه براش؟

برخی SSFها کارتهای RTX 4090 مرجع و پاور 1000 وات SFF رو هم ساپورت میکنن. این که فقط به خاطر ابعاد کیس کاراییش رو محدود کنید برخلاف ایده طراحی این مدلهاست.
در مورد رم هم همونطور که گفتم خیر، همون 16 گیگی هم حداقلی هست.

دوستان شاید سوالم بی ریط باشه به تایپک اما نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم.
ایا شما خرید تلویزیون و استفاده ازش به عنوان مانیتور کامپیوتر و همزمان اتصال ps5 رو توصیه می کنید؟
با بوده 60 تومن پیشنهاد دارید؟

خرید TV برای اتصال به پی سی که اصلا و ابدا توصیه نمیشه و منطقی نیست، فقط برای کنسول مناسب هست.
اما خرید مانیتور 27 یا 32 اینچ با رزولوشن 2K و 4K و اتصالش همزمانش به پی سی و کنسول توصیه میشه.

برای خرید TV متاسفانه پیشنهادی ندارم، در اطلاعات من نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or