سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا در كليه ابعاد درپيت به نظر ميرسه؟
Obsidian گروه را ترک کرد! :دی احتمالا از این استودیو چیزی بازی نکردی و صرفا از نظر مسائل تکنیکی داری میگی. وگرنه این استودیو حتی معمولی‌ترین بازی‌های چند سال اخیرش هم کیفیت خوبی داره :D

Obsidian گروه را ترک کرد! :دی احتمالا از این استودیو چیزی بازی نکردی و صرفا از نظر مسائل تکنیکی داری میگی. وگرنه این استودیو حتی معمولی‌ترین بازی‌های چند سال اخیرش هم کیفیت خوبی داره :D

نه فقط تو بازى كردى :D
ازين حرفا قبل استارفيلد هم ميزدن؛اين شكل و قيافه واسه نسل ٩ واقعا عجيبه.
اينزي مجموعه هاى زنيمكس كلا همه انجيناى درپيت دارن يا كلا از يه انجين استفاده ميكنن؟

نه فقط تو بازى كردى :D
ازين حرفا قبل استارفيلد هم ميزدن؛اين شكل و قيافه واسه نسل ٩ واقعا عجيبه.
اينزي مجموعه هاى زنيمكس كلا همه انجيناى درپيت دارن يا كلا از يه انجين استفاده ميكنن؟
همین که فکر می‌کنی Obsidian زیر مجموعه Zenimax هست یعنی همون بازی نکردی به واقعیت نزدیک‌تره! :دی البته Avowed هم در حد بقیه بازی‌های استودیو هست و قرار نیست جایی رو بترکونه (!)، ولی درپیت هم نیست :دی

همین که فکر می‌کنی Obsidian زیر مجموعه Zenimax هست یعنی همون بازی نکردی به واقعیت نزدیک‌تره! :دی

مگه نيو وگاس اينا نساختن؟ چطو با اونا نيستن؟
من اخرين چيزى كه ازشون بازى كردم همينه (پنتيمنت هيچى).
در مجموع چيزى از درپيتى ظواهر امر اين بازى كم نميشه :D

مگه نيو وگاس اينا نساختن؟ چطو با اونا نيستن؟
من اخرين چيزى كه ازشون بازى كردم همينه (پنتيمنت هيچى).
در مجموع چيزى از درپيتى ظواهر امر اين بازى كم نميشه :D
صرفا یه قرارداد داشتن واسه ساخت اون بازی، وگرنه سال‌ها هست مستقل هستن، چند سال پیش هم که مایکروسافت خریدشون. اینا از نظر تکنیکی تعطیل هستن و تازه Avowed بازی خوبشون هست! :دی ولی تو بقیه موارد کارشون درسته. همه سبکی هم بازی ساختن از نقش آفرینی فضایی بگیر تا CRPG و ادونچر و Survival و ... اکثر بازی‌هاش از نظر امتیازی بین ۸۲ تا ۸۸ بودن، Avowed هم احتمالا در همین روند حرکت می‌کنه :D

Sophie Turner بازیگر نقش Sansa Stark در سریال Game of Thrones مشغول مذاکره با آمازون هست برای نقش Lara Croft در سریال Tomb Raider

View attachment 356869

‘Tomb Raider’: Sophie Turner Poised To Play Lara Croft In Phoebe Waller-Bridge’s Amazon Series
یکی از نچسب ترین و موزی ترین کاراکترایی که تا به حال دیدم
لارا کرافت بیشتر به کاراکتر اسکارلت جوهانسون میخوره

در کمال تعجب دیدم بازی هنوز تاپیک نداره، دیگه گفتم بجای بالا آوردن تاپیک نسخه ۶ ویدیو رو همینجا بگذارم.

View attachment VID_20241103_205939_050.mp4

بالاخره از کوروش بزرگ و داریوش بزرگ کشیدن بیرون و رفتن سراغ یه پادشاه دیگه و خشایارشا رو برای این نسخه انتخاب کردن.
زبان تو ویدیو هم تا اونجایی که من فهمیدم زبان اوستایی هست، بعد از مرغ سحر تو نسخه پنجم این‌بار بازم موسیقی ایرانی داریم و این سری رفتن سراغ نوایی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or