Last edited by a moderator:
واقعا بساطی داریم، قبلا دیزنی لند بود حالا اینم اضافه شده، خانم من روزی یه پست تو اینستا برام می فرسه میگه منو یه نینتندو ورد نبردی آخرجناب میاموتو در نینتندو دایرکت دیروز مربوط به SUPER NINTENDO WORLD در یورنیورسال استودیو ژاپن.
واقعا دلم میخواد یه بار برم اونجا(با این سن)
View attachment 356463
پس پیوستنش به اسکوئر شایعه بود.آقای هیداکی ایتسونو بعد از جدایی از کپکام اکنون ریاست شعبه های ژاپنی LightSpeed Studios رو بر عهده گرفته و توسعه بازی های AAA اکشن این استودیو رو رهبری خواهد کرد. استودیو هم اکنون در حال استخدام نیرو است. LightSpeed از زیر مجموعه های Tencent است که استودیو های آن در بیشتر از ده کشور فعالیت دارند.
View attachment 356466
من که خیلی خوشحالم این اتفاق نیفتاد و نیمده اسکوئر برای FFهای بعدی...پس پیوستنش به اسکوئر شایعه بود.
خب نسخه های بعدی فاینال فانتزی همچنان قراره که تو دعوای بین یوشیدا و نومورا یکی در میون مسیر خودشون رو ادامه بدن.
مثل اینکه قرار نیست که به فرمول یکسانی برسن.
حیف شد.
البته الان که نگاه میکنم باید گفت این تصمیم درستی بود که گرفت.
ساخت یک مجموعه جدید بارها راحت تر از سعی در تغییر یک ساختار کهنست و همینطور به جنگ آدمهایی رفتن که اونجا برای خودشون اسم و رسم و اعتبار کسب کردن.
به همین راحتی نمیشد انتظار داشت که ایتسونو به اسکوئر اضافه میشد و بقیه بگن خب رهنمونهای خودتون رو بریزید روی میز که به نسخه های بعدی FF اضافه کنیم.
این شاید تو استودیوهای غربی به راحتی قابل پذیرش باشه ولی تو ژاپنی که ماها از طریق رسانه ها و... شناختیم کار نشدنی یا حداقل خیلی سختیه.
البته منظور من آوردن سیستم RPG و پارتی از دارگونز داگما به سری FF بود و نه اکشن تر شدنش.من که خیلی خوشحالم این اتفاق نیفتاد و نیمده اسکوئر برای FFهای بعدی...
هرجوری نگاه میکنم و از هر زاویه ای مینگرم، اصلا ادامه دادن راه FF16 شدیدا اشتباهه
از اونطرف اگر عاقل باشن و یک فرمول پرفکت بخوان که به یک بازی RPG و پارتی محور و OW بخوره، رو دست سیستم ریبرث به نظرم نیست...
هر آنچه خوبان دارند، ریبرث همه را یکجا دارد
ملت 4تا طرح فن مید از menuهای مثلا FF8 با سیستم ریبرث زده بودن، اصلا روح آدم به پرواز در میومد که اینا رو همون فرمول آماده، موارد یونیکی برای FF8 در نظر گرفته بودن
خلاصه اون مسیر اکشن کردن سری به نظرم بس حرکت تباهیه!
Top 11 Best-Selling Nintendo Platforms Of All Time And How Many Units They Sold
2: Nintendo Switch
1: Nintendo DS
- 146.04 million units sold
- 1.306 billion games sold
154.02 million units sold
948.76 million games sold
لطفا برادران قاچاقچی این کاهش قیمت رو لحاظ کنن تو ایرانView attachment 356511
قیمت نسخه تمام دیجیتال PS5 برای فروش انتهای سال از 450$ به 380$ کاهش پیدا کرد
این کاهش قیمت تا 24 دسامبر ادامه داره