سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جناب میاموتو در نینتندو دایرکت دیروز مربوط به SUPER NINTENDO WORLD در یورنیورسال استودیو ژاپن.
واقعا دلم میخواد یه بار برم اونجا(با این سن) x_x :D

View attachment 356463

واقعا بساطی داریم، قبلا دیزنی‌ لند بود حالا اینم اضافه شده، خانم من روزی یه پست تو اینستا برام می فرسه میگه منو یه نینتندو ورد نبردی آخر :دی

آقای هیداکی ایتسونو بعد از جدایی از کپکام اکنون ریاست شعبه های ژاپنی LightSpeed Studios رو بر عهده گرفته و توسعه بازی های AAA اکشن این استودیو رو رهبری خواهد کرد. استودیو هم اکنون در حال استخدام نیرو است. LightSpeed از زیر مجموعه های Tencent است که استودیو های آن در بیشتر از ده کشور فعالیت دارند.

1856139856365175041_light_nothread.png

آقای هیداکی ایتسونو بعد از جدایی از کپکام اکنون ریاست شعبه های ژاپنی LightSpeed Studios رو بر عهده گرفته و توسعه بازی های AAA اکشن این استودیو رو رهبری خواهد کرد. استودیو هم اکنون در حال استخدام نیرو است. LightSpeed از زیر مجموعه های Tencent است که استودیو های آن در بیشتر از ده کشور فعالیت دارند.

View attachment 356466
پس پیوستنش به اسکوئر شایعه بود.

خب نسخه های بعدی فاینال فانتزی همچنان قراره که تو دعوای بین یوشیدا و نومورا یکی در میون مسیر خودشون رو ادامه بدن.
مثل اینکه قرار نیست که به فرمول یکسانی برسن.
حیف شد.

البته الان که نگاه میکنم باید گفت این تصمیم درستی بود که گرفت.
ساخت یک مجموعه جدید بارها راحت تر از سعی در تغییر یک ساختار کهنست و همینطور به جنگ آدمهایی رفتن که اونجا برای خودشون اسم و رسم و اعتبار کسب کردن.
به همین راحتی نمیشد انتظار داشت که ایتسونو به اسکوئر اضافه میشد و بقیه بگن خب رهنمونهای خودتون رو بریزید روی میز که به نسخه های بعدی FF اضافه کنیم.
این شاید تو استودیوهای غربی به راحتی قابل پذیرش باشه ولی تو ژاپنی که ماها از طریق رسانه ها و... شناختیم کار نشدنی یا حداقل خیلی سختیه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
پس پیوستنش به اسکوئر شایعه بود.

خب نسخه های بعدی فاینال فانتزی همچنان قراره که تو دعوای بین یوشیدا و نومورا یکی در میون مسیر خودشون رو ادامه بدن.
مثل اینکه قرار نیست که به فرمول یکسانی برسن.
حیف شد.

البته الان که نگاه میکنم باید گفت این تصمیم درستی بود که گرفت.
ساخت یک مجموعه جدید بارها راحت تر از سعی در تغییر یک ساختار کهنست و همینطور به جنگ آدمهایی رفتن که اونجا برای خودشون اسم و رسم و اعتبار کسب کردن.
به همین راحتی نمیشد انتظار داشت که ایتسونو به اسکوئر اضافه میشد و بقیه بگن خب رهنمونهای خودتون رو بریزید روی میز که به نسخه های بعدی FF اضافه کنیم.
این شاید تو استودیوهای غربی به راحتی قابل پذیرش باشه ولی تو ژاپنی که ماها از طریق رسانه ها و... شناختیم کار نشدنی یا حداقل خیلی سختیه.
من که خیلی خوشحالم این اتفاق نیفتاد و نیمده اسکوئر برای FFهای بعدی...
هرجوری نگاه میکنم و از هر زاویه ای مینگرم، اصلا ادامه دادن راه FF16 شدیدا اشتباهه:دی

از اونطرف اگر عاقل باشن و یک فرمول پرفکت بخوان که به یک بازی RPG و پارتی محور و OW بخوره، رو دست سیستم ریبرث به نظرم نیست...
هر آنچه خوبان دارند، ریبرث همه را یکجا دارد:-"

ملت 4تا طرح فن مید از menuهای مثلا FF8 با سیستم ریبرث زده بودن، اصلا روح آدم به پرواز در میومد که اینا رو همون فرمول آماده، موارد یونیکی برای FF8 در نظر گرفته بودن:دی

خلاصه اون مسیر اکشن کردن سری به نظرم بس حرکت تباهیه! :-"

من که خیلی خوشحالم این اتفاق نیفتاد و نیمده اسکوئر برای FFهای بعدی...
هرجوری نگاه میکنم و از هر زاویه ای مینگرم، اصلا ادامه دادن راه FF16 شدیدا اشتباهه:دی

از اونطرف اگر عاقل باشن و یک فرمول پرفکت بخوان که به یک بازی RPG و پارتی محور و OW بخوره، رو دست سیستم ریبرث به نظرم نیست...
هر آنچه خوبان دارند، ریبرث همه را یکجا دارد:-"

ملت 4تا طرح فن مید از menuهای مثلا FF8 با سیستم ریبرث زده بودن، اصلا روح آدم به پرواز در میومد که اینا رو همون فرمول آماده، موارد یونیکی برای FF8 در نظر گرفته بودن:دی

خلاصه اون مسیر اکشن کردن سری به نظرم بس حرکت تباهیه! :-"
البته منظور من آوردن سیستم RPG و پارتی از دارگونز داگما به سری FF بود و نه اکشن تر شدنش.
منم اینکه ببینم این سری بخواد از FF16 اکشن تر و ساده سازی تر بشه رو اصلا نمیپسندم.
البته من فقط دموش رو بازی کردم ولی خیلی آبکی و سطحی بود.
======
خیلی منتظر ریبرثم که روی PC بیاد.
امیدوارم اسکوئر دوباره با اپیک قرارداد نبنده.

Top 11 Best-Selling Nintendo Platforms Of All Time And How Many Units They Sold

2: Nintendo Switch​

• 146.04 million units sold
  • 1.306 billion games sold
1: Nintendo DS
154.02 million units sold
948.76 million games sold

زودتر سويچ ٢ بياد و منم يه ورودى بكنم به دنياى نينتندو.
خوشم نياد خسارتش رو از يكسرى افراد اين سايت كه بعضا ناظم و مدير و تحريريه هم هستن ميگيرم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or