امتیازهای بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
حالا این حرفات چه ربطی ب پست من داشت؟
در ضمن pronoun میشه ضمیر اونی ک نوشتی به معنی تلفظ کردنه
ربطش به اینه راجب شخصی که توضیح دادی توضیح اضافه کردم
کاش همینو اول میفهمیدی بعد میرفتی منو اصلاح کنی تو چیزی که توش تخصص داری

نویسنده ریویو Leana Hafer ترانس بود.
این مقاله نویسندش فرق داره.

بنظرم این که همه باهم زیر اسم IGN قضاوت میشن جالب نیست چون حتما منتقد خوب هم تو ign وجود داره.

حتی همون لینا هیفر هم شاید منتقد بدی نباشه فقط چون خودش ترانس بوده برا ویلگارد سوگیری داشته.
اتفاقا Matt Purslow همون بیشعوریه که گفته بود RE5 ریمیک نمیتونه ساخته بشه جز اینکه سیاهپوستها ازش حذف بشن و چیزی که الان هست نژادپرستیه.
اینکه باید به جای ریمیک دوباره نویسی بشه ، مکان بازی عوض بشه و...
The Resident Evil Game That Can't Be Remade - IGN

تو ign آدمی که بتونه درست فکر کنه به سختی پیدا میشه.
حداقل اینهایی که تو چشمن همشون وضعشون خرابه.

باور کن خیلیا بازی نکرده بازی رو میکوبن
این youtuber ها واسه بازدید بیشتر شلوارشون هم می‌کشن پایین
تقصیر این دوستان هم نیست وقتی که این قضیه woke رو می‌خوان به زور تو حلق مردم کن که خیلیا حساس شدن روش
افراطی گری هم خیلی بده ولی دو طرف قضیه دارن اشتباه میکنن
ضربه اش هم این بازی بدبخت خورد که بهترین ساخته bioware تو دهه اخیره
باید قبول کرد که اول ووک ها بودن که رادیکال شدن و با سانسور عجیب غریب باعث شدن بقیه هم ری اکشن تندی داشته باشن

از اونجایی که تایپک خبریم در مورد این بازی قفل شده و مدیر محترم این انجمن سوال کردن و فرصت ندادن که آگاهی لازم رو برسونم ، واجب دونستم پاسخ رو بدم تا جواب سوالشون گرفته بشه

سوال اول: این چه نوع ادبیاتی در متن خبریه : به این نوع ادبیات خبرنگاری میگن متفرقه یا متنوع، این اصول دانشگاهیه، به بیان ساده نوع گویش جذاب و غیر رسمی و استفاده از اصطلاحاتی مانند "زجه میزنه" و "اشک ووک میریزه" به احساسات شدید و انتقادهای صریح خبرنگار به طور احساسی و با شور و هیجان نسبت به خبر اشاره داره و به عبارت دیگر، این نوع گویش به نقد اجتماعی و فرهنگی مربوط میشه

سوال دوم در مورد اینکه اصلا درمورد چیه : خب ظاهرا در جریان این بازی نیستید که بازی پر از اشارات ووک برای قالب کردن این فرهنگ به صورت اجباریه، که این سایت به انتقاد از مراسم گیم آواردز داده که چرا بازی ووک مون نامزد بهترین بازی سال نشده و اون متن خبری طبق گویش خودش قرار دادم که داشت فلفل میریخت و من هم یه خورده نمک بهش اضافه کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or