Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Bleach: Sennen Kessen-hen - Soukoku-tan - E04
144074.jpg

نمیدونم تو مانگا چه خبر بوده و چطوری تموم شده...ولی انیمه ـش تا اینجا که خیلی خوش ساخت بوده و روی خط داستانی خودش سوار هستش...من که فعلاً ازش راضی ـم باید دید که بعداً چی میشه

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3rd Season - E04
144725.jpg

از اون طرف که از فصل قبلش حسابی ناامید شده بودم...ولی این فصل ـش قشنگ هیجان فصل اول رو برام دوباره زنده کرده...و تبدیل شده به یکی از انیمه های خوب هفتگی ـم
و شگفتی دوبله این فصل ـش هم به نظرم Anzai Chika هستش...اگه لیست دوبلورهاش رو نگا نکرده بودم، عمراً میتونستم تشخیص بدم که Anzai Chika جای یکی از جادوگرا صحبت کرده.

264506.jpg 307567.jpg

صداش رو توی Lycoris Recoil جای چیساتو خیلی دوست داشتم....و از اون تیپ صداها هایی هستش که از شنیدنش لذت میبرم.

271107.jpg 273740.jpg
Dandadan - E04
143719.jpg

پسر عجب چیز فانی هستش...استارت انیمه خیلی خوب و روند اون توی این 4 قسمت خیلی سریع بوده و اصلاً خسته کننده نبوده
انیمیشن ها، طراحی، گرافیک و دوبله اون خوب بودش...انتخاب دوبلور پسره واقعاً عالی هستش، یعنی به نظرم بهتر از Hanae Natsuki عمراً کسی میتونست اینقدر خوب جای این پسره صحبت کنه.

سوپراز دوبله تو این انیمه برام نانا میزوکی بودش...اصلاً انتظار نداشتم که صداش رو بشنوم....جای مادربزرگه که واقعاً عالیه.

فقط حیف که انیمه 12 قسمته

Natsume Yuujinchou Shichi - E04
145168.jpg

مثل 6 فصل گذشته ـش عالیه....یه انیمه آروم و آرامش بخش، با داستان های کوتاه و جالب، عاشق شخصیت گربه ـم :D

Ao no Hako - E05
145349.jpg

انیمه ی بدی نیست و بدرد هفتگی دیدن میخوره...بیشتر تا اینجا روی جنبه ی رومنس کار شده تا اسپورت اون...ولی در کل راضی ـم انتظارات ـم رو ازش خیلی بالا نبردم و یا اینکه بخوام love polygon داشته باشم.
اینکه 25 قسمته خیلی خوبه و تا اخر زمستون سرگرمم میکنه.

شخصیت های توی داستان رو دوست دارم...الخصوص چیناتسو سنپای و هینا چان

P.S
@m.a.t
من دلم کانوجو میخواد :D

Chi.: Chikyuu no Undou ni Tsuite - E05
145922.jpg

نظر دادن درباره ی این انیمه سخته...حالا جدای از اینکه تمام شخصیت ها مرد هستند و دیدنش برام سخته...شخصیت های اون تا اینجای کار حرکت خاصی نکردن و داستان اونطور که دوست داشتم شکل نگرفته.

بعد توی این قسمت آخر، اینها واقعاً دارن چی کار میکنن....این کارگردانش مگه تو جلسه بازبینی قبل از پخش مگه نیستش.

[DKB] Chi. Chikyuu no Undou ni Tsuite - S01E05 [1080p][HEVC x265 10bit][Multi-Subs].mkv_snapsh...jpg
اینجا روی پل اون یارو که پشت سر داره میاد..شمشیر دور کمرش داره....

[DKB] Chi. Chikyuu no Undou ni Tsuite - S01E05 [1080p][HEVC x265 10bit][Multi-Subs].mkv_snapsh...jpg
اینجا هم هنوز شمشیر داره.....

ولی یک ثانیه بعد دیگه نداره :D

ولی وقتی زاویه عوض میشه...شمشیر دار میشه

Shangri-La Frontier Season 2 - E03
144794.jpg

خیلی خوبه...حتی از فصل اولش هم بهتر شده...کمدی این چند قسمت خیلی خوب بودش.
خوبیش اینه که مثل فصل قبلش 25 قسمته...و تا آخر زمستون میشه باهاش حال کرد.

Ranma ½ (2024) - E04
144299.jpg

ایده ی داستانش در حالی که مسخرس...ولی خیلی جالبه و دوستش دارم و خیلی خوش ساخته و تا حدی هم حس و حال Urusei Yatsura رو برام زنده کرده.

صدای آکانه رو خیلی دوست دارم...و خوبیش اینه که از دوبلور های سری های قبلش استفاده کردن

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Kyoto Douran - E03
145530.jpg

خدایش چیز خاصی نداره...من سری قدیمی اون رو بیشتر دوست دارم....حتی با اون همه فیلر که داشت.

دوبلور کنشین، زن که بود بهتر بودش :D

Tower of God Season 2 - E01
145819.jpg

خدایش دیگه فقط دارم تحملش میکنم...این سه قسمت آخری که امده رو هنوز ندیدم

Kimi wa Meido-sama - E04
144684.jpg

اصلاً انیمه ای نیست که دوست داشته باشم....اصلاً نمیدونم چرا این 4 قسمت رو دیدم

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II - E04
145505.jpg

من اون سری Gun Gale Online اولی رو دوست داشتم...این فصلش هم تا اینجای کار خوب بوده و کلاً اینطور فضا ها رو دوست دارم...حتماً ادامش میدم

Raise wa Tanin ga Ii - E04
143773.jpg

انیمه ی بدی نیست با این وجود که مثلاً بچه مدرسه ای هستند...ولی انیمه بزرگسالانه میزنه که هر چند من خیلی با این جنبه ی اون مشکلی ندارم...فقط امیدوارم که داستان درگیر تر بشه
برای هفتگی دیدن بد نیست و فعلاً ادامه ـش میدم.

Tsuma, Shougakusei ni Naru - E05
145548.jpg

واقعاً هیچ ایده ای ندارم که من این رو برای چی شروع کردم...اصلاً لول اون چیزی نیست که بخواد روی من کوچکترین تاثیری بزاره :)
درآپ ـش میکنم.

NegaPosi Angler - E04
145325.jpg

همون قسمت اول میخواستم درآپ ـش کنم...ولی بهش یه فرصت دادم بخاطر شخصیت هانا چان و صدای Ai Fairouz ....که خوشبختانه جواب هم داد...و بنظرم میتونه یکی از خوب های فصل بشه...

557723.jpg 229102.jpg

موضوع انیمه هم کم کم داره برام جذاب میشه و تا الان هیچی درباره ی ماهیگیری نمیدونستم

P.S
این فصل، فصل پر کاری هستش

Attachments

• 308500.jpg
    308500.jpg
    93.8 KB · مشاهده: 4
  • 307567.jpg
    307567.jpg
    158.5 KB · مشاهده: 5
@Z-fan

آقا این لایو اکشن My Happy Marriage همون داستان فصل اول انیمه هست یا فرق دارن با هم؟
آخه من چند وقت پیش یکهو تصمیم گرفتم لایو اکشنش رو که خیلی وقت بود دانلود کرده بودم ببینم، جالب بود به نظرم و خوشم اومد ازش. :D
انیمه اش هم دانلود کردم و فعلا تو صف مونده تا نوبتش بشه.

این آهنگ چی بود ؟ خیلی آشناست

View attachment 355351

پ.ن: شهریور امسال تو 28 سالگی فوت کرده

Majiko.jpg

داداش...majiko سان متولد 1992 ـه و الان 32 سالشه و تولدش همین دوشنبه ی هفته پیش بوده که بمناسب تولدش یه تور چهار روزه توی چین داشته که 2روزش رو اجرا کرده
10/28 Shanghai・MODERN SKY LAB
10/30 Beijing·Fulang live house
11/2 Shenzhen・NUBOND AIR
11/3 Guangzhou Space LIVE HOUSE

برنامه ریزی یه Live دیگه برای کریسمس رو توی توکیو برای تاریخ 12/22 هم کرده...و از امشب پیش فروش بیلت ـش شروع میشه.

هر چی بوده درباره ی مرگش، شایعه قدیمی باید باشه.

اما درباره ی آهنگ...اسمش کوکورناشی هستش (kokoronashi - Heartless) که سال 2015 خونده

این یکی از اجراهاش هستش که توی کانال رسمی YT ـش گذاشته...اگه دقیقاً اون Live رو میخوای باید برات بگردم.

اما اینکه این آواز رو کجا شنیدی و برات آشنا هستش...تا اونجا که میدونم از این آواز توی هیچ انیمه ای استفاده نشده، شاید جای دیگه ای به صورت fan made استفاده شده باشه.

P.S
یه نکته جالب هم بگم که سیستم فروش بلیت Live کریسمس ـش هم با قرعه کشی هستش.

-------------------ویرایش-------------------

@XMohsen
یه مقدار میخ شدم روی کلیپی که فرستادی....این یه کاور از آهنگ اصلی هستش که بالا توضیح دادم....که یه خواننده چینی به اسم 是汐子的啊 تو یه برنامه زنده به اسم live house 歌手 اجرا کرده....

حالا اون کسی که توی 28 سالگی درگذشته....هیچ کدوم از این 2 نفر نیست و خانم Sayuri هستش که تقریباً 2 هفته ی پیش بر اثر یه بیماری مزمن درگذشته...و حالا یه نحوی اشتباه گرفته شده با مورد بالا

220px-Sayuri_in_Shibuya_%28February_23rd_2016%29_%28cropped%29.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 355391

داداش...majiko سان متولد 1992 ـه و الان 32 سالشه و تولدش همین دوشنبه ی هفته پیش بوده که بمناسب تولدش یه تور چهار روزه توی چین داشته که 2روزش رو اجرا کرده
10/28 Shanghai・MODERN SKY LAB
10/30 Beijing·Fulang live house
11/2 Shenzhen・NUBOND AIR
11/3 Guangzhou Space LIVE HOUSE

برنامه ریزی یه Live دیگه برای کریسمس رو توی توکیو برای تاریخ 12/22 هم کرده...و از امشب پیش فروش بیلت ـش شروع میشه.

هر چی بوده درباره ی مرگش، شایعه قدیمی باید باشه.

اما درباره ی آهنگ...اسمش کوکورناشی هستش (kokoronashi - Heartless) که سال 2015 خونده

این یکی از اجراهاش هستش که توی کانال رسمی YT ـش گذاشته...اگه دقیقاً اون Live رو میخوای باید برات بگردم.

اما اینکه این آواز رو کجا شنیدی و برات آشنا هستش...تا اونجا که میدونم از این آواز توی هیچ انیمه ای استفاده نشده، شاید جای دیگه ای به صورت fan made استفاده شده باشه.

P.S
یه نکته جالب هم بگم که سیستم فروش بلیت Live کریسمس ـش هم با قرعه کشی هستش.

دستت درد نکنه کامل اطلاعاتش رو در آوردی (حتی سیستم قرعه کشی رو هم پیدا کردی :دی)
خود همین اجرایی که گذاشتی رو قبلا گوش داده بودم تو انیمه نبوده.

"Instagram"
یا bait بود یا طرف خودش نمیدونست چی داره میزاره ..
الان اسمش رو دارم خودمم یه نگاه انداختم یه خواننده دیگه به اسم Sayuri کاور اون رو خونده که بازم این کلیپی که گذاشتم نیست ! اون کلیپ فکر کنم خود majiko باشه.
اما اونی که فوت کرده همین Sayuri ـه متولد 1996. Erased, Fate/Extra, Golden Kamui, Hero Academia, Edens Zero انیمه هایی بوده که خونده.

Screenshot 2024-11-01 at 21-05-06 sayuri-erased-and-my-hero-academia.jpg (JPEG Image 1400 × 70...png

نمیدونم اون صفحه چطور تونسته چندتا مورد مختلف رو با هم جابه‌جا کنه.
بازم دستت درد نکنه زحمت کشیدی

خواهش میکنم....چند لحظه ی پیش پس قبلی رو ویرایش کردم....

++++++++++++++++++++

چک نکردم دیگه.
انصافاً دست مریزاد حتی خواننده اونم پیدا کردی کارت خیلی درسته :o:x

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه کامل اطلاعاتش رو در آوردی (حتی سیستم قرعه کشی رو هم پیدا کردی :دی)

"Instagram"
یا bait بود یا طرف خودش نمیدونست چی داره میزاره ..
الان اسمش رو دارم خودمم یه نگاه انداختم یه خواننده دیگه به اسم Sayuri کاور اون رو خونده که بازم این کلیپی که گذاشتم نیست ! اون کلیپ فکر کنم خود majiko باشه.
اما اونی که فوت کرده همین Sayuri ـه متولد 1996. Erased, Fate/Extra, Golden Kamui, Hero Academia, Edens Zero انیمه هایی بوده که خونده.

نمیدونم اون صفحه چطور تونسته چندتا مورد مختلف رو با هم جابه‌جا کنه.

یادم اومدش خود همین اجرایی که گذاشتی رو قبلا گوش داده بودم تو انیمه نبوده :دی
بازم دستت درد نکنه زحمت کشیدی

خواهش میکنم....چند لحظه ی پیش پس قبلی رو ویرایش کردم....

++++++++++++++++++++

آقا این لایو اکشن My Happy Marriage همون داستان فصل اول انیمه هست یا فرق دارن با هم؟
آخه من چند وقت پیش یکهو تصمیم گرفتم لایو اکشنش رو که خیلی وقت بود دانلود کرده بودم ببینم، جالب بود به نظرم و خوشم اومد ازش. :D
انیمه اش هم دانلود کردم و فعلا تو صف مونده تا نوبتش بشه.

ببین من هم انیمه رو نگا کردم...هم Live-Action اون رو....

به نظرم اصلاً سمت Live-Action اون نرو....اصلاً حرفی برای گفتن نداره، تنها ویژگی برجسته اون طراحی خوب صحنهُ دکور و طراحی لباس ها هستش...فیلم برداری اون هم بدک نبودش
بقیه ی فیلم، مثل بازیگرها اصلاً چنگی به دل نمی زد...موسیقی اون انگار موسیقی هاچ زنبور عسل بودش، چون یه فیلم supernatural بودش، دیگه حداقل انتظار داشتم جلوه های ویژه ـش خوب باشه...که اونم داغون بود
روایت داستان مثل انیمه بودش ولی دو قسمت آخر انیمه رو کلاً شوت کرد یه طرف و یه طور دیگه شد و تبدیل ش کردن به یه فیلم زامبی محور که توی انیمه اصلاً اینطور نبودش (حالا شاید توی مانگا بعداً همچین اتفاقی می افته و من خبر ندارم....و باید @Z-fan سنسه بگه)

بنظرم، کلاً اگه کسی ندونه که داستان چیه، بره Live-Action اون رو ببینه...اصلاً نمی فهمه چی به چی هستش

آخرین ویرایش:
سلام
Bleach: Sennen Kessen-hen - Soukoku-tan - E04
View attachment 355221

نمیدونم تو مانگا چه خبر بوده و چطوری تموم شده...ولی انیمه ـش تا اینجا که خیلی خوش ساخت بوده و روی خط داستانی خودش سوار هستش...من که فعلاً ازش راضی ـم باید دید که بعداً چی میشه

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3rd Season - E04
View attachment 355226

از اون طرف که از فصل قبلش حسابی ناامید شده بودم...ولی این فصل ـش قشنگ هیجان فصل اول رو برام دوباره زنده کرده...و تبدیل شده به یکی از انیمه های خوب هفتگی ـم
و شگفتی دوبله این فصل ـش هم به نظرم Anzai Chika هستش...اگه لیست دوبلورهاش رو نگا نکرده بودم، عمراً میتونستم تشخیص بدم که Anzai Chika جای یکی از جادوگرا صحبت کرده.

صداش رو توی Lycoris Recoil جای چیساتو خیلی دوست داشتم....و از اون تیپ صداها هایی هستش که از شنیدنش لذت میبرم.

Dandadan - E04
View attachment 355232

پسر عجب چیز فانی هستش...استارت انیمه خیلی خوب و روند اون توی این 4 قسمت خیلی سریع بوده و اصلاً خسته کننده نبوده
انیمیشن ها، طراحی، گرافیک و دوبله اون خوب بودش...انتخاب دوبلور پسره واقعاً عالی هستش، یعنی به نظرم بهتر از Hanae Natsuki عمراً کسی میتونست اینقدر خوب جای این پسره صحبت کنه.

سوپراز دوبله تو این انیمه برام نانا میزوکی بودش...اصلاً انتظار نداشتم که صداش رو بشنوم....جای مادربزرگه که واقعاً عالیه.

فقط حیف که انیمه 12 قسمته

Natsume Yuujinchou Shichi - E04
View attachment 355234

مثل 6 فصل گذشته ـش عالیه....یه انیمه آروم و آرامش بخش، با داستان های کوتاه و جالب، عاشق شخصیت گربه ـم :D

Ao no Hako - E05
View attachment 355235

انیمه ی بدی نیست و بدرد هفتگی دیدن میخوره...بیشتر تا اینجا روی جنبه ی رومنس کار شده تا اسپورت اون...ولی در کل راضی ـم انتظارات ـم رو ازش خیلی بالا نبردم و یا اینکه بخوام love polygon داشته باشم.
اینکه 25 قسمته خیلی خوبه و تا اخر زمستون سرگرمم میکنه.

شخصیت های توی داستان رو دوست دارم...الخصوص چیناتسو سنپای و هینا چان

P.S
@m.a.t
من دلم کانوجو میخواد :D

Chi.: Chikyuu no Undou ni Tsuite - E05
View attachment 355236

نظر دادن درباره ی این انیمه سخته...حالا جدای از اینکه تمام شخصیت ها مرد هستند و دیدنش برام سخته...شخصیت های اون تا اینجای کار حرکت خاصی نکردن و داستان اونطور که دوست داشتم شکل نگرفته.

بعد توی این قسمت آخر، اینها واقعاً دارن چی کار میکنن....این کارگردانش مگه تو جلسه بازبینی قبل از پخش مگه نیستش.

View attachment 355237
اینجا روی پل اون یارو که پشت سر داره میاد..شمشیر دور کمرش داره....

View attachment 355238
اینجا هم هنوز شمشیر داره.....

View attachment 355239
ولی یک ثانیه بعد دیگه نداره :D

View attachment 355240
ولی وقتی زاویه عوض میشه...شمشیر دار میشه

Shangri-La Frontier Season 2 - E03
View attachment 355241

خیلی خوبه...حتی از فصل اولش هم بهتر شده...کمدی این چند قسمت خیلی خوب بودش.
خوبیش اینه که مثل فصل قبلش 25 قسمته...و تا آخر زمستون میشه باهاش حال کرد.

Ranma ½ (2024) - E04
View attachment 355244

ایده ی داستانش در حالی که مسخرس...ولی خیلی جالبه و دوستش دارم و خیلی خوش ساخته و تا حدی هم حس و حال Urusei Yatsura رو برام زنده کرده.

صدای آکانه رو خیلی دوست دارم...و خوبیش اینه که از دوبلور های سری های قبلش استفاده کردن

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Kyoto Douran - E03
View attachment 355245

خدایش چیز خاصی نداره...من سری قدیمی اون رو بیشتر دوست دارم....حتی با اون همه فیلر که داشت.

دوبلور کنشین، زن که بود بهتر بودش :D

Tower of God Season 2 - E01
View attachment 355246

خدایش دیگه فقط دارم تحملش میکنم...این سه قسمت آخری که امده رو هنوز ندیدم

Kimi wa Meido-sama - E04
View attachment 355247

اصلاً انیمه ای نیست که دوست داشته باشم....اصلاً نمیدونم چرا این 4 قسمت رو دیدم

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II - E04
View attachment 355248

من اون سری Gun Gale Online اولی رو دوست داشتم...این فصلش هم تا اینجای کار خوب بوده و کلاً اینطور فضا ها رو دوست دارم...حتماً ادامش میدم

Raise wa Tanin ga Ii - E04
View attachment 355249

انیمه ی بدی نیست با این وجود که مثلاً بچه مدرسه ای هستند...ولی انیمه بزرگسالانه میزنه که هر چند من خیلی با این جنبه ی اون مشکلی ندارم...فقط امیدوارم که داستان درگیر تر بشه
برای هفتگی دیدن بد نیست و فعلاً ادامه ـش میدم.

Tsuma, Shougakusei ni Naru - E05
View attachment 355250

واقعاً هیچ ایده ای ندارم که من این رو برای چی شروع کردم...اصلاً لول اون چیزی نیست که بخواد روی من کوچکترین تاثیری بزاره :)
درآپ ـش میکنم.

NegaPosi Angler - E04
View attachment 355251

همون قسمت اول میخواستم درآپ ـش کنم...ولی بهش یه فرصت دادم بخاطر شخصیت هانا چان و صدای Ai Fairouz ....که خوشبختانه جواب هم داد...و بنظرم میتونه یکی از خوب های فصل بشه...

موضوع انیمه هم کم کم داره برام جذاب میشه و تا الان هیچی درباره ی ماهیگیری نمیدونستم

P.S
این فصل، فصل پر کاری هستش
خودتی خلیل ؟ هکت نکردن ؟ چرا اینقدر حال کردی با انیمه های فان و کمدی ؟
:دی

سلام

خودتی خلیل ؟ هکت نکردن ؟ چرا اینقدر حال کردی با انیمه های فان و کمدی ؟
:دی

پرهام، فشار زندگی :D

P.S
وقتی الان فصل هاس که انیمه ای با المان های دارک سایکولوژی با یه پایان بندی تراژدیک و افسرده کننده درست نمیشه...دیگه مجبورم هر چی که باشه رو نگاه کنم :p

قسمت اول از فصل دوم آرکین به شکل باورنکردنی‌ای خفن بود. واقعا لذت بردم از ابتدا تا انتها. کیفیت کار تو تمام زمینه‌ها شدیدا بالاست. از آرت استایل و گرافیک بگیر تا موسیقی و صداگذاری و صداپیشگی و شخصیت‌ها و همینطور سکانسای اکشن. ازون کاراس که دوس داری تا آخر عمرت هر روز یه قسمت ازش ببینی :D به همچین سطحی رسیدن واقعا کار سختیه. خیلی دوس دارم از دنیای گاو و دیابلو هم همچین کار خفنی در بیاد. حتی نزدیک به اینم باشن کافیه. خلاصه که درود به شرفشون.

Screenshot_20241110-114504_MX Player Pro.jpg

چقدر خفن بود بیلدآپ این صحنه. مو به تن آدم سیخ میکرد لعنتی.

آخرین ویرایش:
کمی از Arcane کمتر حرف بزنید تا کل قسمت هاش بیاد همه با هم ببینیم.... لطفا :دی
(از طرف مشمول پردغدغه ای که وقت نمی کنه تو یه هفته سه ساعت سریال ببینه بدون این که برادرهاش رو سرش خراب شن که چرا با ما چیزی نمی بینی)

خطوط موازی بین فصل اول و دوم تو این دو صحنه و برگشتن سر خونه اول رسما دیوانه کنندس :

Gb7960LaAAAlRwP.jpg

Gb7976pbsAAW3Oc.jpg

جای جینکس با Vi عوض شده :

Gb8URadaYAAVvip.jpg

تا اینجا کار سرعت پیشرفت داستان دیوانه کننده بوده قشنگ معلومه کلی از سر و ته کار زدن تا تونستن با این سرعت داستان رو پیش ببرن وگرنه تا شیش قسمت این اکت جا داشت. داستان هم به نظر میاد از پایان فصل اول یـ 180 درجه اساسی زده ومیشه پیش بینی کرد بیشتر با یـ دشمن مشترک رو به رو هستیم و در آخر هم ویکتور به پیامبری میرسه :دی

Gb8YPP7bMAAEIbu.jpg

قسمت اول از فصل دوم آرکین به شکل باورنکردنی‌ای خفن بود. واقعا لذت بردم از ابتدا تا انتها. کیفیت کار تو تمام زمینه‌ها شدیدا بالاست. از آرت استایل و گرافیک بگیر تا موسیقی و صداگذاری و صداپیشگی و شخصیت‌ها و همینطور سکانسای اکشن. ازون کاراس که دوس داری تا آخر عمرت هر روز یه قسمت ازش ببینی :D به همچین سطحی رسیدن واقعا کار سختیه. خیلی دوس دارم از دنیای گاو و دیابلو هم همچین کار خفنی در بیاد. حتی نزدیک به اینم باشن کافیه. خلاصه که درود به شرفشون.

View attachment 356248

چقدر خفن بود بیلدآپ این صحنه. مو به تن آدم سیخ میکرد لعنتی.
چه 180 زدن چه 180
LOL

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or