سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • Like
Reactions: milad3d
ادامه Hogwarts Legacy در اولویت اصلی کمپانی وارنر هستش .به گفته CEO شرکت وارنر این Sequel با سریال ریبوت هری پارتر ارتباط تنگاتنگی خواهد داشت

‘Harry Potter’ 2.0: How Warner Bros. Plans to Keep the Magic Alive With a New HBO Series, Video Games and Pricey Merch

امیدوارم GaaS ـش نکنن و همون دنیا رو ادامه بدن، با همون شکل قبلی.

یکی از سوالات بی جواب زندگی من اینه که چرا برای این بازی هیچ DLC ـی ندادن بیرون؟ در صورتی که فقط کافی بود یه چیز خیلی خیلی معمولی هم به بازی اضافه کنن تا ما پاترهدها بریزیم بخریمش. امیدوارم دلیل این سوال تمرکز روی ساخت یه نسخه بعدی خیلی خیلی بزرگ تر و بهتر باشه و هرچه سریعتر یه نسخه غیر گس بدن بیرون.

یکی از سوالات بی جواب زندگی من اینه که چرا برای این بازی هیچ DLC ـی ندادن بیرون؟ در صورتی که فقط کافی بود یه چیز خیلی خیلی معمولی هم به بازی اضافه کنن تا ما پاترهدها بریزیم بخریمش. امیدوارم دلیل این سوال تمرکز روی ساخت یه نسخه بعدی خیلی خیلی بزرگ تر و بهتر باشه و هرچه سریعتر یه نسخه غیر گس بدن بیرون.
فکر کنم مشخصه که خودشون هم باور نداشتن که بازی تا این حد بفروشه.
به لطف اون حاشیه ها چندین بار بیشتر هم فروخت.
فکر نکنم خود وارنر اصلا برای این حجم از فروش آماده بوده باشه.

وگرنه در تایید حرفت این روزها حتی برای بازیهای دوزاری هم از قبل یه برنامه ای برای بعد انتشار سر هم میکنن.

کندی گیم پلی تو رد دد ردمپشن به نظرم بیشتر بازتاب دهنده فضای پیشا تکنولوژی های مدرن و وسترن بازی بود؛ حتی نسخه 1 هم با اینکه گیم پلی سریعی داشت به نسبت، اما نسلبت به گرند دفت اتو باز یکمی کلانکی بود که به نظرم به همین مورد برمیگشت،

گرند دفت اتو اما در مجموع هرچقدرم واقعگرا باشه (که از امضاهاشم بوده همیشه) اما سرعت گیم پلی هم درش حفظ میشه (بازتاب دهنده فضای مدرن امروزی) و مثل رد دد ردمپشن 2 نمیشه هیچ وقت یعنی اصلا قرار نیست و نباید باشه... این گرند دفت اتو هست و شخصیت خودش، اونم رد دد ردمپشن و شخصیت خودش...

Justin Scarpone رئیس جدید بخش بین رسانه ای جهانی سگا، در مصاحبه ای اعلام کرده:
Virtua Fighter جدید در دست ساخت هست.
Shinobi عنوانیه که هم به صورت فیلم و هم گیم باز خواهد گشت.
سگا برای عناوین نوستالژیک و دوست داشتنی مانند Streets of Rage، Crazy Taxi و Golden Axe هم برنامه های مفصلی داره.

sega.jpg shinobi 2.jpg

Interview: Why Sega is reviving classics like Shinobi and Jet Set Radio across games, film, and TV

والا اگه با هری پاتر بازی کنیم خوبه. مث نسخه یک باشه مفتش نمیرزه :D
اولا نسخه اولش عالی بود و بعید میدونم این سازنده از این بهتر بتونه بسازه
دوما بیشتر ترجیح میدم با شخصیت های دیگه بازی کنم تا هری پاتر مثلا جوانی تام رایدر یا دامبلدور

DLC یک نوع کلاه برداری هست که یک قسمتهای از بازی برمیدارن بعدا میفروشن به گیمرها
هر وقت دیدی DLC پولی اومد بیرون بدان سرت کلاه گذاشتن

Death Stranding برای Xbox عرضه شد!
Buy DEATH STRANDING | Xbox
حالا اینکه ناشرش اصلا سونی نیست و بعیدم نیست یه روزی رو اکس باکسم عرضه شه ولی کجای اون لینکی که گذاشتی همچین چیزی گفته؟ :D

البته اگه منظورت صرفا اپ اکس باکس رو پی سیه و یه شیطنت ریزی اومدی بکنی اوکیه حرفت درسته. :D

حالا اینکه ناشرش اصلا سونی نیست و بعیدم نیست یه روزی رو اکس باکسم عرضه شه ولی کجای اون لینکی که گذاشتی همچین چیزی گفته؟ :D

البته اگه منظورت صرفا اپ اکس باکس رو پی سیه و یه شیطنت ریزی اومدی بکنی اوکیه حرفت درسته. :D
1000009446.jpg
واقعا عرضه شده تا دو هفته دیگه هم تخفیف ۵۰ درصدی داره
کوجیما روی تک تک پلتفرم های ممکن عرضه کرد اینو :D روی Amazon luna هم اومده

کاربران ایکس باکس می‌توانند بازی Death Stranding Director's Cut را با تخفیف ۵۰ درصدی و با ۲۰ دلار از استور ایکس باکس بخرند.
تموم شد رفت

Death Stranding برای Xbox عرضه شد!
Buy DEATH STRANDING | Xbox
پلتفرم رو زده PC، ولی همین که پروفایلش تو استور مایکروسافت ایجاد شده شاید یعنی به زودی برای اکس باکس هم عرضه میشه... (یا حداقل همین استور پی سی مایکرو...) اتفاقا به نظرم خیلی خوبه که همچین بازی یونیک و خاصی بیشتر دیده بشه...

*من متاسفانه فرصت نکردم درست بازیش کنم، ولی برای نسخه دو ایشونم حتما جدی میرم تو کارش... تاپیک امتیازاتش رو چند وقت پیش خوندم و جدا از حواشی (:D) باعث شد دید جدیدی بهش پیدا کنم و برام جذاب تر بشه...

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or