Last edited by a moderator:
Death Stranding برای Xbox عرضه شد!
Buy DEATH STRANDING | Xbox
عه اشتباه از من بود پس عذر میخوام. تو صفحه ای که دیدم صرفا پی سی رو نشون میداد نمیدونم چرا. یه سوییچ موند که اونم نمیکشه زبون بسته
لینک ورژن اصلی بازیهعه اشتباه از من بود پس عذر میخوام. تو صفحه ای که دیدم صرفا پی سی رو نشون میداد نمیدونم چرا. یه سوییچ موند که اونم نمیکشه زبون بسته
من تو ریست ارا دیدم و اومدم لینک اونجا رو بزارم اشتباهی این رو گذاشتمحالا اینکه ناشرش اصلا سونی نیست و بعیدم نیست یه روزی رو اکس باکسم عرضه شه ولی کجای اون لینکی که گذاشتی همچین چیزی گفته؟
البته اگه منظورت صرفا اپ اکس باکس رو پی سیه و یه شیطنت ریزی اومدی بکنی اوکیه حرفت درسته.
چه ترکمانچایی این کوجیما بسته با سونی.Death Stranding برای Xbox عرضه شد!
Buy DEATH STRANDING | Xbox
این دیدگاه شماست بنابر نظرتون در جنگ کنسولی/برندی که دیگه همه دیدیم، دیدگاه دیگر این هست که چقدر سونی برای کوجیما و بازی ساز های شاخص ارزش قائل میشه، دیدگاهی که به ذهن شما نمیرسه معمولاچه ترکمانچایی این کوجیما بسته با سونی.
جدا منتشر شدن این قرارداد واقعا باحاله. هر کاری که دوست داشت، این کوجیما انجام داد. هر موقع دلش خواست برا pc معرفی کرد
الانم داده رو ایکس باکس. این لینک خرید نسخه ایکس باکسه
Buy DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT | Xbox
بازی هم عرضه شده
ایشالا ۲۰۳۰ برای xbox عرضه میشهبا این حرکتی که زدن یه جورایی مولتی پلتفرم شدن نسخه دوم هم رسما تایید شده فقط معلوم نیست همزمان ریلیز میشه یا انحصاری زمانی هست.
حالا چه اشکالی داره بقیه پلتفرم و گیمر ها هم امکان تجربه عنوانهای خوب رو داشته باشن؟ چه آسیب یا ضرری به امثال شماها میرسه؟کاش سونی این ترکمانچای رو با اوئدا میبست لااقل.
موتور بدی
پول بدی
هرسال 200 نفر از اعضای گوریلا رو ببری که کمک فنی بدن بعدش فقط ناشر یکی از پلتفرم از شش پلتفرم باشی و بعدشم بعد پنج سال مالکیت ای پی از چنگت دربیاد. سونی فقط یه چیزی نداده هنوز.
کلاً کوجیما از اول خیلی عجله داشت برای عرضه بازی روی پلتفرمهای بیشتر! یادمه مردک انقدر آروم و قرار نداشت که گند زد به عرضه بازی روی PS4 و دقیقاً چند روز مونده به انتشار، اعلام کرد که نسخه پیسی هم در دست ساخته و چند ماه دیگه منتشر میشه!ظاهرا ای پی کلا پنج سال تحت مالکیت سونی بوده و الان در احتیار کوجیما پروداکشن قرار گرفته. امروز دقیقا سالگرد پنج سالگی بازی هم هست.
View attachment 355948
کوجیما هم نزاشته یه روز اینور اونور بشه.