Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

حقیقتا پول دراوردن توی موتورفست سخت نیست. حالا من هورایزن ۵ رو که بازی نکردم اما اتفاقا ایرادی که خیلیا ازش میگیرن اینه که راحت و بدون زحمت همه چیز رو بهت میده. کار به خوبی یا بدیش ندارم، فقط میخوام بگم که بازی هر جور باشه بالاخره یه عده ایراد میگیرن. هیچوقت نمیشه همه رو راضی کرد. موتورفست هم اگر وقت بذارید راحت پول درمیارید خصوصا با تموم کردن چلنج‌ها و عکس گرفتن. اگرم بازی اونقدر واستون جذاب نیست که باعث شه وقت بذارید و پول دربیارید که بحث دیگریست. من خودم ۱۰ ۱۱ ماهی هست مشغول بازیم و هر ماشینی که خواستم رو خریدم و الانم ۵۸ میلیون پول خوابیده تو حسابم.

معمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .
کاش یوبیسافت حداقل امکان فروش ماشینها رو به گیمرها میداد.
آره درسته
هرچند خود فورزا ۵ هم خیلی زود تکراری میشه و اون همه ماشین فقط جنبه جذب پلیر داره

این بازی هم خساست به خرج میده و برای یه لاستیک کلی باید مراحل رد کنی 😁

• Like
Reactions: Seventy One
حقیقتا پول دراوردن توی موتورفست سخت نیست. حالا من هورایزن ۵ رو که بازی نکردم اما اتفاقا ایرادی که خیلیا ازش میگیرن اینه که راحت و بدون زحمت همه چیز رو بهت میده. کار به خوبی یا بدیش ندارم، فقط میخوام بگم که بازی هر جور باشه بالاخره یه عده ایراد میگیرن. هیچوقت نمیشه همه رو راضی کرد. موتورفست هم اگر وقت بذارید راحت پول درمیارید خصوصا با تموم کردن چلنج‌ها و عکس گرفتن. اگرم بازی اونقدر واستون جذاب نیست که باعث شه وقت بذارید و پول دربیارید که بحث دیگریست. من خودم ۱۰ ۱۱ ماهی هست مشغول بازیم و هر ماشینی که خواستم رو خریدم و الانم ۵۸ میلیون پول خوابیده تو حسابم.
نه فورزا هورایزن هم سخت میشه پول درآورد و اون ماشین هایی که میگن میده خیلی باید خوش شانس باشی مثلا یه سوپرکار بهت بده اکثر اون چرخونه ها هم مبالغ خیلی کم یا ماشین های ساده میدن و اون قسمت خرید و فروشش هست که کارو در میاره بعد محیط فورزا خیلی گسترده ست و رانندگی عادی هم توش لذت بخشه با اون گرافیک خفنش ، ضعف فورزا اینکه مراحل و روند کار از نسخه یک تا الان تکراری شده و دلتو میزنه

به نظر من باید crew بخش خرید و فروش داشته باشه و قطعات تزیینی رو بیشتر کنه عین NFS unbound
من از نظر کاستوم کردن ماشین رو دست NFS unbound ندیدم خیلی خفن میشه ماشین اسپورت کرد و چقدر همه چی اونجا شیکه

نه فورزا هورایزن هم سخت میشه پول درآورد و اون ماشین هایی که میگن میده خیلی باید خوش شانس باشی مثلا یه سوپرکار بهت بده اکثر اون چرخونه ها هم مبالغ خیلی کم یا ماشین های ساده میدن و اون قسمت خرید و فروشش هست که کارو در میاره بعد محیط فورزا خیلی گسترده ست و رانندگی عادی هم توش لذت بخشه با اون گرافیک خفنش ، ضعف فورزا اینکه مراحل و روند کار از نسخه یک تا الان تکراری شده و دلتو میزنه

به نظر من باید crew بخش خرید و فروش داشته باشه و قطعات تزیینی رو بیشتر کنه عین NFS unbound
من از نظر کاستوم کردن ماشین رو دست NFS unbound ندیدم خیلی خفن میشه ماشین اسپورت کرد و چقدر همه چی اونجا شیکه
حالا که بحث مقایسه داغ هست بزارین من که هر دو رو خوب بازی کردم یه چیزی بگم
من موتورفست رو بالای 200 ساعت و فورزا هوریزون 5 رو بالای 300 ساعت بازی کردم
از لحاظ گیمپلی و هندلینگ فورزا قطعا بهتره، اصلا جادویی هست هندلینگ تو فورزا.
ولی تو فورزا چون خیلی ماشین میده دیگه شورش در میاد و پول هم زیاد هست
تو موتور فست هم خیلی راحت میشه ماشین خرید من الان بالای 120 تا ماشین دارم، چلنج ها و عکاسی و پلی لیست های قدیمی و مسابقات آنلاین قشنگ پول میده
( تو موتور فست پول درآوردن و خرید ماشین خیلی بالانس هست، هر ماشینی بخوای رو میتونی با یکم تلاش بگیری)
ولی تو تنوع مسابقات و اکتیویتی ها و وقت گذروندن موتور فست خلیلی بهتره
فورزا یک ساعت بازی میکنی ، میگی بسه برا امروز
ولی موتورفست میری داخل بازی و بعد یک ساعت میگی بیام بیرون بعد میبینی ۳ ساعته هنوز داری میچرخی تو بازی و کارهای مختلف میکنی،
راستی فصل دو و هم خیلی هیجان انگیز به نظر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or