مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
من امروز سیستمم رو یکم مرتب و تمیز کردم
بعد وقتی سیستم رو روشن کردم فنهای کیس شروع به چرخیدن میکنن ولی rgb ها روشن نمیشن؟
فنهای کولر مشکلی ندارن فقط فنهای کیس این مشکل رو پیدا کردن
کابلها رو هم درست نصب کردم
احتمال داره که rgb ها سوخته باشن؟

کانکتورهای 3 پین ARGB که از کنترلر اختصاصی فن ها در قسمت پشت کیس منشعب شده رو چک کنید، یکی از اونها از سوکتش دراومده یا شل شده.
برق خود باکس کنترلر رو هم که به ورودی Molex یا برق SATA وصل میشه چک کنید، ممکنه از جا دراومده باشه که دیگه کنترلر فن ها نورپردازی رو انجام نمیده.

سلام دوستان
سیستم تا 40 میلیون مناسب گیمینگ چی پیشنهاد میدین بدون مانیتور

قیمت​
مدل​
نام قطعه​
چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F
(AMD Ryzen 5 8600G)​
CPU​
۹۰۰ هزار تومان
DeepCool GAMMAXX 300B​
Cooler​
هفت میلیون تومان
(یازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H610M-K D4
(ASUS TUF B650M- PLUS)​
MotherBoard​
سه میلیون و ۳۲۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB
(Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5200MHz -32GB)​
RAM​
دوازده میلیون تومان
-
ASUS DUAL RTX 3050 OC 6GB GDDR6
(AMD Radeon™ 760M Onboard)​
VGA​
سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
WD Blue SN570 1TB​
SSD-2​
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
WD Blue SN570 500GB​
SSD​
سه میلیون و ۵۰ هزار تومان
GREEN GP530A-EUD​
Power​
یک میلیون و ۳۹۰ هزار تومان
GREEN ORAMAN Plus​
Case​
سی و هفت میلیون و ۱۶۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام . دوستان من میخوام ssd 990 pro برای لپ تاپ مدل legion5 15ach6 بگیرم میخوام بدونم با این مدل لپ تاپ کار میکنه یا نه. آیا اینکه این مدل بدون هیت سینکش که گویا داغ هم میکنه تو محیط بسته لپ تاپ خودش یا لپ تاپ آسیب نمی بینه؟ به این قصد دارم میخرم که بعد ها سیستم ببندم و روی اون ازش استفاده کنم.

قاعدتا باید کار کنه و مشکلی نیست. برای لپ تاپ باید بدون هیت سینک بخرید تا مطمئن بشید جا میخوره. در اثر حرارت آسیبی نمیبینن، ولی وقتی حرارتشون بالاتر از 70 بره ممکنه راندمانشون مقطعی کم بشه.

سلام و درود

دوستان عزیز میخوام یه SSD بگیرم ، 4 ترا ! برای سرعتش نمیگیرم بیشتر دوام برام مهمه که کارایی مفیدتری بده !
دو انتخاب مد نظرمه

اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل m461​

اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل 870 QVO​

خواستم بدونم کدوم ارزش خرید داره ! هر دو تو بازه 17 میلیون قیمت دارن !

سلام و درود

دوستان عزیز میخوام یه SSD بگیرم ، 4 ترا ! برای سرعتش نمیگیرم بیشتر دوام برام مهمه که کارایی مفیدتری بده !
دو انتخاب مد نظرمه

اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل m461​

اس اس دی اینترنال سامسونگ مدل 870 QVO​

خواستم بدونم کدوم ارزش خرید داره ! هر دو تو بازه 17 میلیون قیمت دارن !

مشخصه فنی MTBF هر دو مدل یکسان هست، راندمان مدل MSI قاعدتا چون NVMe هست خیلی بیشتره، اما دوام و ماندگاری NANA-Flash های سامسونگ با وجود QLC بودنشون بیشتره.
اگر اسلات M.2 PCIe 4.0 اختصاصا در ظرفیت 4 ترابایت مدل MSI خرید بهتری هست اگر گارانتی خوبی داشته باشه.

آقا فرشید قصد خرید لپ تاپ Lenovo LOQ 2024 رو دارم با این مشخصات
i7 13650 HX
Ram 16 GB
512 SSD
4060
یکی از دوستان تو یکی از تاپیک ها گفتن که این مدل مشکل CPU و Board داره !! خواستم ببینم واقعا چقدر این قضیه درسته؟ و این مشکل چقدر جدیه؟ با آپدیت بایوس حل میشه؟ کلا همه نسل های 13 اینتل مشکل دارن؟

آقا فرشید قصد خرید لپ تاپ Lenovo LOQ 2024 رو دارم با این مشخصات
i7 13650 HX
Ram 16 GB
512 SSD
4060
یکی از دوستان تو یکی از تاپیک ها گفتن که این مدل مشکل CPU و Board داره !! خواستم ببینم واقعا چقدر این قضیه درسته؟ و این مشکل چقدر جدیه؟ با آپدیت بایوس حل میشه؟ کلا همه نسل های 13 اینتل مشکل دارن؟

هر وقت راجع به مشکلی ادعا میشه باید نوع مشکل و علتش رو هم مدعی ذکر کنه، بدون توضیح نباید به صحبتی استناد کرد، چون گوینده ممکنه فقط شایعات رو نشر داده باشه.
من مورد خاصی در مورد این مدل نشنیدم.

سلام
ROG STRIX B650E-F بهتره یا PRIME X670E-PRO؟
البته هر دو از PCIe نسل 5 پشتیبانی میکنند.
قیمت هاشون نزدیک به هم هست.

اگر امکانات داخلی برد بیشتر باشه بهتر هست تا امکانات جانبی.
من X670E رو ترجیح میدم.

من X670E رو ترجیح میدم.
درسته اما میگند سری های Prime ایسوس خوب نیست البته با جستجوهایی که کردم متوجه شدم نسخه های PRO پرایم از نسخه های تاف گرونتر و بالاتر از اون ها رده بندی میشه
شما که سر رشته دارید از سخت افزار نظرتون چیه؟

درسته اما میگند سری های Prime ایسوس خوب نیست البته با جستجوهایی که کردم متوجه شدم نسخه های PRO پرایم از نسخه های تاف گرونتر و بالاتر از اون ها رده بندی میشه
شما که سر رشته دارید از سخت افزار نظرتون چیه؟

اول که انتخابهای موجود در بازار داخلی برای AM5 بسیار محدوده، نمیشه گزینه های مناسبی برای مادربرد رو با تنوع مختلف پیدا کرد.
دوم هم این که سری Prime اتفاقا از مدلهای هم رده در برندهای معتبر دیگه چیزی کم ندارن و اصلا بحث مشکل کیفی هم نیست. فقط در رده قیمتشون امکاناتشون هم محدودتره. سری استریکس امکانات جنبیشون بیشتره.

سلام خدمت هه دوستان.
مانیتور تا سقف 8 تومن باکاربری برنامه نویسی و مدیا و کمی هم گیم چی پیشنهاد میدید ؟

مدل LG 24GQ50F-B توصیه میشه و برای هر دو مورد مناسبه.

سلام
دوستان ssd های m2 nvme ب جز سرعت چه چیز دیگه ای وجه تمایزشونه؟
الان یک ترا با قیمت مناسب چی بخرم چون از 2 م هست تا 10 هم دیدم
هم سرعتاشون متفاوته و هم کیفیت تراشه های NAND-Flash استفاده شده در اونها از نظر متوسط طول عمر. تراشه های حافظه‌ی سامسونگ بیشترین طول عمر رو تا الان داشتن و بعد هم تراشه های کروشال و WD و در رده بعدی بقیه.
یک ترابایت که همه مدلها دارن، مهم اینه که مادربرد و پردازندتون چه استاندارد و سرعتی رو ساپورت میکنه و بعد هم این که کاربری خودتون چیه؟ مثل برای سیستم عامل نیازش دارید یا بازی یا کاربرد دیگه.

هم سرعتاشون متفاوته و هم کیفیت تراشه های NAND-Flash استفاده شده در اونها از نظر متوسط طول عمر. تراشه های حافظه‌ی سامسونگ بیشترین طول عمر رو تا الان داشتن و بعد هم تراشه های کروشال و WD و در رده بعدی بقیه.
یک ترابایت که همه مدلها دارن، مهم اینه که مادربرد و پردازندتون چه استاندارد و سرعتی رو ساپورت میکنه و بعد هم این که کاربری خودتون چیه؟ مثل برای سیستم عامل نیازش دارید یا بازی یا کاربرد دیگه.
سلام
کیفیت ssd msiچطوره؟
پاور msi چطور،به نسبت کولر مستر و گرین و.. ؟
یه b760 plus d5هم گرفتیم گارانتی ارتاسرویس داره که معلوم نیست چیه
با گارانتی معتبر تعویض کنیم یا مهم نیست؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی با این کیس های awest کار کرده ؟ به نظرتون قابل قبولن ؟
من یه مدلش رو دارم که دقیقا معلوم نیست اسمش چیه ولی به طور کلی خیلی کیس جالبی نیست فکر کنم گرین بگیری بهتر باشه
کیسی که من دارم motherboard tray اش تراز نیست و باعث میشه IO مادربورد یه چند میلیمتر جابجا باشه. حالا خیلی مشکل حادی نیست و از همه پورت ها میشه استفاده کرد، ولی تو زمان اسمبل اعصابم رو خورد کرده بود واقعا:دی

سلام
کیفیت ssd msiچطوره؟
پاور msi چطور،به نسبت کولر مستر و گرین و.. ؟
یه b760 plus d5هم گرفتیم گارانتی ارتاسرویس داره که معلوم نیست چیه
با گارانتی معتبر تعویض کنیم یا مهم نیست؟

MSI محصولات SSD رو به شرکتهای دیگه سفارش میده و با کنترلرهای رایج، کیفیتش در حد مدلهای معمولی به بالا هست.
برای پاور هم بستگی به مدل داره و این که گارانتی اصلی باشه یا خیر، مشکلی ندارن.
برای مادربرد هم خرید با هر گارانتی بجز گارانتی اصلی و معتبر اشتباهه. اتفاقا خیلی هم مهمه.

دوستان کسی با این کیس های awest کار کرده ؟ به نظرتون قابل قبولن ؟

من تجربه‌ای با این برند ندارم، اگر سراغ متفرقه‌جات نرید بهتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or