Dinosaur
Loyal Member
من ۶،۷ هفتهای میشه که رفتم سراغ نخل پلاس و اشتراک یکساله آلتیمیت با سه تا بازی رو گرفتم که میشه ۹.۲ میلیون تومن. به نظرم برای امثال من چیز خوبیه. امثال من: افرادی که کلی بازی از قبل براشون روی هم جمع شده که تجربه نکردن و میتونن با این اشتراک، سراغ بازیهای خیلی زیادی به صورت ظرفیت ۲ برن.اقا سوال
این نخل پلاس ( نخل مارکت ) در چه حد اوکیه و به درد بخوره ؟ بازی هایی رو که تو لیستش گذاشته سریع تحویل میده یا باید تازه بیای بری تو نوبت و این حرف ها؟
یعنی بنده یه لیست از بازیهایی که دوست داشتم حتماً سراغشون برم رو آماده کردم و تا سپتامبر ۲۰۲۴ حدود ۲۰ تا میشد و بعدش اواخر امسال و سال بعد هم یه تعدادی اضافه شده و خواهد شد و در مجموع شاید مثلاً ۳۰ تا بازی بشه. برای همین دیدم اگه یه جا حدود ۹ میلیون بدم و تا یک سال دغدغهای بابت خرید و فروش ظرفیت نداشته باشم، برام راحتتره. هر لحظه میشه سه تا بازی داشت و اگه یه چیز جدید بخوای، باید یکی از اینا رو پس بدی و برای من هم سه تا بازی کافیه.
فقط این نخل پلاس دو تا نکته داره:
۱. با اینکه لیستش مفصل و خوبه، ولی اینطوری نیست که تکتک بازیهای معروف رو بیاره. مثلاً توی بازیهای اخیر خبری از Warhammer 40K: Space Marine 2 نیست، ولی از اون طرف مثلاً Test Drive Unlimited: Solar Crown هست! مثل اینکه بعضی وقتها نظرسنجی برای یه سری از بازیهایی که خیلی بزرگ نیستن یا از قبل انتظار خیلی زیادی ازشون نمیرفته میذارن و ملت رأی میدن که کدوم اضافه بشه. Space Marine 2 هم قراره توی نظرسنجی ماه آینده باشه، ولی نمیدونم با چه بازیهای دیگهای.
جدیدترین بازیهایی که اضافه کردن هم اینا هستن: FC25، Silent Hill 2 Remake، Astro Bot. بازیهای Dragon Age: The Veilguard و CoD: Black Ops 6 رو هم توی سایت نوشتن، ولی خودم سراغشون نرفتم.
۲. اشتراک پلاتینیوم هم داره که قیمتش بهتره (یه مرحله پایینتر هم گلد هست که بازیها با تأخیر براش میان). ولی با اینکه نوشتن توی اشتراک پلاتینیوم به طور شانسی از بین ظرفیت ۲ و ۳ بهتون یه چیزی میدیم، خیلی شک دارم که ظرفیت ۲ بدن و احتمالاً اکثر بازیها ظرفیت ۳ باشه. شاید به جز چیزهایی که دیگه قدیمی شدن و مشتری خاصی ندارن.
در مجموع اگه شرایطی مثل من دارین و فرصت نکرده بودین بعضی از بازیهای بزرگ این سالها رو تجربه کنین، به نظرم انتخاب بدی نیست و آدم یه مبلغی میده که شاید زیاد باشه، ولی حداقل تا یه سال از شرِ خرید و فروش ظرفیتی خلاص میشه. ولی اگه به روز هستین و فقط میخواین جدیدترین بازیها رو تجربه کنین، شاید هزینه اشتراک آلتیمیت زیاد باشه و معلوم نیست چند تا بازی جدید توی یک سال اضافه کنن که اون مبلغ ارزشش رو داشته باشه.
تا اینجا هم که ۷ تا بازی ازشون گرفتم (از چیزهای جدید مثل Astro Bot و SH2 تا قدیمی مثل Cyberpunk 2077 و...)، سرعت تحویلشون بد نبوده و هر چیزی رو از لیستش بخوای، بدون چونه زدن بهت میدن (که البته طبیعیه با اون قیمت! ). به طور میانگین شاید بشه گفت ۱.۵ تا ۲ ساعت، حالا بعضی وقتها مثلاً ۳۰ دقیقه طول میکشه و بعضی وقتها هم ۳ ساعت، ولی دیگه بیشتر از اون نه.
آخرین ویرایش: