سلام دوستان
من امروز سیستمم رو یکم مرتب و تمیز کردم
بعد وقتی سیستم رو روشن کردم فنهای کیس شروع به چرخیدن میکنن ولی rgb ها روشن نمیشن؟
فنهای کولر مشکلی ندارن فقط فنهای کیس این مشکل رو پیدا کردن
کابلها رو هم درست نصب کردم
احتمال داره که rgb ها سوخته باشن؟
کانکتورهای 3 پین ARGB که از کنترلر اختصاصی فن ها در قسمت پشت کیس منشعب شده رو چک کنید، یکی از اونها از سوکتش دراومده یا شل شده.
برق خود باکس کنترلر رو هم که به ورودی Molex یا برق SATA وصل میشه چک کنید، ممکنه از جا دراومده باشه که دیگه کنترلر فن ها نورپردازی رو انجام نمیده.
سلام دوستان
سیستم تا 40 میلیون مناسب گیمینگ چی پیشنهاد میدین بدون مانیتور
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهار میلیون و ۱۵۰ هزار تومان (هشت میلیون و ۲۵۰ هزار تومان) | Intel Core i3 12100F (AMD Ryzen 5 8600G) | CPU |
۹۰۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 300B | Cooler |
هفت میلیون تومان (یازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H610M-K D4 (ASUS TUF B650M- PLUS) | MotherBoard |
سه میلیون و ۳۲۰ هزار تومان (هفت میلیون و ۷۵۰ هزار تومان) | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB (Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5200MHz -32GB) | RAM |
دوازده میلیون تومان - | ASUS DUAL RTX 3050 OC 6GB GDDR6 (AMD Radeon™ 760M Onboard) | VGA |
سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | WD Blue SN570 1TB | SSD-2 |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | WD Blue SN570 500GB | SSD |
سه میلیون و ۵۰ هزار تومان | GREEN GP530A-EUD | Power |
یک میلیون و ۳۹۰ هزار تومان | GREEN ORAMAN Plus | Case |
سی و هفت میلیون و ۱۶۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام . دوستان من میخوام ssd 990 pro برای لپ تاپ مدل legion5 15ach6 بگیرم میخوام بدونم با این مدل لپ تاپ کار میکنه یا نه. آیا اینکه این مدل بدون هیت سینکش که گویا داغ هم میکنه تو محیط بسته لپ تاپ خودش یا لپ تاپ آسیب نمی بینه؟ به این قصد دارم میخرم که بعد ها سیستم ببندم و روی اون ازش استفاده کنم.
قاعدتا باید کار کنه و مشکلی نیست. برای لپ تاپ باید بدون هیت سینک بخرید تا مطمئن بشید جا میخوره. در اثر حرارت آسیبی نمیبینن، ولی وقتی حرارتشون بالاتر از 70 بره ممکنه راندمانشون مقطعی کم بشه.