Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
مولتی کال اف در هر حالت تکرار مکررات هست و نظر پر و پیمونی نمیشه داد :D
ببین من از کلدوار متنفر بودم. بابتش 60 دلار دادم و بعد از اتمام بخش داستانیش کلا یک هفته تونستم مولتیش را تحمل کنم بعد پاکش کردم.
حالا اینقدر بلک اپس 6 بهم ساخته که لولم رسیده پرستیژ 2 :D
بازی اسکلت بندی و گرافیک کلدوار هست اما گان پلی حدود ۵۰ درصدش مدرن وارفره و همین باعث جذب من شده مخصوصا هنگام تیراندازی و مدل لرزش گان و اصابت گلوله اما پنجاه درصد دیگش همون کلدواره.همچنین یک نکته مهمی که سلیقه ای هم هست اینه که بازی به شدت سریع هست و هم حرکات کنترلی با دسته و هم مردمک چشمت باید با سرعت نور کار کنه وگرنه دخلت اومده.
انیمیشن های بازی چه هنگام dead چه موومنت حرکتی چه کار با اسلحه واقعا ارتقا قابل توجهی داشتن و این خیلی به لذت بخش شدن بازی کمک کرده.

منم بعد تجربه بتا گفتم نمیخرم اما خریدم.بتا خیلی مشکلات پرفورمنس و باگ داشت اما خدایی همه رو برطرف کردن و خیلی لذت بخش شده.
هرچند برای من تجربه گیمینگ بدون وجود تجربه تمامی عناوین سالانه cod بی معنی هست.اگر cod سالانه نزدم معنیش اینه سالی ۴ تا بازی بیشتر نباید کنم.این نظرو استراتژیک بازهایی مثل دیابلو و… هم قطعا دارن.
در نهایت انتخاب من بدون شک مدرن وارفرها هستن اما بلک اپس ۶ اون حداقل استانداردها را رعایت کرده و تجربه لذت بخشیه اگر با سرعت دیوانه وارش کسی مشکل نداشته باشه
سلام دوستان برای multiplayer اکر کسی هست تو PSN منو ADD کنه با هم بزنیم
آیدی : Ary4n_vs
کامیونیتی هست همه ایرانیا باشن همو پیدا کنیم؟راهنمایی کنید چطوری ایرانیا رو پیدا کنم برای بازی ممنون میشم
امکانش هست منو راهنمایی کنید بعد سال ها دوباره برگشتم به بازی کسی رو نمیشناسم

دوستان یک سوالی، گیم پس بگیریم چجوریه بازی؟ برای مولتیش مخصوصا؟
روی همون اکانت cod که بازی های قبلی رو توی بتل نت بالا آوردیم میشه روی اینم اورد بالا یا از نو میسازه؟

روی همون اکانت cod که بازی های قبلی رو توی بتل نت بالا آوردیم میشه روی اینم اورد بالا یا از نو میسازه؟
باید روی اکانت مایکروسافت استورتون گیم پس بگیرین برای پی سی با گیم پس های اشتراکی نمیشه
و این ک بله میشه با اکانت شخصی اکتیویژن خودتون لاگ این کنید

اگه برای کامپیوتر میخواید، نمیتونید از گیم پس اشتراکی استفاده کنید.

امیدوارم مایکروسافت ورشکت بشه به خاک سیاه بشینه
بازیم هی کرش میکرد زدم Repair فایل مثل همون کاری که استیم میکنه یهو زد همه فایلا رو پاک کرد کلا میخواد دوباره 150 گیگ دانلود کنه نصب کنه همه سیو هامم پرید
ای بمیری با این اپلیکشنتو همه چیزت بی عرضه

واقعا تو رو چه به گیم مایکرو برو برس به ساخت همون هوش مصنوعی چرت و پرتات

آخرین ویرایش:
امیدوارم مایکروسافت ورشکت بشه به خاک سیاه بشینه
بازیم هی کرش میکرد زدم Repair فایل مثل همون کاری که استیم میکنه یهو زد همه فایلا رو پاک کرد کلا میخواد دوباره 150 گیگ دانلود کنه نصب کنه همه سیو هامم پرید
ای بمیری با این اپلیکشنتو همه چیزت بی عرضه

واقعا تو رو چه به گیم مایکرو برو برس به ساخت همون هوش مصنوعی چرت و پرتات
خیلی عجیبه. چون من چند بار از این گزینه استفاده کردم و همچین چیزی رخ نداده.

• Like
Reactions: AmirPh78 and amonre
نه گیم پس اشتراکی که آره خوندم دوستان گفتن نمیشه، حتی تو ردیت خوندم اکانت گیم پس روی کنسول هم فعال کرده باشی مثل اینکه رو پیسی دیگه کار نمیکنه، الان سالهاست دارم با اکانت COD هم توی بتل نت بازی میکنم، میخوام ببینم اگر برم گیم پس بگیرم با همون اکانت COD که روی بتل نت بود اوکی میشه یا نه

باید روی اکانت مایکروسافت استورتون گیم پس بگیرین برای پی سی با گیم پس های اشتراکی نمیشه
آره همین برام سوال بود که اکانت اصلی توش میشه لاگین کرد یا نه، برای سلاح ها و...
ممنون

• Like
Reactions: aliiiiiii
من بتا رو بازی کردم و اینطور بودم که خوب شد تست کردم و لازم نیست دیگه منتظر بازی بمونم اینقدر که بدم اومد ازش.
دیگه سر هایپ کمپین بازی یه گیم پس شارژ کردم که تست کنم و چون بتا رو داشتم رو سیستم با ۵ ۶ گیگ دانبود رفتم تو مولتی‌پلیر بازی و واقعا تعجب کردم.
چقدر همه چیز بهتر از بتا شده. TTK بیشتر شده. Movement اهسته تر شده. Gun Play خیلی لذت بخش تر شده. مپ‌های بازی هم بد‌هاش همونا بود که توی بتا بود وگرنه بقیه‌ش خوبه. حتی نت کد و مچ میکینگ هم بهتر شده. الان تو ۱۰ ثانیه راحت مچ پیدا میکنه و با پینگ ۴۰ راحت دارم بازی می‌کنم.
تنها انتقادم به مولتی بازی احساس میکنم تنوع اسلحه‌های بازی کمه و زود خسته‌ کننده بشه.

دوستان فقط حواستون باشه گول جاهايى كه اكانت هاى ظرفيتى و هكى بهتون ميفروشن رو نخورين. اين بازى با توجه به اينكه اتصال دائم به اينترنت رو نياز داره، اصلا نميشه از اكانت هاى هكى براش استفاده كرد و ممكنه كنسولتون دچار مشكل بشه.

الكى به جايى پول ندين بابت اكانت هكى بازى.

ضمن اينكه كمپينشم توى ايران به اين راحتيا نميشه تموم كرد چون صد دفعه ارور كانكشن ميخورين و از بازى ميپره بيرون و به اينترنت خيلى پايدار و خوبى نياز داره كه توى ايران نيست.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
اى بميرى مايكروسافت.
وارد بازى شد يهو ازش پريد بيرون
و نميرفت توش.
بعد يهو پيام اپديت اومد.
داره كل بازيو از اول دانلود ميكنه :|
عجیبه ، چون اصلا آپدیتی نیومده برا بازی تا الان غیر از ۶.۵ گیگ که یک روز قبل ریلیز بازی اومد

من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟:-?

• Like
Reactions: AmirPXP
من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟:-?
دقیقا ما رو هم همینطوری گول زن گفتن روی اکانت ها ارزون و غیر التیمیت نمیشه الکی اون همه پول دادم ( بچه های همینجا گول زدن : دی)
الان داداشم اکانت خرید 40 هزار تومن راحت داره بازی میکنه

• Poker Face
Reactions: hamid_barca
يعنى هر دفعه يه مدت نميرم سراغ ايكس باكس و بعد يه بازى مياد كه روشنش ميكنم اين گير كردناى داشبورد و اين سيستم اپديت و دانلود و نت و dns ايناش يه روز از عمرم كم ميكنه :D
گذاشتم اپديت دانلود بشه
حالا كل ديتا رو كه از اول دانلود كرده هيچى
رفتم بعد چن ساعت ميبينم اون موارديم كه تيكشو برداشته بودم دانلود نشه اورده تو ليست =P~

• Like
Reactions: RED_BEARD39

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or