آخرین ویرایش:
مولتی کال اف در هر حالت تکرار مکررات هست و نظر پر و پیمونی نمیشه داد
ببین من از کلدوار متنفر بودم. بابتش 60 دلار دادم و بعد از اتمام بخش داستانیش کلا یک هفته تونستم مولتیش را تحمل کنم بعد پاکش کردم.
حالا اینقدر بلک اپس 6 بهم ساخته که لولم رسیده پرستیژ 2
بازی اسکلت بندی و گرافیک کلدوار هست اما گان پلی حدود ۵۰ درصدش مدرن وارفره و همین باعث جذب من شده مخصوصا هنگام تیراندازی و مدل لرزش گان و اصابت گلوله اما پنجاه درصد دیگش همون کلدواره.همچنین یک نکته مهمی که سلیقه ای هم هست اینه که بازی به شدت سریع هست و هم حرکات کنترلی با دسته و هم مردمک چشمت باید با سرعت نور کار کنه وگرنه دخلت اومده.
انیمیشن های بازی چه هنگام dead چه موومنت حرکتی چه کار با اسلحه واقعا ارتقا قابل توجهی داشتن و این خیلی به لذت بخش شدن بازی کمک کرده.
منم بعد تجربه بتا گفتم نمیخرم اما خریدم.بتا خیلی مشکلات پرفورمنس و باگ داشت اما خدایی همه رو برطرف کردن و خیلی لذت بخش شده.
هرچند برای من تجربه گیمینگ بدون وجود تجربه تمامی عناوین سالانه cod بی معنی هست.اگر cod سالانه نزدم معنیش اینه سالی ۴ تا بازی بیشتر نباید کنم.این نظرو استراتژیک بازهایی مثل دیابلو و… هم قطعا دارن.
در نهایت انتخاب من بدون شک مدرن وارفرها هستن اما بلک اپس ۶ اون حداقل استانداردها را رعایت کرده و تجربه لذت بخشیه اگر با سرعت دیوانه وارش کسی مشکل نداشته باشه
امکانش هست منو راهنمایی کنید بعد سال ها دوباره برگشتم به بازی کسی رو نمیشناسمسلام دوستان برای multiplayer اکر کسی هست تو PSN منو ADD کنه با هم بزنیم
آیدی : Ary4n_vs
کامیونیتی هست همه ایرانیا باشن همو پیدا کنیم؟راهنمایی کنید چطوری ایرانیا رو پیدا کنم برای بازی ممنون میشم
باید روی اکانت مایکروسافت استورتون گیم پس بگیرین برای پی سی با گیم پس های اشتراکی نمیشهدوستان یک سوالی، گیم پس بگیریم چجوریه بازی؟ برای مولتیش مخصوصا؟
روی همون اکانت cod که بازی های قبلی رو توی بتل نت بالا آوردیم میشه روی اینم اورد بالا یا از نو میسازه؟
اگه برای کامپیوتر میخواید، نمیتونید از گیم پس اشتراکی استفاده کنید.دوستان یک سوالی، گیم پس بگیریم چجوریه بازی؟ برای مولتیش مخصوصا؟
روی همون اکانت cod که بازی های قبلی رو توی بتل نت بالا آوردیم میشه روی اینم اورد بالا یا از نو میسازه؟
خیلی عجیبه. چون من چند بار از این گزینه استفاده کردم و همچین چیزی رخ نداده.امیدوارم مایکروسافت ورشکت بشه به خاک سیاه بشینه
بازیم هی کرش میکرد زدم Repair فایل مثل همون کاری که استیم میکنه یهو زد همه فایلا رو پاک کرد کلا میخواد دوباره 150 گیگ دانلود کنه نصب کنه همه سیو هامم پرید
ای بمیری با این اپلیکشنتو همه چیزت بی عرضه
واقعا تو رو چه به گیم مایکرو برو برس به ساخت همون هوش مصنوعی چرت و پرتات
نه گیم پس اشتراکی که آره خوندم دوستان گفتن نمیشه، حتی تو ردیت خوندم اکانت گیم پس روی کنسول هم فعال کرده باشی مثل اینکه رو پیسی دیگه کار نمیکنه، الان سالهاست دارم با اکانت COD هم توی بتل نت بازی میکنم، میخوام ببینم اگر برم گیم پس بگیرم با همون اکانت COD که روی بتل نت بود اوکی میشه یا نهاگه برای کامپیوتر میخواید، نمیتونید از گیم پس اشتراکی استفاده کنید.
آره همین برام سوال بود که اکانت اصلی توش میشه لاگین کرد یا نه، برای سلاح ها و...باید روی اکانت مایکروسافت استورتون گیم پس بگیرین برای پی سی با گیم پس های اشتراکی نمیشه
و این ک بله میشه با اکانت شخصی اکتیویژن خودتون لاگ این کنید
عجیبه ، چون اصلا آپدیتی نیومده برا بازی تا الان غیر از ۶.۵ گیگ که یک روز قبل ریلیز بازی اومداى بميرى مايكروسافت.
وارد بازى شد يهو ازش پريد بيرون
و نميرفت توش.
بعد يهو پيام اپديت اومد.
داره كل بازيو از اول دانلود ميكنه
باید روی اکانت مایکروسافت استورتون گیم پس بگیرین برای پی سی با گیم پس های اشتراکی نمیشه
و این ک بله میشه با اکانت شخصی اکتیویژن خودتون لاگ این کنید
من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟اگه برای کامپیوتر میخواید، نمیتونید از گیم پس اشتراکی استفاده کنید.
دقیقا ما رو هم همینطوری گول زن گفتن روی اکانت ها ارزون و غیر التیمیت نمیشه الکی اون همه پول دادم ( بچه های همینجا گول زدن : دی)من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟
48 تومن ! اکانت pc رو از کجا تهیه کردین؟من رو کامپیوتر دارم بازی میکنم و اکانت رو هم 48 تومن خریدم یک ماهه....یعنی اکانتهای مختلفی برای کامپیوتر هست؟