PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
درسته، قطعا اگه جای بلوبر دست یه تیم بهتر بود، نتیجه بهتر میشد و به راحتی میتونست +90 بشه، اما این به معنا بد بودن نسخه فعلی نمیتونه باشه. به هر حال کونامی با کپکام و SE خیلی فرق داره، اصلی ترینشون نداشتن استدیو داخلی هست، چون مدت هاست تعطیل کرده تولید بازی های AAA و غیر اون فوتبال مسخره اش و یه سری بازی موبایل چیزی نداره. در نتیجه مجبور بوده به اوت سورس کردن و برای شروع هم عالی کار کردن. و به نظر من تو باز آفرینی اصلی ترین USP ـه SH یعنی اتمسفر خفن و وهم ناکش به بهترین شکل ممکن عمل کردن و در نتیجه SH2 یه بازی بسیار بسیار با کیفیته. این که یک قدم تا پرفکت شدن فاصله داره درسته، اما هم برای شروع کاملا قابل اغماضه، و هم اینکه به تجربه کلی بازی هیچ گونه آسیبی وارد نکرده.

ریمیک MGS3 هم اگه با همین کیفیت باشه واقعا عالیه و من یه نفر که هیچ اعتراضی ندارم. از کونامی هم اصلا انتظار یه +90 ندارم، یعنی درست تر اینکه فکر نمیکنم حتما باید +90 باشه تا ازش لذت ببرم. همین SH2 واقعا یکی از بهترین تجربه های این نسل من بود. انقدر با استرس بازی کردمش سه کیلو وزن کم کردم:دی امیدوارم باز SH های بیشتری رو ریمیک کنن، به نظر من اگه Silent Hill 1 رو با Shattered Memory ترکیب کنن و یه پکیج یکپارچه در بیارن خیلی خفن میشه، هرچند عمرا کونامی از این کارا نمیکنه:دی ولی قدر مسلم SH های بیشتری در پیش رو خواهیم داشت، منظورم ریمیکه، چون نسخه جدید که تایید شده، و امیدوارم اونجا کیفیت کار بهتر بشه و علاوه بر گرافیک و اتمسفر و صدا گزاری که اینجا پرفکته، به فکر انیمیشن و بهتر کردن کامبت بیفتن، چون خود بلوبر میگفت دغدغه فعلی ما کامبت و اکشنه و قطعا تو SH بعدی که ریمیک میکنن این قضیه نمود خودش رو نشون میده.
به نظر من کونامی برای ریمیک بعد (اگه در کار باشه!) بره سراغ یه استدیوی دیگه، مطمئن نیستم ولی اینکه اینا خیلی سریع بازی دیگه شون که درمورد لهستان دهه هشتاد هست آنونس کردن این حس رو گرفتم.
فرق این شرکت مزخرف تو همین چیزاس با اسکوئر و کپکام، یه دولوپر خوب هم پیدا شه سعی نمیکنه نگهش داره. چه برسه به اینکه به قول تو تیم داخلی AAA یا استدیو AAA ساز خارجی بازیاشو بده.
سر همین بشخصه ترجیح میدم با خاطرات گذشته سر کنم کلا.
حتی یک نفر غیر از تو نیست گفته باشه بازی بدی بوده
کجا گفتم بازی بدی بوده نقل قول بذار یا روی هوا حرف نزن.
پ.ن: من میشناسمت واقعا ری اکشنهات عجیب غریب بوده سر این بازیه. آدمی بودی که اون وحید عربانی بود کی بود... اونم تحمل میکردی اینجا اون تروله میلاد۳ یا چی حالا درسته ترول... ولی مثل اون فحش اینا نمیده که. تو تاپیک سایلنت هیل۲ نمراتش نمیدونم چی گفت گفتی خدا زدتش و فلان.
الان واقعا از وقتی این نمراتش اومد من کی گفتم بازی بدی بوده؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife
یه چیزی میگم ناراحت نشی...
قدیما خیلی فله ای و شخمی نمره میدادن به بازی ها و الان سخت گیر تر شدن.
در نتیجه نسخه اورجینال متای واقعی نداره و این نسخه ریمیک با متای 87 نشون میده که از ریمیکم بهتر هست :))

پ.ن: ستاد عصبانی کردن Cait Sith
لول... نه بابا سوای شوخی کجا فله ای نمره میدادن قدیم.
مثلا همین پرسونا۳ امضام، واقعا تو سبک خودش انقلابی بود. شد ۸۶ اونم قاچاقی. ریمیک رو خود اتلوس زد این بار ۸۷ گرفت. (رو ۸۹ بود چند نمیدونم چی شد-تا سایت شخمی بهش نمره پایین دادن ۸۷ شد)
۸۶ هم متای خوبی هست (همون اول هم گفتم-و اینکه قلبا دیدم حیفه گیمرهایی که از دست دادنش تجربه ش نکنن در قالب ریمیک) و از خوب بودنش کم نمیشه (فکتها رو هیچ وقت زیر سوال نمیشه برد) به ۸۹ یا بالای نرسید از دید منطقی ایرادی نداره (نظر منم مهم نیست طبعا) و خیلی هم خوب شد ولی خب یه طوریه دیگه جو...!!! دیگه دراوردن عکسهای عجیب و به دور از واقعیت از نسخه ارجینال یه طوریه برای نمونه.
یا مثلا مقایسه ریمیک با شماره های اصلی به نظرم زیاده روی هست.

پ.ن: در نهایت منم تسلیم شدم، البته همون اول شدم:دی برید حالشو ببرید:دی

آخرین ویرایش:
ولی خب یه طوریه دیگه جو...!!! دیگه دراوردن عکسهای عجیب و به دور از واقعیت از نسخه ارجینال یه طوریه برای نمونه.

دوستان لو رفتم. راستش من از شرکت "شیرین بچه" ماموریت پیدا کردم که نسخه اصلی رو بکوبم و نسخه ریمیک و رو عادی جلوه بدم, که متاسفانه با بصیرت کاربرمون خنثی شد این دسیسه.
ـــــــــــ
حجم توهم توطئه ای که داری نگران کننده س راستش..
من اولین عکس واضحی که از جیمز نسخه اوریجینال برخوردم رو اینجا آپلود کردم.

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder
دوستان من به یک مساله ای در Labyrinth برخوردم و نیازمندم کمکم:دی

اون قسمتی که باید اون مکعبه رو بچرخونیم تا خونه بچرخه و ... بعد حل کردن اون بخش Suspended Cage که میشه همون بخش اولش، وقتی قفس رو آتیش میزنی و میفته پایین و دوباره برمیگردی سر جای قبلی، در دوم اون خونه متحرک بسته است و باز نمیشه من برم داخلش:دی آیا باید کار خاصی کرد یا باگه و به چخ رفتم؟:دی در دوم قاعدتا باید اونی باشه که نمادش یه چیز گرده که یه سیخ رفته توش.
سلام منم مشکل شما رو دارم راه حلی داره تونستین رد کنیین چون دیتای قبلی رو ندارم و اپدیت کردم دیگه نمیتونم از اول دانلود کنم اگه روشی هست بگین چون نمیتونم صبر کنم برای اپدیت بعدی چون این استودیو های متفرقه چون معتبر نیستن یه بازی میدن ول میکنن بره شاید شش ماه طول بکشه برای اپدیت بعدی

سلام منم مشکل شما رو دارم راه حلی داره تونستین رد کنیین چون دیتای قبلی رو ندارم و اپدیت کردم دیگه نمیتونم از اول دانلود کنم اگه روشی هست بگین چون نمیتونم صبر کنم برای اپدیت بعدی چون این استودیو های متفرقه چون معتبر نیستن یه بازی میدن ول میکنن بره شاید شش ماه طول بکشه برای اپدیت بعدی
آپدیت 25 اکتبر نصب کردی؟

اگه دیسک داری پاک کن بازی رو، از اول نصب کن، اینترنت رو خاموش کن تا آپدیت نکنه، بعد که مرحله رو رد کردی مجدد آپدیت کن و ادامه بده. با این کار درست میشه و این بلاکر رو آپدیت 1.004 بوجود آورده. البته آپدیت 1.005 هم سریع امده و فکر میکنم این ایراد رو رفع کرده باشه، هرچند خودم تست نکردم. اما مطمعن تره که بدون آپدیت بازی کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR
دوستان لو رفتم. راستش من از شرکت "شیرین بچه" ماموریت پیدا کردم که نسخه اصلی رو بکوبم و نسخه ریمیک و رو عادی جلوه بدم, که متاسفانه با بصیرت کاربرمون خنثی شد این دسیسه.
ـــــــــــ
حجم توهم توطئه ای که داری نگران کننده س راستش..
من اولین عکس واضحی که از جیمز نسخه اوریجینال برخوردم رو اینجا آپلود کردم.
رفیق توهم توطئه نیست من چند صفحه قبل یه عکس پر از تصاویر جیمز گذاشتم (هم تصاویر این گیم، هم از دموها) مدلش به این داغونی نیست اصلا هم چنین لوکیشنی توی بازی اصلی ندیدم (اون عکسی که گذاشتی بک گراندش)
»»»»»»»»««««««««
یه مورد یادم رفت، اینکه کسی نخواد یه گیم رو بزنه دلیل بر بد بودنش نمیشه، من هیچ جا نگفتم بازیه بدیه فکر کنم روی این حسب دوستان چنین فکری کردن.
الان همین P3 Reload تاپیکشم چک کنید ۹۰درصد کاربرا مقایسه ش کردن با شماره ۵، خارج از سایت هم خیلیا دیدم گفتن این مکانیسمهاش قدیمیه و فلان موارد ۵ رو نداره کلا وقت نمیذاریم بریم یا دراپ کردن بس که محدود به دانجن و سوشیال لینک میشده (برخلاف ۵ که کلی اکتیویتی و ایونت و... داشت)
وگرنه ۸۶=خیلی خوب

بازی به قدری خوب بود جیمز استرلینگ دیوانه هم حرفشو پس گرفت بهش ۸ داد
حالا ما با کونامی عناد داریم انتظاراتمون بالاست (مثل اون دیگه رد ندادیم) جای خود داریم. این ریمیک رو تایید میکنم واقعا کارش درسته.

تو سایتهای مهم هم همه نمره بالا دادن، فقط اشتباه نکنم اج نمره نداد که همون بهتر.

پ.ن الان دوستان با من کج شدن اینطور چیکار کنم جبران شه؟ :دی
بازیو که منع شرعی دارم بخرم:دی
بشینم نسخه کرکی بزنم عفو میکنید؟:دی اینکه اینجا آدمو روانی فرض میکنید رفته رو مخم😐😂

View attachment 354411
وجدانا تو این چهره, جلال و جبروتی میبینی؟ :D
تو همون ۴ تا پیکسلی هم که داره انگار مثه اسب کتکش زدن بنده خدارو ..
این بکگراند رو البته باز مطمئن نیستم شاید کلیسای ریبرث باشه تو یکی از اندینگها.
ولی جوریه انگار رو رزولوشن ۸۰۰.۶۰۰ و تنظیمات low کامپیوتر ران میشه

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Imaginative
@Dinosaur
آریا، مگه با جامپ اسکر مشکل نداشتی؟
مشکل داشتم و دارم و خواهم داشت! :دی ولی دیگه انقدر بچه‌ها از بازی تعریف کردن و از طرفی هم همیشه دوست داشتم حداقل یه نسخه از Silent Hill رو تموم کنم که بالاخره تصمیم گرفتم فداکاری(!) کنم و برم سراغش. :دی
تا قبل از این توی کل این سری، ۲،۳ ساعتی SH3 رو بازی کرده بودم و یه ۲ ساعتی هم SH4 و اندکی هم PT، ولی همه رو گذاشتم کنار و واقعاً روح و روانم تحمل نداشت که بیشتر ادامه بدم. مخصوصاً PT که به غلط کردن افتادم! ولی دیگه این یکی رو تموم کردم و خیلی تجربه جالبی بود و حالا که اندکی مقاوم‌تر شدم، ایشالا به زودی یه سری هم به Alan Wake 2 می‌زنم.
البته هنوز بازی‌های اول شخص خط قرمز من هستن و واقعاً کشش اون‌ها رو ندارم. یعنی بازی اول شخص با درجه ترس ۵/۱۰ برام فجیع‌تر از بازی سوم شخص با درجه ترس ۱۰/۱۰ هست، به خاطر نوع دوربین و اتفاقاتی که از زاویه خیلی نزدیک رخ می‌ده و آدم نمی‌تونه میدون دید زیادی از پشت کاراکتر داشته باشه.
---------------
حالا که جَو Silent Hill داغه، به نظرم این ویدیوها رو از دست ندین:
کسری دو تا ویدیو از ماجراهای تولید نسخه‌های اول و دوم SH تهیه کرده که مثل تک‌تک ویدیوهاش عالی هستن و بسیار شنیدنی/دیدنی:

---------------
طاها رسولی هم یه سری ویدیوی جالب داره. ایشون به عنوان یکی از قدیمی‌ترین ژورنالیست‌های صنعت بازی توی ایران، از ذوب‌شده‌های SH2 هست و قبلاً بارها از نسخه اصلی تعریف کرده بوده. چند سال پیش هم یه ویدیو در مورد این بازی داشته که من تازه دیدمش و جالب اینجا بود که آرزو می‌کرد کاش بازی ریمیک بشه و یکی دو ماه بعدش هم ریمیک SH2 معرفی شد! :دی

حالا که ریمیک رو تجربه کرده هم به شدت ازش راضی هست. می‌گه ایراد کم نداره، ولی یکی از بهترین بازی‌های ترسناک تاریخ هست و خیلی ازش لذت برده و می‌تونین اینجا تحلیلش رو از بازی ببینین:

ایشون به عنوان یکی از قدیمی‌ترین ژورنالیست‌های صنعت بازی توی ایران، از ذوب‌شده‌های SH2 هست و قبلاً بارها از نسخه اصلی تعریف کرده بوده. چند سال پیش هم یه ویدیو در مورد این بازی داشته که من تازه دیدمش و جالب اینجا بود که آرزو می‌کرد کاش بازی ریمیک بشه و یکی دو ماه بعدش هم ریمیک SH2 معرفی شد! :دی

- کمی تاپیک خاموش -

طه رسولی به عنوان یکی از اولین ژورنالیستهای گیم در ایران جایگاه واقعا خاصی داره در جامعه گیمینگ داخل کشور. هرگز فراموش نمیکنم نقد GTA San Andreasش رو توی هفته نامه کلیک روزنامه جام جم با چه ولعی شروع کردم به خوندن. با تتیر "یک بازی خوب بعد از آنهمه انتظار" و اسکرین شات از CJ سوار بر دوچرخه به عنوان تنها عکس حاضر در نقد. درست ۲۰ سال قبل..

و حالا دیدن این ویدیوی اخیر SH2ش هم جالب بود برام واقعا..

آخرین ویرایش:
طه رسولی و کلیک جایگاهش برای گیمرهای نسل ما بی نظیره.
اینقدر انتشار نامنظم بازی رایانه روی اعصاب بود که یکشنبه ها بعد از مدرسه اولین کارم خریدن جام جم بود.
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشه

صحبت از نویسنده های بازیرایانه شد، مهدی حاج اسماعیلی که با آیدی نمسیس تو بازیسنتر فعال بود خیلی برای شناسوندن سایلنت هیل زحمت کشید.
کاش کل مطالبشو یه جا جمع کنن و لینکشو بذارن صفحه اصلی سایت.
یک سریاشو گم کردم خودم

پ.ن: عمدتا نقد بازیهای DS و نینتندو رو هم مینوشت تو بازیرایانه

پ.ن۲: من دیگه از این تحریم بازی دست کشیدم. وقتی کرک هست پس تحریم هم معنی نداره
بقیه هم ریمیک شد همینطور میزنم
حالا متا پایینم شد فرقی نداره

تو رو جون عزیزتون با یه سری فلسفه بافی و نظرات مافوق دکترا خاطره این بازی رو برا یه سری که با این بازیهای داستانی چندین ساله خاطره داریم خراب نکنین
واقعا این ریمیک شاهکاره
من نمیدونم چرا یه سری برا این بازی ایراد میگیرن
من لحظه به لحظه با بازی کردن این بازی به بیست و خورده ای سال پیش میرم
والا قدیما نه فرومی بود که هر بازی میومد صد تا چوب لای چرخش نمینداختن
یه بازی میگرفتیم بدون اینکه نظرات بقیه رو بفهمین میشستیم بازی میکردیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or