همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من یه کنسول جدید خریدم، به نت وصل میشه ولی وقتی میخوام ساین این کنم میگه باید آپدیت بشه دستگاه، وقتی continue میکنم که آپدیت انجام‌ نمیشه و ایراد کانکشن میگیره.
مشکل از چیه؟
خیلی وقته بازی نکردم و آنلاین نشدم و در جریان نیستم
دی ان اس بزن
1.1.1.1
1.0.0.1
یا
8.8.8.8
8.8.4.4

یه چیزی از استور میخوام بگیرم یه دلار کم دارم!
کجا میده اینقدر واحد کم ؟ مثلا ۱ یا ۵
میخوام ولت م صفر بشه
یه عادت بدی دارم پول توش باشه الکی آشغال پاشعال میخرم باهاش😆

• Smile
Reactions: rahmanshahi
یه چیزی از استور میخوام بگیرم یه دلار کم دارم!
کجا میده اینقدر واحد کم ؟ مثلا ۱ یا ۵
میخوام ولت م صفر بشه
یه عادت بدی دارم پول توش باشه الکی آشغال پاشعال میخرم باهاش😆
موبوگیفت
هم ارزونه
هر مقدار بخوای داره 1تا 100دلار
آنی تحویل میده ( قبل پیامک بانک گیفت میرسه دستت)
سالهاست از این میخرم

بچه ها من یه سال خونم اینترنت خوبی نداشت موقع دانلود از psn پدرم در میومد .
الان اومدم خونه جدید vdsl هم گرفتم فکر میکردم مشکل دانلود ps5 م مال نت داغون خونه قبلی بوده ولی اینجا هم همونجوره همش گیر داره رو هرچی میزنم برا دانلود جون میکنه یا ارور میده یا نمیاد تو لیست دانلود یا میاد اصلا جلو نمیره ، اگه اگه موفق بشه تو لیست بره و دانلود شروع بشه سرعت خوبه .
تو خود مودم که dns گوگل 8888/8844 سته تو ps5 هم ست کردم فایده ای نداره .
نتمم مخابراته . شما هم همینطوری گیر و گور داره براتون ؟
الان یه سری dns هست تو نت الکترو و شکن و نمیدونم این چیزا اونا هم جالب نیستن یا مشکلم پا برجاست یا سرعت دانلود رو خیلی میارن پایین .
نمیشه یه سرویسی چیزی بخرم رو مودم ست کنم همه دستگاه هام مثل آدم وصل بشن ( حالا اونم نشد رو خود ps5 بزنم ) مثلا dns اختصاصی یا همچین چیزی .

الان اومدم خونه جدید vdsl هم گرفتم فکر میکردم مشکل دانلود ps5 م مال نت داغون خونه قبلی بوده ولی اینجا هم همونجوره همش گیر داره رو هرچی میزنم برا دانلود جون میکنه یا ارور میده یا نمیاد تو لیست دانلود یا میاد اصلا جلو نمیره ، اگه اگه موفق بشه تو لیست بره و دانلود شروع بشه سرعت خوبه .
الان یه سری dns هست تو نت الکترو و شکن و نمیدونم این چیزا اونا هم جالب نیستن یا مشکلم پا برجاست یا سرعت دانلود رو خیلی میارن پایین .
نمیشه یه سرویسی چیزی بخرم رو مودم ست کنم همه دستگاه هام مثل آدم وصل بشن ( حالا اونم نشد رو خود ps5 بزنم ) مثلا dns اختصاصی یا همچین چیزی .
نت منم مخابراته و دقیقا همین مشکل رو دارم..

• Like
Reactions: Scαrface
با PSX انتقال بده دیتارو

• Like
منم الان داشتم eFootball رو اپدیت میکردم با DNS گوگل سرعت دانلود افتضاح بود!
با PSX هم میتونی از PC دانلود کنی انتقال بدی به کنسول ولی یکم دردسر داره

• Like
دوستانی که مخابرات دارن راحت به psn وصل میشن؟من باید چندین بار dns عوض کنم تا وصل بشم!!؟؟جالبه میزنه کانکت ولی علامت تیک سبز انلاین نمیاد.!!!حتما باید علامت تیک سبز بیاد که بشه انلاین بازی کرد.!!!ولی برای دانلود مشکلی نداره..!!!

دوستانی که مخابرات دارن راحت به psn وصل میشن؟من باید چندین بار dns عوض کنم تا وصل بشم!!؟؟جالبه میزنه کانکت ولی علامت تیک سبز انلاین نمیاد.!!!حتما باید علامت تیک سبز بیاد که بشه انلاین بازی کرد.!!!ولی برای دانلود مشکلی نداره..!!!
سلام
من مخابرات استفاده میکنم
برا آنلاین بازی کردن این دی آن است رو میزنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1

سلام
من مخابرات استفاده میکنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1

سلام
من مخابرات استفاده میکنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1

سلام
من مخابرات استفاده میکنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1
رو پینگ هم تاثیر داره ؟ تو بازی ها پینگ تون چه قدره ؟

سلام
من مخابرات استفاده میکنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1

سلام
من مخابرات استفاده میکنم
-------------------
77.88.8.1
دومی هم خالی بزار
-------------------
من با این وصل میشم
یا اینو بزن
77.88.8.8
77.88.8.1
تشکر.اصلا ربطی هم به dns نداره.مثلا بعضی اوقات رو اتومات میذارم وصل نمیشه.دوباره dns عوض میکنم بازم وصل نمیشه.بعدش دوباره رو اتومات میذارم وصل میشه.اصلا معلوم نیست چه بلایی سر نت اوردن

تشکر.اصلا ربطی هم به dns نداره.مثلا بعضی اوقات رو اتومات میذارم وصل نمیشه.دوباره dns عوض میکنم بازم وصل نمیشه.بعدش دوباره رو اتومات میذارم وصل میشه.اصلا معلوم نیست چه بلایی سر نت اوردن
روتر openwrt ساپورت تهیه کن و روش v2ray شیر کن

• Like
Reactions: mohsen2019
سلام
چند روزه میخوام اکانت psn درست کنم ولی همش خطا میده هم روی دستگاه خطا میده هم روی سیستم،با vpn هم همین وضعیته.
راهی هست برای حل این مشکل؟
ویرایش:
مشکل از ایمیل بود و با تعویض ایمیل حل شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or