.:AC MilaN:.
کاربر سایت
بچه ها خرید یه 3090 کارکرده در حال حاضر بهتره یا خرید یه 4070super؟
استفاده گیم روی 1080p هستش و cpu هم 12700K
شخصا 3090 رو ترجیح میدمبچه ها خرید یه 3090 کارکرده در حال حاضر بهتره یا خرید یه 4070super؟
والا چی بگم اگه بگم نه دروغ گفتم چون جایگزینی براش با این قیمت ندارمکارت گرافیک 4070 super ارزش 38 تومن رو داره؟ می خوام چیزی بخرم که حداقل تا چندین سال ساپورت کنه گیم ها رو ولی 12gb vram اش یکم نگرانم کرده می شه راهنمایی کنید ممنون.
حرفه ای ها حتما راهنماییت میکنن ولی 1080 با اینکه هنوز کارت غولیه ولی به دلیله قدیمی بودن سری 1000 دیگه یه سری از تکنولوژی های رندر بازی ها رو ساپورت نمیکنه یهو تو یه بازی مثل الن ویک 2 از کارت های خیلی ضعیف تر از خودش جا میمونه.دوستان من یه سری اس دارم ولی میخوام یه سیستم بگیرم برای بازی هایی مثل دلتا فورس
یعنی اصلا نمیخوام هزینه زیاد بکنم
به نظرتون مثلا 1080 ti ارزش خرید داره 8 تومن تا 10 تومن ؟
یا مثلا برم سراغ 6600xt ؟
یا 2060 سوپر
تو این رنج دست دوم چی بگیرم به نظرتون ؟
بهتره کل بودجتو بگی تا براساس کل بودجه ات سیستم پیشنهاد بشه، امادوستان من یه سری اس دارم ولی میخوام یه سیستم بگیرم برای بازی هایی مثل دلتا فورس
یعنی اصلا نمیخوام هزینه زیاد بکنم
به نظرتون مثلا 1080 ti ارزش خرید داره 8 تومن تا 10 تومن ؟
یا مثلا برم سراغ 6600xt ؟
یا 2060 سوپر
تو این رنج دست دوم چی بگیرم به نظرتون ؟
بهتره کل بودجتو بگی تا براساس کل بودجه ات سیستم پیشنهاد بشه، اما
اگه بین 1080ti و 2060s میخوای قطعا 2060s
هم dlss داره هم مصرف کمتره
___
در مورد 2060s و 6600xt این دو تا تو ایران تو یه بازه قیمتی هستن چون بشدت انویدیا محبوبتره
2060s بخاطر dlss نسبتا تو آپسکیل بهتره و تو ریتریس هم بشدت بهتره، اما هر دو کارت بدرد ریتریس نمیخورن
اما قدرت 6600xt بیشتره وقتی آپسکیل دو طرف رو فعال کردن در یک سطح، بازم 6600xt بهتره ولی کیفیت انویدیا تو آپسکیل هنوز بهتره.
بهتره ویدیوهای مقایسه اینترنتی رو ببینی تا خودت تصمیم بگیری سر این دوتا.
بودجه خاصی ندارم یعنی میخوام یه چیز متوسط بگیرمحرفه ای ها حتما راهنماییت میکنن ولی 1080 با اینکه هنوز کارت غولیه ولی به دلیله قدیمی بودن سری 1000 دیگه یه سری از تکنولوژی های رندر بازی ها رو ساپورت نمیکنه یهو تو یه بازی مثل الن ویک 2 از کارت های خیلی ضعیف تر از خودش جا میمونه.
کارت خیلی قوی هست ولی بشدت هم داغ هست، بنظرم خرید ۶۷۰۰ xt انتخاب بهتری هست.5700 xt چطوره دوستان ؟ با 10 تومن میشه گرفت راحت
یا مثلا بهتره برم تا 15 تومن و یه 3060 ti یا 6700 xt بگیرم
هی دارم بودجه رو افزایش میدمکارت خیلی قوی هست ولی بشدت هم داغ هست، بنظرم خرید ۶۷۰۰ xt انتخاب بهتری هست.
ویرمش کمه 3070 رو همون ۱۰۸۰ همه ساپورت میدن ولی ۵۷۰۰ خیلی داغه نزدیک ۹ ماه داشتمش تا ۱۱۰ درجه هم میره هات اسپاتش الان که 6800xt دارم تا ۸۹ نهایتا میره تو اوج توانشهی دارم بودجه رو افزایش میدم
به نظرت ارزش داره یکم از 15 هم بیشتر هزینه کنم و 3070 بگیرم یا نه همون 6700 xt گزینه خوبیه
تکرار میکنم من 1080 بازی میکنم پس همین گزینه ها فکر کنم از پس همه بازی ها بر بیان
پست قدیمیه اما باید بدونید که 3090 چون چیپ رمش پشت کارت هست به شدت داغ می کنه و برخی سل هاش خراب می شن به مرور به زمان به این راحتی هم قابل تشخیص نیستبچه ها خرید یه 3090 کارکرده در حال حاضر بهتره یا خرید یه 4070super؟
این جز پر ریسک ترین کارت های بازاره امار خرابیش به شدت بالاست(بالاترینه اگر درست یادم باشه) اصلا سمتش نرید5700 xt چطوره دوستان ؟ با 10 تومن میشه گرفت راحت
یا مثلا بهتره برم تا 15 تومن و یه 3060 ti یا 6700 xt بگیرم
بنده ۳۰۹۰ دارم پدهای پشت بکپلیت رو عوض کردم تو فول لود مموری دماش بالاتر از ۸۳ نمیرهپست قدیمیه اما باید بدونید که 3090 چون چیپ رمش پشت کارت هست به شدت داغ می کنه و برخی سل هاش خراب می شن به مرور به زمان به این راحتی هم قابل تشخیص نیست
این جز پر ریسک ترین کارت های بازاره امار خرابیش به شدت بالاست(بالاترینه اگر درست یادم باشه) اصلا سمتش نرید
2080 تی ای بعد از این کارت با اختلاف قرار داشت
کلا 2080 تی ای 5700 با 3090 سمتش نرید
دمای مموری اونجوری نمی سنجن برنامه hw info می گیرید بازی re3 بدون dlss با رز 4k با اسکیل 150 درصد نیم درصد تست می کنید با فریم باز بعد بهتون می گم دما کجا وای می ایستهبنده ۳۰۹۰ دارم پدهای پشت بکپلیت رو عوض کردم تو فول لود مموری دماش بالاتر از ۸۳ نمیره
دمای کارت هم فوقالعاده خنک هست