اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
داره در مورد shader compilation stutter صبحت می‌کنه و بازی‌هایی که از این مشکل روی PC رنج می‌برند، روی کنسول این مشکل رو نخواهند داشت و بهترین CPU و GPU بازار هم این مشکل رو نمی‌تونه حل کنه. این مسئله رو فقط سازنده بازی می‌تونه حل کنه و برای این کار shaderها قبل از شروع بازی باید compile بشن.
خب شما همین الان هم بازی های جدید رو میگیرید خودشون قبل از بازی شیدر کامپایل دارن
از فورتنایت و کال آف بگیر تا بازی های داستانی
کلا من هنوز تجربه ی روون تر از پی سی ندیدم
الان تیکن هشت روی پی سی بازی میکنم گرافیک که جای خودش ، روی پی سی بشدت تصویر شارپ هستش روی ps5 کلی فریم دراپ دارم

آخرین ویرایش:
این طرف قطعا جزو کارشناس های جدید همین فروم یا گیمفا هستش :))
میگه کنسول بگیرید تا تجربه رون تری نسبت به pc داشته باشید
مانیتور 360 هرتز و سخت افزار چند برابر قوی تر pc پس چی میگه !!!
بخواهیم با گرافیک کنسول بازی کنیم که یک دونه 3080 با اون گرافیک فریم بهتری روی پی سی میده
این طرف "الکس بتالیا" ابر سوپر PC فنبوی که تاریخ به خودش دیده :D و من شخصا خودم تعجب کردم که این حرفو زده. ولی معلومه کارد رسیده به مغز و استخونش.
بحث قدرت سخت افزاری نیست بحث اینه که طرف با کارت ۱۸۰۰ دلاری 4090 هم طرف بخاطر تجربه استاتر تجربه آزار دهنده ای داره بخصوص تو بازیهای انریل انجین

این طرف "الکس بتالیا" ابر سوپر PC فنبوی که تاریخ به خودش دیده :D و من شخصا خودم تعجب کردم که این حرفو زده. ولی معلومه کارد رسیده به مغز و استخونش.
بحث قدرت سخت افزاری نیست بحث اینه که طرف با کارت ۱۸۰۰ دلاری 4090 هم طرف بخاطر تجربه استاتر تجربه آزار دهنده ای داره بخصوص تو بازیهای انریل انجین
والا این استاتر رو تا بخوای من توی بازی های ps5 و xbox دیدم
بیشتر از استاتر دینامیک رزولوشن هست که من رو خیلی اذیت میکنه روی کنسول
بازم میگم طرف میتونه با تنظیمات شبیه کنسول فریم بهتر و بدون استاتر رو داشته باشه
مشکل اینجاست طرف توقع 4k 240 هرتز داره بدون لگ و استاتر که هنوز زوده

والا این استاتر رو تا بخوای من توی بازی های ps5 و xbox دیدم
بیشتر از استاتر دینامیک رزولوشن هست که من رو خیلی اذیت میکنه روی کنسول
بازم میگم طرف میتونه با تنظیمات شبیه کنسول فریم بهتر و بدون استاتر رو داشته باشه
مشکل اینجاست طرف توقع 4k 240 هرتز داره بدون لگ و استاتر که هنوز زوده
:eek::eek::blink1:

• Cool
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or