احتمال زیاد ریجن دیسک و اکانت شما یکی نبوده و متاسفانه پولتون حروم شده.مگر بگردید توی بازار و دسته دومها دیسک ریجن All یا 1 پیدا کنید.اقا من MK1 دیسک دارم روی فایو
دیروز ۷۵ گیگ اپدیت داد منم پشت بندش رفتم اکسپنشن و خریدم ۴۹.۹ دلار یه ۱۵ گیگ هم اینجا دانلود کردم
حالا که میرم تو بازی همه ی کاراکترها قفله!!!
استوری اکسپنشن هم در دسترس نیست!
۱۱ کژوال تره و قمیتش هم خیلی مناسبه الان.دوستان برای دورهمی بین رفقا و اقوام این نسخه بهتره یا ۱۱ ؟ البته شماره ۱۱ قیمتش هم خیلی منطقی تره ولی موندم کدوم رو بگیرم
سایرکس اینجوری نباشه تعجب داره, تو کمبو بیوفتی راه فرار نداری دیگه سعی کن همیشه با دیلی بلند شی اینجوری یه بمب رو رد میکنی بمب بعدی هم دفاع بگیری معمولا میان جلو که گرب کنن اونم حواست باشه.چقدر سایرکس باگه یا من اینطوری میبنیم کلا اگر فراستم باهاش بردارین اون گرب عادیشم بزنه نان استاپ فریز و تو هوایین خیلی غیر عادی شده گیم.
نریمان جان اسکین ملینا اومد؟ من ندیدم.اسکین MK9 اسموک سهشنبه میاد داخل استور
View attachment 352274
۱۱ کژوال تره و قمیتش هم خیلی مناسبه الان.
من شخصا مچ مکنیگ تیکنو تو این مورد خیلی دوست دارم جدا از اینکه دستتون برای بازی کردن با بقیه کارکترا خیلی بازتره اینجا کلا باید یا یه کارکتر برید بالا دیگه بخواین تمرینی با کارکتر جدید برین انلاین با همون اخرین رنکیه که پلی دادین اونور تیکن خب با کارکتر رنک از صفر شروع میشه میره به بالا به تبع خیلی بهتره افرادی هم میفتن جلوتون این فرصت میدن بهتون کارکتر جدید رو یاد بگیرید.دوستان شما مشکلی با مچ میکینگ بازی ندارید؟ نسخه قبل به نظرم خیلی بالانس بود شما مثلا تعداد بردت ۳ تا اضافه میشد حریفت هم کسیا پیدا میکرد که رکوردش نزدیک همین باشه اگه ۴ ۵ تا باخت میدادی حریف بعدیت اسونتر بود اونم یکیبود که تعداد باخت هاش زیاد شده بود یا حداقل تو ذهن من اینطوری مونده. الان من نمیدونم چرا برا منی که بازیم خیلی خوب نیست سیستم رنک نباید جوری باشه که با هم سطح های خودم بازی کنم. برا همین فقط دارم میبازم و به بدترین شکل. الان رکورد من حدود ۱۵ برد هست با ۵۰ تا باخت. بعد میببنم دوباره حریفم یکیه که مثلا تعداد بردهاش ۲ برابر باخت هاشه. ازش میپرسم رنک قبلت چی بوده میگه elder god. اینا اصلا چرا باید با من بیفتن بازی کنن؟ من نمیدونم چرا باید سیستم رنک جوری باشه منی که بازیم خوب نیست ولی علاقه بهش دارم مجبور بشم بازی را بذارم کنار. تو نسخه قبلی هیچ وقت در این حد و درصد بالا باخت نداشتم
Khaos Reigns به تنهایی شامل بخش داستانی جدید و Kombat Pack 2 میشه. یه باندل دیگه وجود داره که شامل Kombat Pack 1 هم میشه و ۱۰ دلار گرون تره.من الان نسخه استاندارد بازی رو دارم اگه فقط DLC مربوط به Khaos Reigns رو بگیرم به تمام محتویاتی که تا الان عرضه شده دسترسی دارم؟
سیستم دسته بندی فایل ها رو تغییر دادن که هم حجم بازی رو کمتر کرده هم گفتن آپدیت های بعدی رو کوچیک تر میکنه.72 آپدیت؟؟؟ چه خبره؟ کل بازی رو از اول آپدیت کردن؟