PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحالم از استقبال مثبت به بازی . بلوبر برای من از همون lof 2016 اثبات شده بود و همه ی کارهاشونو دوست داشتم اینجا هم خودشونو یک پله بالا کشیدن و هیتر ها رو ساکت

کردن . امیدوارم بازی فروش خیلی خوبی هم بکنه

بازی نسخه استاندارد چند دلاره؟ لعنتی نمیتونم این یکی رو صبر کنم تخفیف بخوره
اگه دستگاه دیسک خور داری لازم نیست صبر کنی دیسکش هفته دیگه میاد حتی اگه روز اول با قیمت بالا هم بگیری نهایت دو سه روزه تموم میشه تو بدترین حالت با ۵۰۰ ضرر میفروشی انگار زیر ۱۰ دلار بازیش کردی از اون بازی ها هم هست که اگهی فروش بزاری زیر یکساعت رفته.

• Like
Reactions: Taha75
خیلی خوشحالم از استقبال مثبت به بازی . بلوبر برای من از همون lof 2016 اثبات شده بود و همه ی کارهاشونو دوست داشتم اینجا هم خودشونو یک پله بالا کشیدن و هیتر ها رو ساکت

کردن . امیدوارم بازی فروش خیلی خوبی هم بکنه
دقیقا.
تو سبک واکینگ سیم اگه نگیم بهترین بودن قطعا یکی از چندتای اول بودن.

تو این سالهایی که هممون به بلوبر هیت میدادیم اما یکی از امیدهام همین بود که اینها Observer رو هم ساختن و به نسبت گزینه های دیگه چپشون پر تره.
البته الان که خب قطعا به همه ثابت شد ولی به نظرم اگه هنوز کسی میخواد ببینه اوج کیفی بلوبر در چه حده حتما باید این عنوان رو بازی کنه.
مخصوصا تو ساخت اتمسفر ، لول دیزاین و آرت دیزاین ، کارشون حرف نداره.

اگه Observer رو بازی کردین ببینین وگرنه اول برید خودش رو بازی کنین:

جایزه پیش خرید بازی: Mira the Dog Mask

silent-hill-2-preorder-bonus.jpg

محتویات اضافی نسخه دیجیتال دلاکس(نسخه فیزیکی نداره و مخصوص خرید دیجیتالی هست):

• 48hour early access (October 6)​
  • Digital artbook​
  • Digital soundtrack​
  • Pyramid Head Mask (pizza box)​
  • Robbie the Rabbit mask (PS5 only)​

silent-hill-2-deluxe.jpg

تبریک . نمرات بازی با ۴۵ نقد ۸۷ شده.

عالی . البته من برای کارنامه گیمریم زیر ۷۵ هم می شد می رفتم . Alone in the Dark هم با اینکه متا کم بود رفتم و راضی بودم .
مطمئن بودم که خوب می شه بعضی ها الکی بهش هیت می دادن قبل اومدن نمرات هم گفتم ریمیک خوبی شده

واقعا خوش حالم بازی بازخورد خوب گرفته الان شانس ریمیک کردن بقیه شماره ها هم بیشتر می شه اگه خوب فروش کنه.
این بازی حکم همه چیز برای بلوبر داشت اگه خراب می کرد و یکم پا رو کج می زاشت اینده خودش برای همیشه نابود می کرد و زیر موج هیت ها نابود می شد ولی خب موفق بیرون امده.=D>

به نظرتون دیتا برای دانلود امشب میاد روی سایتهای ایرانی؟؟؟؟
درود
اگه منظورتون نسخه کرک شده س که تقریبا یکشنبه صبح لینکهاش میاد!
امیدوارم نسخه پیسی تو بخش فنی هم مشکل خاصی نداشته باشه و بشه فریم خوبی گرفت!
PS5
برای Early Access میگم
آها! چون گفتید رو سایتهای ایرانی فکر کردم منظورتون نسخه کرک شده س!

آخرین ویرایش:
فکر کنم اگر فقط خط اصلی داستان برویم و توی محیط غیر ضروری نچرخیم حدود ۸ ، ۹ ساعته تمامه .

فرقش با نسخه ارجینال اینه که ساختمان هایی که نمی شد داخل شد ، در ریمیک می شود و داخلش مینی باس و آیتم و ... قرار دادند . حالت فرعی دارند

توی این سال کویر بنظرم این بازی هم شانسش برای گرفتن گوتی 2024 کمتر از بقیه نیست .

یادش بخیر اون اوایل هر موقع میومدم اینجا اکثر به بازی معترض بودن یا بعضا میگفتن بازی نابوده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Evil and Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or