طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
View attachment 352376

خب اولین نظرسنجی ایجاد شد :دی

به نظرتون بهترین نسخه گرن توریزمو کدام نسخه هست؟

یک هفته فرصت دارید توی نظرسنجی شرکت کنید :D
ژانر ریسینگ شبیه‌ساز (یا نیمچه شبیه‌ساز! :دی) یه جوریه که معمولاً هر نسخه نسبت به نسخه قبلی گیم‌پلی، فیزیک، گرافیک و صداگذاری بهتری داره و برای همین انتخاب سخته.
ولی Gran Turismo 4 همیشه یه جایگاه ویژه‌ای توی قلب من داره و هر وقت بحث بهترین نسخه GT می‌شه، انتخاب اولم این بازیه. گذشته از کیفیت بالای بازی، یکی از دلایل علاقه‌م به این نسخه اینه که من اصلاً GT1,2 رو زمان خودشون تجربه نکردم و برای همین حسی نسبت بهشون نداشتم. GT3 رو هم با اینکه دوست داشتم، ولی باز علاقه‌م به این سبک در حد سال‌های بعد و دوران GT4 نبود و GT4 اولین نسخه این مجموعه بود که واقعاً روش وقت گذاشتم و توش ذوب شدم.
یه موضوع دیگه هم فضای انجمن مرحوم بازیدات بود که اونجا خیلی GTباز داشتیم و کلی بحث می‌کردیم و خیلی‌هامون وقتی نسخه ژاپنی بازی اومد، سریع رفتیم سراغش. :دی گیم‌پلی و فیزیک نسبت به زمان خودش عالی بود، گرافیک برای PS2 بنیان‌فکن بود و توی اون دوران فکر می‌کردیم دیگه چیزی واقع‌گرایانه‌تر از Replayهای GT4 نمیاد! :-" پیست‌های جذاب و مسابقات متنوع و... خلاصه همه چیز بازی فوق‌العاده بود و این وسط جالب‌ترین بخش برای من، لیست ماشین‌هاش بود.
توی GT4 با ۷۰۰،۸۰۰ تا ماشین روبرو می‌شدیم، توی دورانی که اکثر ریسینگ‌ها نهایتش ۳۰،۴۰ تا ماشین یا یه ذره بیشتر داشتن. لیست ماشین‌هاش هم برای ما ایرانی‌ها خیلی جالب بود و مثلاً توش زانتیا وجود داشت! :دی یا پژو ۲۰۶ و رنو ۵ و حتی چیزهایی مثل فولکس قورباغه‌ای قدیمی در کنار مدل جدیدش. همین‌طور ماشین‌های خیلی خاص و متفاوت، از یه مدل کالسکه‌ای بنز برای قرن نوزدهم تا ماشین مفهومی Nike One برای سال ۲۰۲۲.
یعنی برای من که نسخه‌های اول و دوم رو بازی نکرده بودم و نسخه سوم هم با وجود کیفیت فوق‌العاده‌ش از ماشین‌های کمتری بهره می‌برد، GT4 مثل یه بهشت بود و در کنار لذت ریسینگ، برام تبدیل شده بود به یه جور موزه ماشین‌شناسی و از یه طرف ماشین‌های معروف رو توش می‌دیدم و از طرف دیگه برای اولین بار با بعضی از شرکت‌ها آشنا می‌شدم. گذشته از شرکت‌هایی مثل پاگانی، سوبارو، TVR و...، مثلاً حتی شرکت سوزوکی رو هم با کمک GT4 بود که فهمیدم ماشین می‌سازه! :دی یه چیزی که هیچ‌وقت یادم نمی‌ره هم اینه که یه روز داشتیم سر کلاس با بچه‌ها اسم و فامیل بازی می‌کردیم و حرف «س» بود و من برای ماشین نوشتم سوزوکی. ولی بقیه قبول نمی‌کردن و می‌گفتن سوزوکی فقط موتور می‌سازه (اون موقع هنوز گرند ویتارا هم توی ایران نیومده بود) و آخرش هم قبول نکردن و امتیاز ما رو ندادن! :|
خلاصه GT4 معجون عجیبی بود و خاطراتش هیچ‌وقت یادم نمی‌ره و جزو بهترین بازی‌های عمرم به حساب میاد. بحث در مورد GT4 بدون تیتراژش هم ناقصه و باید حتماً این رو بذارم. :دی

i1RfspRofm0HmTB.jpg
می دونستید خالق گرن توریزمو یعنی Polyphony سال 2006 یه بازی شبیه ساز موتور به صورت انحصاری برای PS2 ساخته به اسم Tourist Trophy: The Real Riding Simulator ؟ :D
متاش 74 شده ولی جالبه واسم اون زمان همچین ایده ای رو پیاده کردن :دی
کسی بازیش کرده؟!

View attachment 352728
می دونستید خالق گرن توریزمو یعنی Polyphony سال 2006 یه بازی شبیه ساز موتور به صورت انحصاری برای PS2 ساخته به اسم Tourist Trophy: The Real Riding Simulator ؟ :D
متاش 74 شده ولی جالبه واسم اون زمان همچین ایده ای رو پیاده کردن :دی
کسی بازیش کرده؟!
من TT رو زمان خودش بازی نکردم ، اواخر نسل 7 و اوایل هشتم بود که روی PCSX2 بازی کردم.
دلیلش هم این بود که اصلا با موتور و ... حال نمیکردم :D
درست تر بگم به اندازه ماشین باهاش ارتباط نمیگرفتم.

خود بازی عملا همون GT4 بود ، تا حدی که انگاری چشمهاشون رو بستن و جای ماشینها رو با موتورها عوض کردن.
پیستها که از سری GT کپی پیست شد که اصلا برای مسابقه دادن موتور درش طراحی نشده بود.

تهش فیزیک رو یه دستی روش کشیدن و تمام.
البته آخر کار روی هم رفته بازی فانی بود.
من نمای اول شخصش رو خیلی دوست داشتم

در کل به نظرم به راحتی میشد به عنوان DLC/اکسپنشن برای GT4 منتشر بشه.
ولی خب شاید از لحاظ اقتصادی منطقی تر این بود که بطور مجزا منتشر بشه.
که نهایتا اشتباه کردن چون فروش بازی به نسبت سری GT افتضاح بود ، فکر کنم زیر 1 میلیون فروش کرد.
برخلاف GT4 بازی خیلی آسونی هم بود یعنی اصلا چالش خاصی نداشت و حتی بدون آپگرید و... میشد مراحل رو پیش رفت.
کل بازی هم خیلی پلی تایم کمی داشت.
اگه اشتباه نکنم زیر 10 ساعت میشد تمومش کرد.

TT واقعا ریسینگ خوبیه ، تنوع موتورها خیلی زیاده.
مخصوصا اینکه اون رو با عناوین جدیدتری مثل Ride مقایسه کنیم شاید باورمون نشه که تو اون سال بالای 100 عدد موتور تو یه بازی طراحی شده بود.
در کل من به عنوان یه ریسینگ خیلی جمع و جور دوستش داشتم.

ولی مشخصه که بازی اصلی پولی فونی نبود و اونموقع داشتن روی GT5 کار میکردن و خب به عنوان خداحافظی با PS2 این عنوان رو هم منتشر کردن.

دیروز پریروز هم سالگرد FM4 بود.

یادش بخیر واقعا. عجب ریسینگی بود. کلا ۳ و ۴ رو خیلی دوس داشتم و ۴ هنوزم جز بهتریناس واسم. خاطرات خیلی خوبی ساخت واسم. از نسخه‌های بعدی فقط ۷ رو بازی کردم که اصلا خوشم نیمد. نمیدونم ۵ و ۶ و این نسخه‌ی آخر چطوریان. در کل دوران خوشی رو گذروندیم با FM4.

اوتو ویستا خیلی چیز جالبی بود. کلا همکاریشون با تاپ گیر و جرمی کلارکسون خیلی خوب بود.

اینم پیست مورد علاقم

اینم موزیک مورد علاقم با اختلاف! خیلی دوسش داشتم. هنوزم جذابه واسم.

دیروز پریروز هم سالگرد FM4 بود.
سالگرد فورتزا که عایدی برامون نداشت.

بینیم دوماه دیگه تو سالگرد گرن توریسمو چیزی دستمون رو میگیره یا نه :D

============
این Assetto Corsa قصد نداره تموم بشه:

فقط آخرش :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Eazy-E
یادش بخیر واقعا. عجب ریسینگی بود. کلا ۳ و ۴ رو خیلی دوس داشتم و ۴ هنوزم جز بهتریناس واسم. خاطرات خیلی خوبی ساخت واسم. از نسخه‌های بعدی فقط ۷ رو بازی کردم که اصلا خوشم نیمد. نمیدونم ۵ و ۶ و این نسخه‌ی آخر چطوریان. در کل دوران خوشی رو گذروندیم با FM4.

اوتو ویستا خیلی چیز جالبی بود. کلا همکاریشون با تاپ گیر و جرمی کلارکسون خیلی خوب بود.

اینم پیست مورد علاقم

اینم موزیک مورد علاقم با اختلاف! خیلی دوسش داشتم. هنوزم جذابه واسم.
چطوری از این رسیدن به زباله ای که الان هست؟
FM هیچی نداره آدم پای بازی بمونه. نه AI درست درمون داره، نه صداگذاریش خوبه (این که هیچی از بازی های نسل ۶ هم عقب تره) نه گرافیکش درست درمونه. الان FH4 دارم بازی میکنم گرافیکش از FM بهتره. کریرش هم که هیچی خالی. این همه کلاس هست تو بازی 3/4 شون ایونت ندارن. GT3 LMP اینا کجان؟

بینیم دوماه دیگه تو سالگرد گرن توریسمو چیزی دستمون رو میگیره یا نه :D
دمو‌ تو سالگردش میاد؟
یک خبرایی هست برای بعد دمو. واسه ps4 هم میاد. فکرش رو بکن مثلا GT7 تا اخر نسل رو ps4 ساپورت شه بعد واسه pc نیاد :D

• Like
Reactions: NaViiDii
FM هیچی نداره آدم پای بازی بمونه. نه AI درست درمون داره، نه صداگذاریش خوبه (این که هیچی از بازی های نسل ۶ هم عقب تره) نه گرافیکش درست درمونه. الان FH4 دارم بازی میکنم گرافیکش از FM بهتره. کریرش هم که هیچی خالی. این همه کلاس هست تو بازی 3/4 شون ایونت ندارن. GT3 LMP اینا کجان؟
FM4 اوج سریه و بعد از اون مجموعه افتاد روی سیر نزولی.
ازش لذت ببر ، ریسینگ فوق العاده ایه.
حالا که داری اون رو بازی میکنی کنارش PGR 4 رو هم کنارش بزن که رویاییه.
رو دستش نیست ، کاملا روی Xenia قابل بازیه.

نمیدونم این چه طلسم یا موهبتیه که نسخه های چهارم این بازیهای ریسینگ اینقدر دست نیافتنی هستن:
GT4 - FM4 - PGR 4 - NFS4 و...
دمو‌ تو سالگردش میاد؟
یک خبرایی هست برای بعد دمو. واسه ps4 هم میاد. فکرش رو بکن مثلا GT7 تا اخر نسل رو ps4 ساپورت شه بعد واسه pc نیاد :D
آره همون موقع میاد.

اصلا اسمش میخوره که میخواد برای PC هم منتشر بشه :D
My First Gran Turismo
بعد بزنن تنگش First gran turismo on PC \m/

خوبیش اینه که بالاخره میاد ولی بدیش اینه که خیلی خلوت و کویره این ادیشن.
ولی خب باید مثبت بود ، آینده رو که از پولی فونی نگرفتن.
مطمئنا الان دارن روی نسخه بعدی کار میکنن حالا یا ریلیز پی سیه و یا نسخه هشتم یا همچین چیزی.
اگه این نسخه رایگان رو برای PC هم بدن تست و دست گرمی خیلی خوبی برای اون نسخه میشه.

یادته فورتزا برای PC یه نسخه FM6 : Apex داد و بعد سال بعدش نسخه هفتم رو منتشر کرد؟
امیدوارم این همون راه رو بره.

• Like

سوال خوبیه واقعا! حقیقتا کار سختی انجام دادن. حالا زیاد پیش میاد بازی‌ها از یه شماره‌ای به بعد افت کنن اما خب مال FM خیلی محسوس بود به نظرم. من وقتی نسخه هفتم رو شروع کردم همچنان نسخه ۴ رو توی ذهنم داشتم و برا همین شدیدا خورد تو ذوقم! حتی اون سیستم MTX مسخره رو حذف کرده بودن اما همچنان میشد ردپاشو دید. کریر هم اصلا خوب نبود. در کل به نظرم نسخه‌ی چهارم همچنان بهترینه توی سری. بازی خیلی کاملی بود از هر نظر.

یه ریسینگ خیلی خوب دیگه‌ی نسل هفت که انحصاری ۳۶۰ بود، Project Gotham Racing 4 بود. حال و هوای خیلی باحالی داشت. حالت سیم‌کید هم داشت. بازی دوس داشتنی و خوبی بود.

• Like
مگه محتویانش معلوم شده؟ چیاست؟
احتمالا باید نسخه ترایال یا خلاصه شده ای از GT7 باشه یا همچین چیزی.
یه راه ورودی برای گیمرهایی که میخوان بازی رو امتحان کنن.
قاعدتا باید از یه دموی خشک و خالی محتوای بیشتری داشته باشه.

اگه FM6 APex رو بازی کرده باشی یه چی تو همون مایه ها ولی خب با محتوای بیشتر.
من فکر کنم بخش آنلاین رو بیشتر درش تمرکز کنن.

البته اینها نظر منه و هیچ دلیلی برای اثباتش ندارم.
ولی دموی خشک و خالی هیچ هیجانی نداره ، ترجیح میدم به تصورات جذابتری که بافتم فکر کنم :D

• Like
Reactions: GPSY and Eazy-E

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or