مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام لپتاب legion5 15ach6 با کانفیگ , rtx3060 ,r5 5600h, 500gb ssd, Fhd 15.6 120hz چه قیمتی برای فروش بذارم مناسبه؟
و یک سوال cpu 14400f در کنار 4070 ترکیب خوبیه گزینه بهتر در همین رنج چی میتونه باشه ؟ نظرتون در مورد 4070 دو فن چیه ایا از نظر دمایی دو فن بودن مشکل ایجاد میکنه؟؟

بین samsung 990 evo و 980 pro کدوم برای چیپست AM5 انتخاب بهتریه؟
گزینه های باجت دیگه چی پیشنهاد میکنید؟
سلام.
۱۰۰ درصد ۹۸۰ پرو. ولی اگه من باشم میرم دنبال mp600 پرو. خودمم این اس اس دی رو دارم و بسیار راضی هستم ازش.

• Like
Reactions: Eazy-E
طبق تجربه شخصیم تصاویر تو کارتهای amd یه مقدار به سفیدی میزنه و رنگا رو نمیتونه مثل Nvidia تطبیق بده ولی زیاد هم نیست اما خب قابل لمس کردنه این تفاوت
والا بیشتر از 20 ساله بین انویدیا و amd سوییچ میکنم تا حالا این که شما گفتینو ندیدم
هر دوش درایوراش بستگی به مانیتورتونداره ولی من فرق خاصی بینشون ندیدم

• Like
Reactions: arthur97
والا بیشتر از 20 ساله بین انویدیا و amd سوییچ میکنم تا حالا این که شما گفتینو ندیدم
هر دوش درایوراش بستگی به مانیتورتونداره ولی من فرق خاصی بینشون ندیدم
خب خیلیا هستن تفاوتی بین dlss ultra performance و quality رو حس نمیکنن این یعنی بین این دو تفاوتی وجود نداره؟
همونطور که عرض کردم تفاوت وجود داره ولی خیلی کم
باز شما هر چی بگید همونه

درود فرشید جان.
یه ssd اکسترنال یک ترا خوب معرفی میکنید لطفا؟
@Farshidstar2012

فعلا ADATA SD810 گزینه مناسبیه، برندهای دیگه اکسترنالشون موجود نیست، یا اگر هست خیلی گرونتره.

سلام لپتاب legion5 15ach6 با کانفیگ , rtx3060 ,r5 5600h, 500gb ssd, Fhd 15.6 120hz چه قیمتی برای فروش بذارم مناسبه؟
و یک سوال cpu 14400f در کنار 4070 ترکیب خوبیه گزینه بهتر در همین رنج چی میتونه باشه ؟ نظرتون در مورد 4070 دو فن چیه ایا از نظر دمایی دو فن بودن مشکل ایجاد میکنه؟؟
در مورد قیمت لپ تاپ شاید بشه حدود 37 تا 40 تومن قیمت گذاشت.
در مورد سوال دوم چون کارت گرافیک RTX 4070 رده بالا هست، پردازنده رده بالا و قدرتمند هم باید استفاده بشه براش، مدل مثل 12700K یا Ryzen 5 7600X/7700X

مدل دو فن فقط ممکنه نویز بیشتری نسبت به مدل سه فن داشته باشه، البته که فقط تعداد فن ها مهم نیست، فن فقط یک بخش از سیستم کولینگ هست و نوع و چگالی هیت سینک و پایپ و آلیاژ و غیره هم در راندمان دخیل هستند.

درود

آیا پاور Corsair 550W که دارم سالهاست استفاده میکنم میتونه RTX 3060 12gb , CPU i7 9700 رو به راحتی پوشش بده؟
بله کفایت میکنه، اما همیشه بهتره پاوری داشته باشید که راندمانش بالاتر از مجموع مصرف سیستم باشه تا حداکثر توانش زیر بار نباشه و در طول زمان هم به جهت افت راندمان ایجاد مشکل نکنه.

انتخاب SSD به چیپ ست و پلتفرم ربطی نداره، به نوع استفاده شما از SSD و اولویت کاربری بیشتر مربوطه.
نسخه 980PRO هنوز در برخی کاربردهای سنگین راندمان پایدارتری تولید میکنه، اما 990EVO کنترلر سریعتری داره و برخی موارد دیگه راندمانش بهتر هست.

من دوتا دارم یکی 980 معمولی و دیگری 990 pro البته ساتا نیست و nvm.2 هست
990 پرو با این پردازنده جدید تست کردم و با اپ خود سامسونگ بنچمارک گرفتم خیلی عالی نتیجه داد و تقریبا read/write و random read/write تا ته امتیاز کامل رو گرفت
7260mb/s read - 6850mb/s write

• Like
Reactions: Eazy-E
من 4070 دو فن دارم اگر به دما حساسی نگیر
دما تو بعضی بازیها تا 68 بالا میره البته روی رزولوشن 2k و فول لود .
باز بستگی به محیط و کیس داره

خب خیلیا هستن تفاوتی بین dlss ultra performance و quality رو حس نمیکنن این یعنی بین این دو تفاوتی وجود نداره؟
همونطور که عرض کردم تفاوت وجود داره ولی خیلی کم
باز شما هر چی بگید همونه

چرا وجود نداره !!!؟؟ :Punish: :))
محو شدن تکسچرها و مات شدن تصویر !

دوستان لپ تاپ من dell g5515 ryzen edition هست میخواستم یه ssd یک ترا بگیرم چی پیشنهاد میدید.

مدلهای M.2 تا ابعاد 2280 با دستگاه شما سازگار هست.
از مدل ارزون مثل MSI Spatium M371 1TB تا مدل گرونتر مثل SAMSUNG 990 EVO قابل انتخاب هستن بسته به بودجه شما.

مدلهای M.2 تا ابعاد 2280 با دستگاه شما سازگار هست.
از مدل ارزون مثل MSI Spatium M371 1TB تا مدل گرونتر مثل SAMSUNG 990 EVO قابل انتخاب هستن بسته به بودجه شما.
سلام آقا فرشید
۱.برای ۱۲۴۰۰f توی کیس green pars Evo (که خیلیم بزرگ نیست ) چه کولر هوایی پیشنهاد می‌فرمایید ، کولر فعلی گرین هست و خیلی سر و صدا میده و خنک کنندگیش هم مطلوب نیست
۲.کولر برای خود کیس چی پیشنهاد می‌فرمایید ؟
۳.اگر بخوام ۱۲۶۰۰f بزارم باید کیس عوض بشه ؟
۴.ssd یک ترا برای این سیستم ( گرافیک ۳۰۶۰ و پردازنده ۱۲۴۰۰f ) یکی با قیمت پایین و یکی متوسط معرفی میکنید؟ ( الان یه ۲۵۶ ssd برای درایو c روی سیستم هست )
سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or